I need you now tonight, and I need you moore than ever



30dec

Näst sista dagen på det här året! Tiden går så snabbt, man hinner inte med. Det känns ju som att det var förra veckan vi stod och sköt raketer hos mina kusiner. Jagmmer nog inte vänja migd mitt tvåtusentio på ett tag. Sinnet står kvar i det gamla tvåtusennio.
Imorogn firas nyår med min Tobias med familj och deras grannar.De är i för sig nästan våra grannar med, i och med att de bor ett par hundra meter ifrån oss, hihi =)

Idag ska jag träffa Mickis & Maria och vi ska hitta på något skoj,kasnke åka pulka idet vackra vinterlandskapet medan det finns kvar. Det är närmare -10 grader här!


Visst var det höst för brar några dagar sen, när hela landet såg ut så här?

Give a little bit of Light



JULKLAPPAR

Här är lite av de saker jag fick i julklapp, både av vänner, familj & släkt! Minns inte alllt, men de här sakerna ligger framför mig =)

♣ Mobil (Sony Eicson W595 flower)
♣ Sidenblus
♣ Krämer från the Body Shop
♣ Almanacka/kalender
♣ Gullig pyamas
♣ Happy socks
♣ Stickade toffelsockor
♣ Lovika-mössa
♣ Hårmassör
♣ Mjukgörande hårborste
♣ Adidias överdragsbyxor till träningarna
♣ Vita stickade vantar
♣ Smycken i tusetal (som jag älskar!)

Det var fler saker också, men jag orkar inte skriva allt, och kommer kanppt ihåg heller (PINSAMT!)
HÖRS


26dec

Dags att blogga dagna efter julafton! Julen har varit kanon med mycket god mat, julklappar, godis, pynt och vänner & släkt. Idag har jag varit i stan med familjen och tittat på är mellandagsrea och ätit på restaurang, så nu är jag rätt trött. Och om en och en halvtimme ska Tobbe & Oliver och deras familjer komma över på lite ost & kex och julmys. men det kommer bli lugnt och skönt, (hoppas jag)  ;o)
På julafton öppnade vi först julklappar på morgonen inom familjen. Sedan åt vi julbord och titta på Kalle Anka hemma hos mormor innan vi åkte till kusinerna dit fler släktingar kom sedan, och hade ännu mer julklapps utdelning. Jag fick mycket klappar i år alltså! Och allt var riktigt bra &användbara saker. Jag bytte julklappar med några vänner också, och jag fick jttefina presenter av dem!
Nu ska jag kolla på TV (hinner ju aldirg det annars) och förbereda lite innan gästerna kommer och göra mig lite snyggare än så här...
HÖRS

väntan..

Ja, då var de tjugosex minuter kvar då. Snart föds Jesus!

23dec

Hm, lite julstämning blev det väl ändå i min lilla blogg. Jag håller på med en header av gamla vinter/jul-bilder, men jag har inte hunnit vänja mig vid mitt nya Windows 7. Så... det kan dröja, jag blir så irriterad när man just tänkt ut en bra plan, eller något som man tänker att: Ja, jste så är det! Så är det inte så... Varför? Aja, det blev i alla fall vit bakrund, och man kan låtsas att snön faller löven, och en röd klocka. Men livet är för kort för att vara missnöjd, hehe, så.. jag är NÖJD.

"by the way" så är det julafton i morgon. Idag har jag rimmat på alla klappar, dekorerat och slagit i det sista. Även varit runt me lite julkort och träffat lite vänner. Men det viktigaste: "trumvirvel" Jag har bakat mina första riktigt cupcakes! Det var Christmas-cupcakes med mörk choklad, kakao och pepparkakskryddor i, och ovanpå vid frosting med röda, juliga dekorationer. Som en del redan vet: jag är GALEN i cupcakes! Allt som har med det att göra, som tvålar, plåster, burkar, formar, foton, omslagspapper, bakeslen i sig. Jag lovar, jag är en av få som skulle bli helt tokig bara någon skickde en slarvig bild gjord i Paint av en cupcake...
Mina favoritbutiker Stockhome & Lagerhaus säljer en hel del cupcake-prylar, love it.

Förresten, det kommer nog upp lite julfoton här när det finns tid. äkna inte med uppdaterning imorgon, för:
GOD JUL & KRAM

22dec

Dags att rusa till bussen nu och avnjutasista dagen före lovet, avslutningen!

Direkt hem till Maria i Silverdal sen då, och baka,
HÖRS

21dec

Sista dagen idag före lovet!! WIE!!
Imorgon är det avslutning en stund på förmiddagen med sång, genomgångar, tal och fika. Och självklart betygen, mina första riktiga!!
Efter avslutningen åker jag till Maria med några till och julbakar. Ska bli jättemysigt verkligen!
Eventuellt blir det deet traditionella julbadet på Fyrishov i Uppsala, som vår familj och flera familjevänner brukar göra en eller två dagar före julafton, det brukar vara jättekul, men får se om jag hinner imorgon...

