31mars

Jag ville verkligen blogga igår, var så otroligt sugen, men all tid försvann! Jag hade utvecklingssamtal en timme efter skolan, och jag var inte hemma emellan. Sedan hann jag bara äta middag och var på ett step-pass på Friskis, och sedan telefonsamtal med Maria, och dusch. Förresten, visst, jag vet att jag ligger bra till med betygen, väldigt bra, men min mentor sa igår att min elevledde idrottslektion som jag gjorde tillsammans med Carro, var det bästa hon någonsin sett under sina 20 år som lärare! Hon hade gärna sett att vi ledde passet (kondition och styrka till musik, typ Friskis eller SATS) för andra klasser, men att det inte fanns tid före påsk.

 Idag har jag i alla fall haft en bra dag, och toppenhumör! Slutar rätt sent idag egentligen, så nu har jag bara ätit lite mellis, mitt goda bröd från det praktiska provet på hemkunskapen, som blev betyg: MVG
Jag ska strax byta om, och följa med Frida på ett bodypump-pass på SATS, det var något tillfälle att ta-med-vem-man-vill, och jag hänkar gärna, men annars gillar jag Friskis&svettis, och har ju mitt kort där =)
HÖRS

PS.

Besöksrekord i förrgår!!
(Såg det inte först nu, men verkligen kul!!)
KRAM

29mars

Åh hjälp så seg jag känner mig nu! Och träningen börjar strax före nio, och slutar klockan tio... Det var verkligen segt att stiga upp imorse, sommartid, vet ni! 
 
Idag har "impulsköpt" nya fotbollsskor. Jag har redan ett par super, men när jag var på konkurs-rean hos vår återförsäljare till klubben, kände jag att ett par nya dojjor att ha endast på match inte vore helt fel! ;)
 
Ska alldeles strax skriva ut den andra novellen till inlämningen imorgon, och sedan byta om. Och såklart testa de nya skorna, det är tillåtet i min värld att värma upp dem trots att det bara är träning !
HÖRS

28mars kväll Sommartid

Minns ni det? Sommartid idag!!

Det känns fantastiskt att det är ljust ute nu, fast klockan snart är halv åtta!
Matchen gick bra, eftersom vi vann mot Älta, och det betyder att vi är vidare i semifinal i Ersans Pokal!!! DET är värt en applåd: *applåder* ^^
 
Nu gör jag en sak som verkligen är typsik för mig. Jag hade gjort e ungefärlig tidsplan för hur jag skulle göra när jag kom hem. Och när jag var klar med dusch, hår, naglar och sådant, då gjorde jag klart den första novellen som planerat. Fast det gick så snabbt, att jag fick tid över. Då kom jag på att jag kunde kolla lite bloggar och facebook. DET är typsikt för mig, att när jag har tid över så gör jag sådant som jag tycker är kul istället för att sätta igång med det tråkiga så jag blir klar med det snabbare.

Men hur var det nu igen? Sätt igång med det jag skulle göra istället, just det!
HÖRS

28mars

Nu har jag egentligen inte tid att skriva inlägg. Ska alldeles strax gå ner och äta och byta om till min match, och jag lär inte komma hem först ikväll. Men nu MÅSTE jag blir klar med en novell här. Inte långt kvar...
HÖRS

27mars

Gud hjälp! Är mars redan slut!? Eller om ett par dagar i alla fall, men var tar tiden vägen??
 Än är klockan inte så mycket, och det kanske är lite bra, för jag ska fortsätta skriva på min novell som ska vara inlämnad på tisdag. Är verkligen trött och seg nu. Fast det kanske inte är jättekonstigt, för på förmiddagen var jag med mamma på Skopan, en secondhand-butik och hittade ingeting. Jag är faktiskt inte så förtjust i secondhand med fula och kramsiga prydnadssaker, men jag förstår att en del tycker det är väldigt kul och udda.
 Fick skjuts sedan då jag träffade Amanda Falk, hon har en väldigt bra blogg som jag brukar läsa. Vi promenerade i två timmar och pratade, och hon är en väldigt snäll och trevlig person, och vi är faktiskt lite lika till tänket och sättet. =) Så det var väldigt trevligt och spännande!
 Nu har jag myskläder på mig och datorn i knät i sängen. Jag är verkligen trött.
  Är det bara jag som börjat vakna tidigt på morgonen pigg?  Det kan ju bero på att det är ljusare ute nu, eller så är det något som stör min sömn, jag vet inte,
HÖRS

