Det dåliga samvetet kryper...

Jag berättade igår att jag tappade mobilen i vattnet vid bryggan när jag skulle segla med kusinerna.
Minutrarna efteråt börjar det dåligasamvetet krypa, och man tänker: "om jag hade gjort så där istället, hade det aldrig blivit sådär, eller om jag tänkt på det osv osv..."
Jag skulle hämta en kasse igår på bryggan när jag tappade i den, och jag hade tänkt innan att jag kan låta den stå där så kan mormor ta den när hon kommer, men så tänkte jag att Äh, jag kan lika gärna ta den...
Jag började genast tänka, att  OM jag låtit kassen stått till mormor kom, eller OM jag kommit på att mobilen låg löst i fickan, och flyttat den till väskan istället, eller om jag gjort sådär eller tänkt på det där...
Jag kom det när jag kom hem, att visst, självklart känns det så förargligt att man gjort ett misstag som var rätt stort. Men tänk istället att det var faktiskt inte så mycket jag kunde göra åt saken. Jag såg min mobil sjunka på två sekunder, och det var 3,2 meter djupt. Temperaturen var 18 grader, så visst var det inte omöjligt, men släpp det! Ibland går det helt enkelt inte att löas problemet, och då får man helt enkelt lära av sina misstag och lev med det. Självklart kan det vara otroligt viktiga saker som försvinner eller förstörs mm, men en del gånger får man släppa det! Det första mamma sa när jag ringde och berättade var att :"jaja, du är ju inte den första i alla fall".
Så FÖRSÖK släppa loss ibland och tänka att visst var det mitt fel, menjag kunde inte gjort något åt saken efter det har hänt! Lev inte efter kärnlivet!

Milow's nya album

Har lyssnat på Milow's nya album via Spotify, medan jag gjort svenskan. Vilket fantastiskt album, säger jag bara! Perfekta låtar att plugga till! Stilen är lite soft, alla låtar är åt det lugnare hållet. Självklart är hiten Ayo technology med, och det är den ända lite svängingare låten. Och dessutom har han en toppen röst, Milow. Jag rekommenderar starkt hans album "Milow", urbra!
Tummen upp!

31aug

Imorse försov jag mig! Dethänder mig nästan aldrig, max två gånger per år! Men idagvar det dags, men jag hann äta frukostoch klä på mig, och jag hann till skolan i tid. Jag sov i alla fall gott!
Dagen har varit väldigt bra, som vanligt. Blev inte klar med svenskan, och jag tror inte jag hinner bli klar på morgondagens lektion heller, så den tog jag hem. Har just gjort den nu. Man skulle skriva ett brev till vår nya svensklärare om sig själv. Jag älskar sådana uppgifter och kan skriva hurmycket som helst! Matten gick också bra, och engelskan också, men nya läraren har en liten annan teknik att lära ut, och jag tor aldrig det kommer bli lika bra som med Gunilla vi hade från fyran till sjuan, eller sexan till sjuan för min del... Men hon verkar bra, och det kommer det nog bli också.
Snart ska jag äta, sedanär det träning halv sju. Efter de blir det dusch och kvällsfika, och sen de sista talen i matteläxan.
HÖRS

30aug Seglat idag, mobilen i vattnet...

Godkväll! Hoppas dagen har varit toppen för er!

Idag har jag varit ute och seglat med mina kusiner i deras stora segelbåt. Jag älskar vattnet, båtliv och landet. Det är härligt att vihar landställe i skärgården med både båt och hav, det är bland det bästa jag vet. Hur som helst, kusinerna skulle segla hem båten till Mälaren från Östersjön, så jag och mormor åkte med. Vi åkte in till stan imorse och hoppade på där och sedan tuffade vi till enbörjan iväg för motor. Det första jag gör när jag ska hämta en kasse på bryggan, när jag snabbt ska hoppa över och hämta den... Har precis satt fötterna på bryggan, så hör jag ett plums bakom mig, vänder mig om och ser något vitt snabbt singla ner i vattnet, min mobil!! SUCK! Tre meter till botten... Usch då, men det får lösas en annan dag, men så typiskt, tyckte verkligen om min mobil. Inte den nyaste, inte gammal, en medelmobil, okej kamera, musik osv. Min kära Sony Ericson S500i.
Båtturen var i alla fall jättetrevlig. Vi seglade lite grand också, men mest motor. När jag kom hem cyklade jag ner och tittade på pojkar- 93 fotbollsmatch en halvlek, innanjag trampade hem och åt gröt till middag/kvällsmat. Ska snart gå och lägga mig och läsa min bok "Candyfloss", den är en bra engelsk bok som är lagom svår, men ändå söt.
Var rädda om mobilen!
HÖRS

29aug

Hej!