Träningen idag var iställd, eftersom de inte plogat planerna (utomhusträning), så jag ska nog följa med mamma och träna på Friskis&svettis. Var där igår på ett "julpass" med endast julsånger, jättekul, men lite enformigt.

Som ni märkte har ingen ny header kommit upp än, och det lä den inte göra först efter jul, tyvärr. Känns lite trist att ha en höstglad bild när hela Sverige gömmer sig i snö. Men Daniela och jag hade inte planerat så bra, men förhoppningsvis kommer det en nyare design under lovet,
HÖRS

PS. Sparsamt medd uppdateringar kommer det nog bli under julen. Ska umgås mycket med vänner och familj och hitta på massa skojigt och mysigt.


17dec

Gåller påmed lite plugg nu. Men det är bara kul för det är en skrivuppgift i svenska, och det är bland det roligaste som finns, fri skrivning. Eller det ska vara dikter, sagor krönikor mm om julen, men annars helt valfritt, fantastiskt!
Har snart träning, inormhus somtur är, för det snöar verkligen hur mycket som ehlst nu. Det har kommit typ en decimeter mer snö idag!

Imrogon är det julkonsert, så daröfr har vi sovmorgon hela förmiddagen, så att vi ska kunna fica med våra kläder, lucialinne, smink & frisyrer mm på förmiddagen innan vi har två lektioner i skolan och sedan åker in till Immanuelkyrkan för att repa och sedan ge konsert!
Ska bli hur kul som helst!!!
GOD JUL,
HÖRS



15dec

NU är det vinter! Det har snöat hur mycket som helst under natten, och oavbrutet hela dagen. Det är dessutom den vackra, mjuka och torra pudersnön, ingen slask här inte! Tänkte ut och foto lite naturfoton i veckan om jag har tid, kanske i helgen, då ska jag nämligen träffa Daniela och vi ska fota till en ny header med vintertema så den kommer upp före jul i alla fall!
Idag hade vi matteprov och jag var först stressad,men så lämnade jag de uppgifterna och fortsatte med det jag kunde, och återkom sedan till de krångligare. Det är verkligen ett bra tips, det funkade för mig. Jag hade rätt på alla dem som jag först inte trodde jag skulle klara!

Snart ska mamma skjutsa ner mig till centrum där laget ska mötas. Vi ska dela ut plåster! Har ingen aning om var uppdraget kommer ifrån, men vi tjänar på det,
HÖRS

14dec

Igår var det Lucia och då hanns inte något bloggande med inte. Först julahopping med hela familjen. Sedan luciatåg i Missionskyrkan med dramatik, så då hade jag ingen särskild lust att blogga efter det...

Imorgon är det matteprov, så nu måste jag plugga järnet,
för sedan är det träning, äntligen,
HÖRS

Müsigt yesterday


Smiley girls


Nightsleep

12dec

Åh, nu är jag hemma från stan. Det var jättetrevligt! Jag var tillsammans med fem andra klasskompisar och sjöng julsånger på stan. Vi samlar ihop lite kosing till klasskassan/klassresan i nian, och den brukar kräva en hel del pengar...=) Jag stannade kvar en liten stund efeter och köpte ett par julklappar. Typ de första jag har köpt, men jag har verkligen fullt upp jämt! Men det börjar bli lite stressigt, men jag köper bara till de närmsta och käraste, och jag har goda planer på vad som ska skänkas.
Maria sov över hos mig inatt, och vi hade välidgt roligt igårkväll,och vi tittade på Idol-finalen. Jag har ingen åsikt om vem skulle vunnit, både Calle & Erik är sjukt duktiga båda två, men min favorit var nog ändå Mariette, hon var så speciell, hennes röst med. Camilla gillade jag också, hon var jättegullig!

Innan stan så var jag och tränade nyrekryteringen, och det är jätteskoj! Små söta barn som springer runt som yra höns med en boll vid fötterna=)
Imorgon är det Lucia,
HÖRS

11dec

Dagarna smyger sig allt närmare jul! Och snart är det dags!
Jag måste erkänna att jag är galet förtjust i julen. Inte som när man var liten, bara alla julklappar. Utan jag älskar stämningen, musiken, maten, det sociala, pynten, förberdelelserna, ge bort klappar & få. Julen förmedlar ett budskap som man får själv lista ut. Jag tycker julen för med sig gemenskap, men jag har andra saker också, vad tycker ni?

Idag hade vi ingen sovmorgon precis, fast vi hade luciatåg igår kväll. Det blev förresten jättehäftigt! Vi var på Scandic Crown i Infra City i hotelllobbyn. Vi åkte rulltrappa ned med tända ljus och sång, det blev så...annorlunda!! Det var över 1000 personer där, kommunens personalfest.
Men imorse 07:30 var vi på OnOff och lussade, jättemysigt det med. Sedan en massa fika efter, och reesten var vanlig skoldag. Fast i och med luciatågen fick vi ledigt från musiken och slutade en lektion tidigare.