ps.
Är det bara jag som är HELT struck för Owl City's Fireflies? Den sitter på hjärnan jämt, och den är så söt!

26mars

Detär vår i luften nu, verkligen! Luften var lite fuktig och fräsch på något vis, och typ åtta plusgrader, HÄRLIGT.
Dessutom hade de sopat gatorna vid skolan, det är vår, det!
 
Tyvärr, och jag är verkligen ledsen förr att jag inte går på träningen idag. Jag vill. Är riktigt sugen. Har tröstat mig med en bulle istället. Och varför? Jo, dels för att jag mådde ju inte så bra igår och det gick inte heller så bra på träningen. Jag mådde illa då också, så jag vilade i slutet. Idag känner jag mig också lite snurrig och konstig. Dessutom får jag alltid ont i vaderna när jag springer och hoppar. Mamma tror att det är benhinneinflammation. Jag har ingen aning om vad det är, men det låter för allvarligt, tycker jag. Jag ska kolla upp vad felet är. För det är verkligen smärtsamt! Istället får jag ha myskväll. Men jag vill träna. Vill.
 
Imorgon ska jag träffa Amanda Falk, det ska bli trevligt. Vi ska promenera och prata, och äta lunch,
HÖRS

25mars

Babblar nyttigheter med Maria i telefon. Ska strax lägga på och plugga lite. Men känner mig inte så bra faktiskt. Jag gick hem från sista lektionen för det var ändå idrott, och jag var snurrig och yr och kände mig halvt hängig. Ska kanske göra lite våffelsmet om jag hinner. Jag får se om jag går på träningen ikväll,
HÖRS

24mars

Har ni tänkt på att det var exakt tre måndader sedan det var julafton? Känns inte riktigt så, faktiskt.
 
Har varit på konfirmation efter skolan, och vi slutade tidigare i skolan, så jag och Frida satt och sjöng och spelade i två timmar innan resten av gänget kom. Jag har nu ätit lite snabbt middag och pluggat lite inför provet i tyska på fredag,det kommer nog gå bra! Ska kanske även börja på en novell på datorn,men jag ser att det strax är dags för... *trumvirvel* Andra Avenyn! Ska läsa lite bloggar och kolla viktiga saker först. 
 
PS. Imorgon är det Våffeldagen, eller Jungfru Marie bebådelsedag (pluspoäng på konfan) som det egentligen heter, och föruom Alice, är Marie mitt andra mellannamn, alltså: Min namnsdag!
Jag älskar att Våffeldagen är på min namnsdag:)
HÖRS

23mars kväll

Sitter med matteboken framför mig. Har ett ovanligt bra flow i räknandet! Vi har ju haft studiedag, därmed har en mattelektion gått bort, samtidigt som vi missade en lång lektion med ämnet igår, i och med skridskorna. Så vi har bara en lektion kvar innan första delprovet, men jag gör klart kursen hemma, så blir det diagnos på fredag. Glömde svenskan i skolan, är det någon som har en bra idè på novell-ämne?
Så fort jag är klar ska jag göra ett par övningar på min balansbräda, det var ett tag sen!
 Är dessutom väldigt mätt efter bullar och god morotssoppa.
Träning ikväll, dålig uppdatering imorgon, har konfa efter skolan,
HÖRS

23mars

Hej hopp, och ursäkta senaste inlägget igår. Men jag pratade med Frida och Maria om en del jobbiga saker, kunde bara inte skriva då.
 Men för övrigt var dagen rätt bra. Mådde psykiskt dåligt hela förmiddagen, men sedan skulle vi åka skridskor i ishallen med klassen. Jag har inte stått på ett par hockeyrör på tre år, har bara åkt långfärdsskridkor två gånger på två år. Men det var så himla skoj att åka ut på isen inomhus, och åka ordentligt. Jag lärde mig till och med ett par nya saker! Följde med Maria hem efter skolan, då vi hade en del att snacka om. Som tur var kändes det riktigt bra, för båda. Kvällen blev snäppet sämre efter telefon, men snart kommer alt bli helt rent.