Dagen har börjat bra! Härligt väder. Vaknade lite tidigt imorse bara, men det blev ju inte så sent igårkväll heller. Mamma hade ju tjejmiddag igen, med gamla klasskamrater, så jag var och hjälpte till lite. Skulle kollat på film med Tobbe & Lucas, men det blev inte så. Cyklade istället ner till ICA och köpte en stor påse naturgodis och kollade på TV, och åt dessert med gästerna. Eftersom gårdagens träning blev inställd, skulle vi istället titta på Sverige-Italien matchen på TV. Det är ju damfotbollsEM nu. Sverige vann med 2-0, wiie!

Idag har jag hämtat böcker på biblioteket, kollat runt lite i centrum. Jag blir galen av alla dessa vackra blusar och tunikor som finns i alla höstkollektioner i härliga textiler. Jag älskar höstkläder i mörktonade färger! Jag skulle vilja slänga ut nästan allt i garderoben och bara köpa in en ny garderob för varje säsong. I höst vill jag bara ha tunna blusar, kjolar, tunikor och jeanstights, och något par riktigt snygga jeans. Tyvärr har man ju inte riktigt den ekonomin, men när jag blir lite äldre hade jag tänkt göra en garderob-make over, inga impulsköp och "kanske"-plagg...
Ikväll är det kräftskiva hos några vänner, så det ska bli härligt.
Ha en bra dag och passa på att vara ute i det vackra sesommarvädret!
HÖRS

27aug

G´day!

Jag var aldrig och tittade på träningen igår. Kände mig otroligt snurrig och fick "svimningsanfall" hela tiden. Man tappade lixom bort sig själv för typ en sekund, och så snurrade det till i huvudet. Istället lämnade jag tillbaka ett par hyrfilmer och köpte en påse med naturgodis, bara yougurtbitar. Sen satte jag mig i soffan med tv:n som bakrundsljud och läste senaste
amelia.
Men sedan imorse när jag vaknade kände jag mig frisk som en nörkärna. Så var det vanlig skoldag. Musik, vi börjar med klassiskt tema till höstens konsert, jag tycker det ska bli jättekul! So, om jusendomen & islam. Sedan No, sex och samlevnad. Sista lektionen var idrott där vi håller på med friidrott, och övade reaktionsstarter och staffett-överlämningar och staffett.
Sprang två varv i Sanda är jag kom hem sen, gick tyvärr inte så bra, beror nog bara på gårdagens mående.  Sedan skrev jag lite på svenskan, om mål & så i åttan. Jag och Johan fixade mat, kyckling med örtcreme-fraische och pasta, SÅ himla gott & superenkelt!
Snart ska jag ut och hoppa lite studsmatta innan det blir kolsvart.
HÖRS


Jag i veckan, i ett av mina favvoplagg: Chinos. Dessa är ursnyggt marinblå,
men har även ett par i samma modell, fast klassiskt beige.
Paasar till sommarn med uppvikta ben och en blus, eller en vanlig
T-shirt till vardags. Perfekt stiligt, men mjukis plagg, och skönt på
ljumma sommarkällar. Snygga på hösten med en skepparkavaj till!

26aug

Goodday!

Imorse när jag vaknade, tidigare än vad jag borde, kände jag att jag hade en jobbig huvudvärk och hela kroppen var alldeles öm, kände mig till och med lite febrig. Men jag gick upp och var i skolan hela dagen ändå. Jag bestämde istället att det absolut inte blir någon  fysträning för min del ikväll. Bättre att vila upp sig. Jag brukar träna ändå,fast jag inte känner mig bra (händer INTE ofta), men jag ska sluta med det. Jag vägrar ligga inomhus när det är relativt bra väder ute, fast ag känner mig hängig. Men det är dags att sluta med de dåliga träningsvanorna nu. Ingen tränande när jag inte känner mig OK! Det är alldeles för ohälsosamt, och kan utveckla värre sjukdomar än innan. Annars älskar jag att träna, finns inget bättre! Jag har en positiv ínställning till det, och känner träningsglädje!
Jag tror i alla fall jag ska och titta på träningen, även om det inte är så kul att titta på när vi springer...
HÖRS