Ikväll ska jag träffa Maria och mysa. Sedan imorogn ska jag träna nyrekryteringen (6-åringar på fotbollsskola) och sedan åka in till stan med klassen och sjunga in lite pengar till en musikresa i nian,
HÖRS


10dec

Det luktar jul
jag är jättetrött,
har haft konsertrep hela dagen
ikväll ska jag träffa laget för
ett spelarmöte, och det ska bli kanonkul
för jag älskar att träffa mina lagspelare,
särskilt som vi är världens bästa lag.
Sen missar jag själva träningen, för
vi har ett luciatåg, som tur var ganska nära
från mig. Värsta lyxfesten, jag är fortfarande
helt slut,
HÖRS


Juletid


Så här i juletid, är det inte världens mysigaste att gå på julkonserter?
Vi har ju själv en med musikklasserna 18december i Immanuelkyrkan
i stan. Den här var jag på i helgen med mina kusiners mamma som körledare

9dec

Gokväll!
Nu har jag suttit och tagit det lugnt ett par minuter framför datorn. Har varit på min 9-åriga kusins "julshow" med klassen. De är så gulliga!
Imorogn är det dags för mig själv att ha luciatåg med min klass och 9:orna. Vi ska vara på kommunens personalfest med närmare 1100 pers i Scandic Crown Infra City. Coolt!
Skön skolvecka också, Maria och jag skulle egentligen gjort matteläxa igår, men jaghade ingen bok med mig, och jag har ingen lust med det nu...
Förutom luciatåg på kvällen är det också spelarmöte med laget, och dessutom ingen skola eftersom det är konsertrepetition i Immanuelkyrkan, gud så skönt,
HÖRS

7dec

Oj, nu har jag inte skirivit på ett par dagar. Men det kommer alltid vara så här. Det är ofta jag har fullt upp, och då är det inte alltid man har tid att sitta framför datan... Så nu ska jag sluta ursäkta mig om jag nte har uppdaterat en dag. Jag skriver när jag vill och har tid!

Idag hade vi läsförståelse-test och kemiprov. Det gick bra med båda, kemiprovet var rätt svårt men det ska nog gå bra. Jag kom att tänka på det härom dagen, att om cirka två veckor kommer jag få mina allra första betyg på papper, i min egen hand! WOW


Jag i fredags, efter matchen som vi vann mot Hammarby.
Träffade Tobbe och Ellen i mysigaste helg/kväll-outfiten
ever- storstickad kofta & sammetstights.

4dec

Åhnej! Det var varmare idag, och det var lite på marken, men det regnade nästan! Trist väder. Är det vinter så är det, och då ska det se ut som det också!!
Dessutom har jag ingen busskort för tillfället, eftersom en del personer inte har något vett i huvudet och måste ta andras saker, bara för att jag glömde jackan enda gången i mitt liv i omklädningsrummet på idrotten. Men det ändå de kunde förmå sig att ta var busskortet... Himla fattigungar! (inga fördomar mot dem som inte har det bra ställt, men mot dem som måste snatta för att få något!)

Aja, det som är bättre är att vi hade extra mycket musik idag, för strax är det julkonsert i Imannuelkyrkan, jippie!! Men vad som är ännu bättre är att jag ska match nu!! Fotboll är bäst!
När jag kommit hem och ätit och duschat ska jag nog träffa några vänner och ha lite myskväll, får se vad som blir. Mamma och pappa är på en herrgård någonstans och sver, äter och har det skönt.(=ensam hemma!)
HÖRS


3dec

Igår var hela dagen prpoofull med skola, konfirmation & luciaövning, så ingen tid över för dator inte!

Jag ska strax byta om för fotbollsträning. Ska bli skönt att träna med världens bästa lag =)
Har redan suttit i mitt rum på en kudde på golvet och pluggat matte/kemi med gott mellis. Det är roligt att plugga om det är mysigt! Här är det nu ett pr minusgrader,och det har det varit sedan första december, och frosten ligger gnistrande fint på träden och marken. Tänk att så fort det blir det blir december så blir det julstämning i naturen!

18/20 på första delprovet i matten!,
HÖRS

1dec

Snö faller utanför fönstret i skolan (det smälte på en gång). Julstjärnan är tänd i rummet och ger en gemytlig stämning och gör att skuggorna i rummet faller vackert. Pepparkakor och kex till mellis. Mörker när man går hem från bussen. Spotify på i datan.
Snacka om julstämning. Jag tycker det är otroligt mysigt nu!

Vår gamla mentor Marie kom dessutom tillbaka efter en sjukjskriving på 2 månader, och det var jättekul, hjon är superbra! Matteprov var det också, och och det gick jättebra, ett litet fel som jag vet bara, men vad spelar det för roll?

Jag tror jag ska på Friskis&Svettis idag, om det går något roligt pass,
HÖRS


RSS 2.0