Idag har vi studiedag, jippie ka yey! Ska alldeles strax gå till Frida och våldgästa henne och äta frukost där, sedan åker vi hem till Mickis och bakar bullar. Så trevligt vi kommer ha här i regnet!
Sen träning ikväll,
HÖRS

22mars

Sitter och pratar med Maria och Frida i telefon.  nä vanta, det här funkar inte, jag...
HÖRS

21mars

Har gått upp tidigt idag. Jag var på halvdag Domarutbildning för att få döma 5-manna matcher och 7-manna matcher i fotboll. Cia, min tränare höll i kursen, och hon är verkligen grymt duktig på allt sånt där. Men jisses vad mycket man ska komma ihåg!? Jag kommer stå och bläddra i regelböckerna ute på plan sen. Haha, nejdå, det blir säkert lättare i praktiken! Men så var det en massa grabbar där också, och inte helt oväntat drar de ut på tiden med en massa dumma kommentarer oc frågor. De roliga var i så fall att vi fyra tjejer som var där, vi i mitt lag, frågade ju helt seriöst och trevligt en massa frågor, men killarna fattade nog inte att hon var vår tränare, så de trodde vi var värsta fan-club... HAHA =)
 
Nu är jag hemma och har kollat det nödvändiga på datan, och ska strax ta en macka eller något och lägga mig i soffan och titta på Juno. Senare ikväll är det ungdomsträff i kyrkan där jag konfirmerar mig, så en massa ungdomar kommer dit och temat var: TÅRTTÄVLING.
Låter mycket intressant, särskilt för min del, ni vet att jag är heeeelt knäsvag för allt sånt där. Inte för att det är gott (inte, bara, för det är otroligt gott), men för att dekorera och sådana saker. Själva figuren i sig är det roliga. Nu ska jag dock inte säga något mer om det, eftersom jag inte har en aning om vd det handlar om, det kanske inte har med tårtor att göra?
HÖRS

ps. igår var det vår, all snö hade smält bort och gatorna var torra och jag gick med min splitternya vårkappa. Idag snöade deet en decimeter, och det snöar än.

yoga

Jag vet inte hur jag är just nu. Har just varit på yoga, och min hjärna känns som insvpet i dun. Jag känner mig. Upprymd, tror jag. Jag ska ärligt säga att jag inte till hundra procent kan säga att jag vet vad det betyder. Men det är nog det närmsta man kommer, om man ska försöka sätta ord på denna känsla, eller dessa känslor, för det måste vara mer än en. Det var härligt, lite konstigt, och fantasktiskt. Fast grejen är jag faktiskt själv försätter mig en position som jag tycker är bekväm och blundar. Men yoga känns bra. För själen.

Bara ett problem. En ledare på Friskis fick mig att köra 25kilo bänkpress 20x innan passet. Och jag kan tala om att jag skakade en del vid de fasta, utsträckta rörelserna. Simma lugnt.
HÖRS


20mars

Åh vilken härlig dag! Solen skiner, det är flera plusgrader ute, och massor avsnö har smält bort från gatorna som nästan är torra, och så blåser det friskt av vår. 
 