25aug

Har just duschat nu. Hade tänkt gå på ett step-pass på friskis&svettis, men så messade Frida och frågade om jag ville hänga med ut och ta en promenad, skvallra lite,och bara snacka, ska bli skönt. Det kommer på lite mer folk också, så ska bli mys med lite kvällsumgänge!
Idag var det första riktiga skoldagen,helt okej. Valde syslöjd efter lite om och men, eftersom vi får välja själva vad vi vill ha. Vi började på ett borderi, mitt skabli med två cupcakes med rosa glasyr och lite detaljer, jättesöta tycker jag. Jag kom på tema:mat, så alla har satt igång med sina små mat-broderier! Idag tog Maria bort tandställning också, FINT!
hörs


24aug

Hallå!
NU är jag hemma. Hela klassen har varit hemma hos vår mentor idag! Jättekul! Maria kom förbi mig imorse, en halvtimme innan vi började, så gick vi hem till Marie. Hon bor typ 100 meter från mig. Vi hade en tävling i olika lag och ett antal olika grenar som vi gjorde inom laget. 7-kamp typ. Bland annat kastade vi freesbee, spelade krocket, kastade skor, och spelade pingis. Vi åt lunch hemma hos Marie (mentorn), det blev grillkorv med potatissallad och bröd. Det var jättetrevligt, man kom igång rätt bra med klassen.
Håller på att fixa med lite bloggdesign nu, headern, men det går inte så bra. Ska fråga Johan någon dag om han kan hjälpa mig. Äter lite mellis nu, solrosfrön och knäckesmörgås. Ikväll är det träning, inte så mycket annat. Vi börjar redan klockan åtta imorgon, så måste gå upp tidigt.
HÖRS

Designen?

Förretsen! Vad tyckes om designen? Jag är inte så nöjd, bara en tillfälles lösning. Men tyckte att det vore rätt snyggt med mörkt grönt så här i slutet på sommaren! Håller på med en header nu, men det måste fixas lite först. Sen ska jag hitta lite annat som jag vill ha i designen. Kanke kan någon jag känner hjälpa mig lite... ;P
HÖRS

23aug

GRATTIS TILL BOLLSTNÄS SK F-95!

Ja, vi vann ju matchen vi hade idag, mot Sollentuna. Jag kan tyvärr inte påstå att det var en toppenmatch. Vi slarvade en del med spelet, och ibland blev det lite tabbar, men, man lär sig av sina misstag! Vi vann i alla fall matchen med
2-1 !!! Tre poäng i tabellen, vilket numer innebär en fjärde plats. Vinner vi nästa match går vi om Åkersberga, dvs fler klättringar i resultatlistan! :)
Nu ska jag gå ut ochhitta på något. Det är ju så fint väder här!
Carpe Diem


22aug kväll

Halloj!

Lade ni märke till at jag faktiskt hade en bild med i förra inlägget? Ja, det funkar! Tyvärr var ju roterningen fel på bilden, menmen. Det går framåt sakta men säkert. Ikväll blir det bara fixa vid datan, och kolla på Ciao Bella. Har ätit kycklingwrap nu. Ska kanske ta lite glass eller godis snart och kolla på filmen. Men först kika igenom lite bloggar!
Tyvärr har inte designen ändrats än, har gjort en header, men det är inte i bildformat, så den funkade inte att ladda upp. Men kanske ska ändra lite färg och sånt redan ikväll då.
Imorgon blir det upp rätt tidigt, match på förmiddagen mot Sollentuna, på hemmaplan!
HÖRS

22aug

Godmorgon!