Igår blev det ingen uppdatering, eftersom jag bara var hemma i en halvtimme. Direkt efter skolan åkte jag hem, bytte om, och tog sedan bussen tillbaka till station igen. Mötte Maria, Mickis och deras föräldrar, och Frida, så åt vi thaimat på TIGER. Sedan var det samling på stationen för alla musikklasser, då vi skulle åka in till stan och se Singin' in the rain på Oscars teatern. Den var otroligt bra, och ball, men jag var verkligen trött i slutet, och hade tyvärr tusen tankar snurrandes i mitt huvud ofrivillgt, så det kändes lite halvbra bara. La mig så fort jag kom hem, eftersom jag gick upp tidigt idag.
Hade nämligen avslutning med nyrekryteringen, med nästan alla ledare, och vi körde lite turnering med alla ungar, sedan fika och utvärdering för oss tränare. Jag fick mina intyg och omdömen, och de var faktiskt otroligt bra, så jag är riktigt stolt!

 Sen ska jag gå ut en promenad i det vackra vädret med Tobbe, tror jag. Klockan fem är det yoga-pass på Friskis&Svettis. De har öppet hus hela dagen, och yoga är typ det enda paset jag inte provat på, så jag gör det. Dessutom behöver jag ta det lite lugnt.
HÖRS

18mars

Igår blev inte mycket tid till bloggen. Hade nämligen match mot IK Frej (vi vann med 0-4!), och samlingen var rätt tidigt, och när jag kom hem gjorde jag lite läxa, åt, vilade och kollade på Andra Avenyn, ofcourse! ;)
 
Idag har det varit en bra dag. Vi slutade nämligen oväntat klockan tolv, eftersom vi hade dubbellektion SO, och vi hade ingen lärare där. Så våran snälla mentor fixade så vi kunde ha hennes idrottslektion klockan elva till till tolv istället för till kvart i tre, så vi fick gå hem då! :D
 Mickis följde med hem och åt lunch, sedan gjorde vi liite matte. Sedan åkte jag tillbaka ned mot centrum för att sjunga hos sångpedagogen. Och nu är jag hemma och är heeeelt slut, jag vet inte vad alltså! Ska strax äta middag, sen ska jag faktiskt lägga mig med en bok soffan, för halv åtta drar jag på träning, till halv tio.
Imorgon är det fredag, och en FULLSPÄCKAD helg väntar. Helt seröst,  jag har inte någon tid över. Fast i och för sig är det roliga grejer som väntar, men de får ni höra i helgen, för är som sagt mycket trött nu
HÖRS

16mars

Igår hade jag både tid och lust att skriva, men helt enkelt, så glömde jag bort det... HOPPSAN! ;)
 Men jag hade det i alla fall äldigt bra, för vi hade sovmorgon till halv elva idag, wey! Jag hade bestämt mig för att vila hela dagen och bara ta det lugnt, eftersom min kropp var rätt slut efter helgens träning. Vet ni vad jag gjorde då när jag såg att vi hade fått en "akut"-tid på träningsplan? Jag har aldrig gjort det förut. Men jag svarade nej, och talade om för min tränare att jag inte trodde jag skulle orka träningen idag. Jag har aldrig hoppat över träningen för att jag inte "orkar". Men om jag hade vetat att det varit inplanerad träning, då hade jag nog faktiskt inte sagt nej... Men det bästa var att det inte kändes "dåligt" att jag sa nej. Jag tror faktiskt min kropp hade sagt ifrån om jag hade varit med...

Idag har jag i alla fall haft en bra dag! Ska jobba ikapp lite matteläxor bara, det är ju betygsinlämning på alla elever denna vecka... Sedan är det sen träning idag (ytterligare en anledning till att jag inte var med igår, ska träna nästan varje dag denna vecka med...).
HÖRS

PS.
Förlåt, Jossan, att jag inte lagt upp bilderna från centrum. Men jag har dem i mobilen, och min dator vägrar installera mobilprogrammet som krävs för att kopiera bilder till datan... :(

FJÄLLEN


En del av gänget i Sälen- Hundfjället/Tandådalen, nu på sportlovet.


14mars kväll

Åh, vad söndagar kan vara för mysiga! Just nu ligger jag i sängen under täcket med laptopen som värme, och kollar på två missade avsnitt av Andra Avenyn, och det första slutade spännande, så nu måste jag kolla på nästa!
Eftersom träningen var inställd, var jag på jumpa istället. När jag kom hem hade jag så ont i magen att jag trodde jag skulle spy! Fy asså! Men jag har kört riktigt hårt, träning nu fredag-lördag-söndag, och då har jag verkligen varit på bristningsgränsen, för jag tagit i lite för mycket, i kombination med att inte ätit riktigt lika mycket. Så nu ska jag vila imorgon, och jag har ätit lite proteiner, så det känns bra, faktiskt.
Har dessutom sovit riktigt dåligt de senaste nätterna, och det kan bero på att jag har en oroskänsla inom mig hela tiden, men också på tt det börjar bli ljust ute, så man blir mycket piggare. För jag har inte varit särskilt trött...
 Nu kan jag inte hålla mig, måste se hur det går i webb-tv!

...

Okej, det där var nära ögat. Jag var fem minuter från att knalla iväg till träningen. Men eftersom datorn ändå var på skulle jag för säkerjets skull bara kolla att de inte ändrat till utomhusplan, eftersom det är fint väder, och så var det förra veckan. Jag bara sneglar på händelserna lite snabbt, och vad?
Jo, det ska jag tala om: TRÄNINGEN ÄR INSTÄLLD

Jag ville ju träna med laget och DJ idag. Men jag får gå på jumpa ikväll då...

14mars

Har lite bråttom nu, egentligen, men hade lust att faktiskt skriva ett litet inlägg. Det beror säkert på det toppenhärliga vädret! Lägger upp en bild på min softa vår-outfit utomhus, men har inte lagt in bilderna än, och som sagt, bråttom!! Har varit hos Maria i Fresta, och vi behövde prata ordentligt, så vi tog en lång promenad runtrunt bara. Sedan fixadevi naglar och lyssnade på musik, åt lunch och ytterst lite pluggande till matteprovet imorgon. Men allt känns faktiskt bra nu, och som sagt, våren är på väg, och det bidrar till lite lyckokänsla, eller hur? :D

Anledningen till att jag hade så bråttom var ju att jag har träning nu, så jag måste öka farten nu, har inte ens bytt om!
HÖRS

13mars kväll

Hemma från centrum. Träffade först Cissi och sedan hämtade vi upp Jossan och mötte Fanny och Fida i centrum.
Hade dock sjukt ont i magen nu när jag kom hem, så bytte om till mjukisar och ligger med vetekudde på sängen med datan i knät. Jag ligger två avsnitt efter på Andra Avenyn, så jag ska börja kolla på ett avsnitt, för vi ska äta strax, och sedan till Ellen och kolla på film.
HÖRS

13mars

Drar ut i det vackra vårvädret med Cissi nu, efter städning i mitt rum och ett intensivt träningpass med schlager-tema! :D
HÖRS
mer senare

CUPCAKES


cupcakes

 
Stora och nybakade, gudomligt goda                       Nydekorerade och gudomligt söta. De med ljus i blir till födelsedagsbarnen!


12mars

GRATTIS TOBBE

Skolan är slut för dagen, och för veckan, för ett tag sen. Har ätit mellis och laddat upp bilder på datan:D
Ska om ett par minuter byta om till träningskläder och dra ett pass på Friskis&svettis, innan jag ska hem oc fixa i ordning mig till att gå hem till T och fira honom, som fyller 15 idag. Vi kommer säkert ha grymt kul, eller det hoppas jag. Sa slå in presenten nu,
HÖRS

11mars

Vilken toppendag det har varit! No-provet har jag ingen aning om hur de gick, men jag måste i alla fall klarat mig, det kan jag säga med 100% säkerthet! :D
Fast jag måste erkänna att jag var lite low sista lektionen på idrotten, och på vägen hem, men jag blev på så bra humör när jag satte igång att dekorera de där perfekta cupcakesen jag bakade igår. Jag vet, man borde inte skryta för mycket, men de smakade himmelskt...! Ska fota dem strax, de ska stå inne  ikylen en stund bara, så de inte smälter (marsipanen). Måste plugga matte alldeles strax, och sedan äta lite grand innan träningen, och därifrån direkt till lilla, numer stora kusinen som fyller år! 
GRATTIS MARIA! ♥
HÖRS