Idag vaknade jag av att regnet smattrade mot fönsterbläcket, det är verkligen mysigt.  Tyvärr vaknade tidigare än jag ville vakna, men läste lite grand.     Är ensam hemma just nu. Tänkte att jag skulle kolla upp lite och lyckas med header, och kanske ändra lite på designen, hoppas det lyckas. Annars blir det någon annan gång då jag har tid.
Igr var jag hemma hos Ellen på fest. Det var trevigt! Man skulle vara en film/serie-karaktär, jag hade sedan länge planerat SvampBob Fyrkant, det var superlyckat! Jag tyckte jag liknade honom rätt mycket faktiskt! Det var dessutom superhärligt att få träffa Daniela och Judia, som jag inte umgåtts med på länge.
Andra skoldagen var det ju också! Efter lite sammarbetsövningar och snack, cyklade jag och Mickis hem till henne. Vi gjorde hallonsmoothie, supergod! Sen sprag vi 3 km. Det var en av mina sämsta springdagar! 3km brukar gå jättebra, jagbrukar ju springa mer än så, men igår funkade det inte alls, jag sprang ju hela, men vad det kändes i benen!  Sedan duschade vi hemma hos henne, innan jag cyklade hem och fixade mig till SvampBob, och hälpte mamma lite grand som skulle ha tjejmiddag, eftersom hon fyllde år igår.
Idag, eftersom det regnar, ska jag nog bara vara inne och inte göra något speciellt. Ttta på film, Ciao Bella, är mitt måste idag! Ha en trevligt dag, allihopa!

Carpe Diem


Jag som SvampBob! (ursäkta vridningen!)


19aug kväll

Nu har jag fräschat till mig för skolstarten imorgon, REJÄLT! Efter att ha varit på fysträning med laget och en löprunda på nästan 8 km (!, brukar aldrig springa SÅ långt!), så var jag lagom trött. Hoppade in i duschen, medan svetten fortfarnade rann om mig. Tvättade håret med volym&närings-inpackning, scrubbade kroppen med vante, rakade benen, tvålade in mig och njöt av lagom varmt vatten. Smorde in mig med en mysk-kräm, en fuktgivande ansiktskräm och filade fötterna. Tog på mig pyamasen och åt en sen middag med Johan och mamma. Qinoa med lättstekt kassler och bearnie-sås! Qinoa var just precis vad jag var sugen på för kvällen. Nu har jag målat naglarna i genomskinligt toplack, och satt på en liten stjärnkristall. Dessutom har bestämt vad jag ska ha på mig imorgon. Inte något extra fint, men något lite extra, fattar ni?  Det ändå som fattas nu är att jag ska gå och lägga mig tidigt, det vill säga om ett par minuter!
HÖRS

19aug

Hallå!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen, men som förra gången, har helt enkelt inte haft tid eller lust till det. Jag tycker inte heller man ska skriva en massa inlägg för man känner en press att göra det, man gör det om man känner för det.Man behöver ju inte heller skrva privata saker, eller annat man inte vill att andra ska veta om en. Men nu kände jag för ett litet inlägg, och då blir det ett sådant också! :)

Idag ska jag med mamma till The nut house i Torsåker. Det är ett trädgårdscafé och trädgårsbutik och stor trädgård med växter och sådant, låter mysigt. Ikväll är det fysträning! Wie! Springa i spåret blir det, har missat de två andra fysträningarna vi haft, men då har jag ändå sprungit själv. Så ska bli skoj med laget!
Kanske ska jag se Ciao Bella idag/ikväll också. Hyrde den och Linas Kvällkbok, men såg aldrig Ciao Bella.
Sedan ska jag lägga mig riktigt tidigt idag, det är ju första skoldagen imorgon!! Jag längtar faktiskt!  Men det är ju bara upprop, så det blir bara en timme, lite lagom första dagen, haha!
HÖRS

15aug

Hallå i sommarn!
Min lillebror fyller år idag, så vi har väckt honom med lite presenter. Ikväll kommer lite släkt här, men älften är bortrest, men vi blir några stycken i alla fall. Så vi ska äta middag och fika lite grand. Sedan fyller ju mormor & min kusin Annika år idag också!! Mamma och min morbror åkte upp till Dalarna, där mormor firar med lite folk, och överraskade henne med frukost på sängen, hon fick en totalchock, hah! Kul grej, tycker jag!
Sen ska jag på The Voice ikväll med Frida, Fanny, Jossan & Cissi. Maria & Carro ska också dit, så kanske stöter på dem också. Tycker det var lite trista artister bara, men det blir superskoj!!!