10mars

Åh jag är bara för stolt och nöjd med mig själv idag! :D
Dels för att på otroligt jobbigt underlag gått drygt en mil på kort tid (friluftsdag) och sedan badad, bubblat och simmat en halvtimme. En stund i centrum med Maria för att köpa present till T, och sedan rolig konfirmation. För att sedan hinna med båda värsta roliga baket här hemma, och dessutom plugg och data-tid!
Min söta kusin fyller tio år imorgon, så sticker till henne direkt efter träningen, etersom de bor granne med skolan vi tränar på. har bakat supersarriga cupcakes som ska dekoreras med massa rosa och gulligt imorgon!
HÖRS

9mars

Sitter och myser i morgonrock framför datorn. Så fort jag har skrivit klart detta inlägg och svarat på en kommentar, ska jag leta upp en väldigt rolig sak på nätet! Ni får kanske veta senare vad det kommer bli, men jag säger i alla fall att det ska bli en del av en present till en killkompis som fyller år på fredag...! :D

Skolan idag var...sömnig. Det är något fel på mig och min kropp. Jag brukar nämligen alltid vara pigg, glad och nöjd, och i och försig var hemunskapslektionen grymt kul med massa skratt, men resten av dagen, jag somnade seriöst nästan på borden... Det kan bero på att jag inte tränat sådär stenhårt på drygt en vecka, och jag blir så mycket piggare av att träna. men visst, även om det bara var tre dagars skidor på lovet, så körde vi non-stop, rätt intensivt, så det tär kanske lite på kroppen...

Men nu har jag i alla fall varit på utomhusträning med fotbollen. Jag kan inte beskriva hur skönt det var att snöra på sig utomhusskorna, med dobbar och allt, underställ och varma kläder. Åh gud så härligt det var att bara springa järnet och ta ut sig.

Imorgon är det friluftsdag, jag ska gå ca 1 mil, och bada. Sedan en sväng i centrum med Maria innan konfan börjar. NO UPDATE TOMORROW
HÖRS

8mars Internationella kvinnodagen

Back to Blog again!

Kom hem från en hääärlig weekend i Sälen-Hundfjället/Tandådalen igår kväll. Vi hade jättekul, jag och mina föräldrar kom upp i torsdagskväll, medan mina kusiner och deras kompis och min lillebror redan var där, de var där hela veckan. Så vi var tio pers i en stor och mysig stuga, och hade väldigt trevligt, och grymt kul i backen! Har inte laddat över fotona i datan än, för är jag kom hem igår så gick jag ut med några vänner och sedan var jag så trött att jag somnade på en gång...

Skoladagen har gått relativt snabbt och vi fick dessutom lite extra sovmorgon! Ska äta lätt middag nu och sean träna på Friskis. Jag fixar i ordning mig där, för direkt därifrån hämtar pappa mig och så ska vi på möte på skolan om vår klassresa. Förresten, det är världens härligaste väder här, med sol och ett par plusgrader, vårkänslor
HÖRS

4mars HEJDÅ

Torsdag! Vilket för mig innebär avfärd mot Hundfjället/Tandådalen!
Maria har just åkt hem,och vi åt god frukost och kollade på Twilight.  Ironikst nog satte jag helt omedvetet på mig en tröja med texten "Vampires prefer Blondes" som Maria köpte till mig från Kanada för ett år sedan! :D
 Mamma och pappa kommer hem strax, och vi ska äta lunch tillsammans och sedan packa ned det sista och in i bilen, sen kör vi iväg. Eftersom lillebror redan är uppe, och Johan inte ska följa med, så har jag hela baksätet för mig själv i bilen, wie! Har laddad kameran och Ipod, så en massa foton ska tas, som förhoppningsvis sedan dyker upp här!
 Förresten, antagligen finns ingen trådlös uppkoppling, så det blir nog ingen uppdateing först på söndagkväll när jag kommer hem, eller måndag efter skolan... Men vi
HÖRS
 