HÖRS

14aug kväll

Matchen gick kanon! Superbra spel, vi hade verkligen spelet! Nu till resultatet: 2-1 till Viksjö, vi förlorade alltså! Men jag känner mig helnöjd, och det jorde rsten av laget också. om våran tränare sa innan matchen: "Oavsett hur det går, går vi av planen efteråt med högt huvud och är nöjda med att vi gjort vårat bästa!"
Jag gjorde det, och jag tror flera av mina lagkamrater också gjorde det! Sen var det ju förstås synd att vi inte fick de där te poängen, som alla tyckte vi var världa, men det var ju bara ett par mål till som fattades;)
         Har tagit en varm dusch nu också, och hela jag luktar shea oil. Scrubbade mig med shea-oil duschcreme från LdB, smorde in mig med Shea från LdB, och tog LdB:s deo med shea oil. Shea är min favorit just nu, dogtar underbart, och är mjuk som en bäbis, haha. Har också äit småvåfflor, kakor och Dumle. Behövde fylla på med energi efter machen, kändes som en toppen laddning. Nu ska jag prata med pappa om jag kan åka in på The Voice imorgon. Ses vi där?

Jag tror att man ska tänka livet som en match. Oavsett hur det går, kliver vi av spelplanen med huvudet högt och är nöjda med insatasen man gjort! Kämpa på ordentligt, och inte bry sig resultatet eller konsekvenserna. När man kliver av planen och lämnar livet, är ALLA människor värda att känna att man gjort sitt bästa!
HÖRS

14aug

Okej, jag har inte skrivit de senaste dagarna. Har helt enkelt inte haft någon lust till det, kanske inte tid heller. Men jag kan berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna.
Jag har varit på Gröna Lund med Jossan & Cissi! Vi hade sjuukt skoj, åkte allt, vann choklad(åtminstone Cissi), skrattade, hade kul helt enkelt. Kan ju tyvärr inte lägga upp bilder(fortfarande) på bloggen, men Jossan har massa foton, ni kan ju ta och kika in bilder därifrån
http://justif.blogg.se!
Sedan har jag firat mormor som fyller 70 år imorgon. Vi åt på Scandic Crown, jättetrevligt!
Sen har jag haft träningar också, som vanligt kul! Det är ju match ikväll mot Viksjö, för BSK F-95 del. Love!
Maria har jag träffat också, det var ett tag sen, men vi träffades och pratade lite. Var vid Norrviken en dag också, med Mickis, hade trevligt en kort stund.
Var på Sverige-Finland på Råsunda också, med pappa. Ganska avslagen match, men Sverige vann ju i alla fall med 1-0
och det var ju bra! Det var grymt att se matchen "på riktigt" lixom. Jag gick verkligen igång på det där, den enorma planen, spelarna som värmer upp, technomusiken i högtalarna. Jag kände att jag skulle vilja stå där en dag. Wow!
Nä, nu ska jag ut och nick-träna, har lovat tränaren det till matchen idag!

HÖRS


10aug (Upd. 9 aug)

9aug: Var i kyrkan på morgonen och sjöng på gudtjänsten. Sedan köpte jag och mamma lite nya blommr till trädgården. Trädgårdar är helt fantastiska, jag vill ha en när jag blir står. Så himla skönt att fixa ch dona runt lite och lukta jord om fingrarna, peta med blommor & vattna... Åh, jag längtar! Var också snabbtsnabbt inne i centrum för att kolla på en strandtunika. men fastnade istället för en kort rosa midjekjol, blev blixtförälskad! Eftersom det var rea på MQ, var jag bara låst att köpa den. Ordinarie pris på kjolen var 399kr. Jag betalade 59kr!! Tänkte att den blir hur söt som helst med ett vitt linne, pärlor i öronen och ett halsband i pärlor eller pastell!!!                              På kvällen var det träning, vi hade väldigt skoj, bara sju pers, men det var väl det som var kul antar jag.. :)
10aug: Inte gjort så mycket speciellt idag. Postade ett paket till min kusin som fyller arton, hon ska till Mallis, så vi köpte ett litet kit till henne; en rosa bikinitop & rosa flipflop. Sött. Sedan gjorde jag ett 3D-kort till mormors 70-årsdag. Sedan var det tänkt att jg skulle vara med Maria eller Fanny, men det blev tyvär inte så. Var lite uttråkad ett tag, men då gick jag ut och körde lite tennistränare och studsmatta. Sedan kom jag på en mysig ide! Jag satte på ett badlakan, min bok, en flaska iskall dricka och en burk solros-och pumpakärnor på pakethållaren, cyklade 100meter till gräsmattan & tennisplan vid området och lade mig på filten och läste. Helt ensam, hur skönt som helst!
Nu är jag hemma och gör inget speciellt. OJ!! HAR TRÄNING SNART JU!!!!! HAR TAGIT FEL PÅ TIDEN, MÅSTE ÄTA BYTA OM OC CYKLA NER.......