3mars

Idag har jag haft en äldigt trevlig och mysig dag med Maria!
Maria ringde imorse och frågade om jag ville bada i poolen på hennes pappas jobb och såklart ville jag det! =)
Gissa om det kändes coolt att gå runt i bikini hemma innan jag gick? Särskilt som det var hu soligt om helst, och alldeles blå himmel!Vi badade på SPA:t där, bubblade och bastade, mysigt! Sedan åt vi lunch där tillsammans och sedan gick vi hem till då hon "hjälpte" mig att packa till fjällen. jag åker imorgon. Vi har också bakat bröd, tekakor. Det sämsta misstaget ever skedde då samtidigt. Istället för 1liter vatten, läste jag fel och tog i 1dl vatten. Vi märkte att det blev lite torrt, men jag tänkte inte så mycket på det. Förrän Maria undrade om jag verkligen hade i 1 liter vatten, men nej, jag hade ju i 1dl vatten. ASGARV

Nu har vi ätit middag, snackat, "mediterat" (haha), och just ätit mango med gaffel ur skålen. Vi väntar på att Tobbe ska komma, men vi tror ändå inte han gör det, heh. Annars bråkar vi om det ska vara Andra Avenyn på TV, vilket det såklart borde vara, men Maria vill se säsongspremiären av Grey's Anatomy...
Vad tycker ni?

PS. Jippie ka yey. Maria sover här
HÖRS

Mera 3D




Glömde ju visa resultaten för de gula blommorna! (oj vad mycket gula blommor det blev, i och med tulpanerna också!). Den röda gjorde jag också idag! :D
Förresten, material, så som olika ark med motiv, saxar, skalpell och häftkuddar, dekoration mm finns på Panduro, dock endast för beställning...

3D

1. 


1. Ett "tomt" kort med bakrund bara.
2. Fyll och bygg på med mindre delar av den hela bilden. De finns självklart med på arken med bilden.
3.När alla lager är klara (med häftkuddar emellan) blir kortet högt. Dock ser det ut som en "platt" bild framifrån!
4. Klistra eller tejpa medd dubbelhäftande tejp på bakrundskort, och dekorera med klistermärken, bokmärken,band, paljetter och fantasi!
DONE

Akvarell




Målade gjorde jag igår, med mina akvarellfärger. Det ä så himla skönt att måla när man inte har någon tid att passa, man glömmer allt och koncentrerar sig enbart. Blev ett stilleben på de gula tulpanerna vi fick av ett par vänner i helgen, i en Alvar Aalto-vas. För er som inte visste, tulpaner är min favoritväxt, de är så vackra.

2mars

Ska börja med 3D-korten nu, och fota dem. Kika in lite senare idag så ska ni få se dem!!  :D

1mars Days of Creativity

Redan mars alltså, tiden går oändligt snabbt.

Redo för tid för mig själv. Jag har nämligen bestämt mig för att måndag och tisdag ska vara mina kreativitets-dagar. Jag älskar att hålla på med små saker, hitta på nytt och skapa. Jag måste faktiskt erkänna att jag är rätt kreativ... Så nu sitter jag här i mjukisar, fårskinnstofflor och halsduk. Ska springa upp och borsta tänderna innan jag sätter igång. Det blir akvarellmålning, eftersom jag inte har så mycket som rört på mina färger och penslar sedan i julas. Sedan om jag har lite mer tid och lust ska jag sätta igång med ett par 3D-kort, som jar brukar göra, men det är lite pilligare. Om det finns tid kanske jag bakar något spännande! 

 Den här gången ska jag fota framförallt korten för att visa hur man gör.

RSS 2.0