8aug

Har vart på landet ett dygn. Ko hem nu för ett tag sen. Vädret var kanon, igen! Vi låg på stranden hela dagen idag, jag badade flera gånger. Det var till och med varmt i vattnet, 21 grader, inte helt fel!
Vi åkte ut igår, fredags, efter min träning. Den var vääldigt jobbig, var verkligen helt slut, orkade typ inget. Men jag tror det berodde på att jag sprungit dagen innan, kanske inte så bra med två hårda pass dgarna efter varann. Men kul att få träna fotboll igen efter sommaruppehåll!!
Snart ska vi äta, räkmackor! MUMS! Sen ska jag spana in lite skojigt på datan. Men får sitta vid min sega(när ska jag formatera om den?? :O), eftersom den portabla helt plötsligt lagt av, bara startar om hela tiden??... Aja, I will survive
Ha en trevlig sommarkväll!
HÖRS

6aug

Godmorgon!

D
agen har börjat som vanligt. Gick upp vid nio, tog en dusch och åt frukost medAnders&Rebecca. Har pratat med Fanny, och hon skulle ringa när hon var klar, så vi ska nog hitta på nått skoj idag!
Ikväll blir det i alla fall en springtur. Jag missade ju träningen igår, löpträning, eftersom jag var i stan med våra göteborgsgäster. Men jag tror inte heller jag ligger efter, har sprungit i princip varannan dag hela sommaren...
Ha en trevlig sommardag!
CARPE DIEM

5aug

Hallå allihopa! Härligt sommaväder idag!

Idag kom jag hem från landet! Har varit där med mormor, morfar, Johan och mammas kusin Anders och hans nyblivna fru, Rebecca från Göteborg. Vädret var kanon, så vi badade en del. Jag sprang en kväll också, åh så härligt, men tugnt!! Idag vid halvtvå gick en skärgårdsbåt till Stockholm, och Anders, Becca och jag tog båten från Seglarö. Det var jättehärligt att sitta utomhus och sola sig! Väl framme gick vi en sväng i Gamla stan. Vi var inne på Theodor's Home, där becca köpte gulliga nallar, hon samlar. Sedan köpte vi varsin glass, jag tog med smarriga smakerna melon & rabarber. Sedan mötte vi upp mamma och pappa när vi gått en stund på Drottninggatan. Vi knallade längs Kungsgatan och sedan till Sture. Där åt vi på den trendiga, fräscha restaurangen Vapiano. De har mest pasta, men även pizza, och jag tog en pizza med spenat. Sedan guidade vi göteborgarna lite grand på söder.  Så nu sitter vi här hemma, välidgt trevligt.
Fick ett mejl för två dagar sen, men jag kunde inte se det först idag, i med inget internet på landet. Superglad!!!!
HÖRS

3aug

Hemma! Var på landet fredag-söndag. Vi hade gäster på lördagen, och då passade Timrarö på att visa sin sämsta sida. Ösregn hela dagen, men vi klämde in ett bad i alla fall. Men på söndagen var det fint, mamma och jag powerwalkade efter frukost. Sen tog jag ett dopp vid klipporna och sedan till stranden,där några fler var. Men vi han inte ligga där länge förrän vi kände lite droppar, så det kom en liten skur i alla fall... Men sen vart det fint. Jag bakande en tigerkaka med hallon, eftersom min Fredde skulle på kalas till en kompis på landet. Mamma, pappa & jag städade husen innan vi gick upp och hämtade Fredde på kalaset och gick ner till båten för att åka hem. Var rätt skönt att komma hem, igen! Jag, mamma & pappa sprang två varv i Sanda. Sen duschade och fixade jag mig. Sedan åt vi en supersmarrig middag/kvällsmål. Rostmackor med smörstekta kantareller, färska från landet! Åh så gott! Johan passade också på att berätta lite om scoutlägret han varit på, eftersom vi inte träffade honom när han kom hem på lördagen.

Idag ska jag inte göra något speciellt. Men eftersom det är så fint ute ska jag vara ute i alla fall. Halvtvå ska vi till farmor och äta, sedan får jag se vad som händer.

Ha en fortsatt trevlig sommar!


RSS 2.0