Göteborg !





Här bjuder jag på 2 passande låtar av en Gbg-profil innan jag drar iväg och packar in
i bilen. Älskar dem! Det blir dop, stan och mys med släkten! Vet inte om jag kommer ha tid för uppdatering, det får vi se! Ha ett bra lov hörni, jag kommer hem på måndag, vi hörs senast då!
PUSS

Bästa starten på looooovet!

Nu är det svenska-lektion. Sista timmen innan lovet. Sen är det höstlov! Åh vad härligt, jag älskar att äntligen kunna ha det lite valfritt ett tag, ta det lugnt, åka till Göteborg, träffa vänner och hämta ny energi innan skolan igen! Det blir en fin inledning med Maria, efter skolan ska vi köpa B&J-glass, och sedan följer jag med till hennes dans i Täby och ser på. Sedan blir det middag och prat tillsammans. MYSIGT.

Annars ska jag förbreda packning till imorgon=GÖTEBORG! 
Ha en fin fredag + höstlov ♥

PUSS

Längtar till lovet!

Åkte till löpträningen på dunjackan på, och var lite avis på de andra som sprang. Men jag och Cecilia, som inte heller ar med och tränade, hade pratstund. Sen har pappsen och jag tagit en kort promenad för ytterligare lite luft, och nu ska jag njuta av att inte ha pluggat idag.
   Gjorde klart ett uta mina 3D-kort, som ska bli doppresent till min syssling i helgen. Eller det är ju inte hela presenten, utan bara "På dopdagen-kortet". Hinner inte fota ikväll, kan visa en annan gång!
I helgen ska jag nämligen till Göteborg (Sveriges underbaraste stad, I love it!) för att träffa sötnosen. Åker lördag-måndag, ska bli superkul start på det efterlängtade lovet, hoppas jag hinner med en dag i stan också. Götebrog City är gryymt!

Nu ska jag se över packningen för helgen, mjuka upp mig och sedan vila. Huvudvärk...
Ha en fin kväll, imoegon är det FREDAG! (Och inte vilket som helst, utan lov-fredag, älska!)

Innan hösten trätt fram jag älskar att hålla på med kameran! Foto
är för skoj alltså, jag saknar en systemkamera bara.


Höstfina kläder från MQ


Så otroligt gulligt inför hösten! Blusar, tunikor osv vidare älskar jag. Klänningen längs till höger fick dock ingen rättvis bild, den är egentligen transparent med tunna blommor, ser ju gräsligt ut på bilden! Sedan täcker en bara rumpan precis, inte direkt knälång. Underbar! Koftorna va de bästa ♥

Torsdagmorgon

På torsdagar har vi alltid lite sovmorgon, vilket är kanon! Jag hade tänkt att gå, men så kom jag på att det inte var så halt idag, så jag tar cykeln istället. Då har jag lite tod för bloggen istället!
   Känner mig väldigt seg & varm, inte bra. Egentligen är det löpträning med laget ikväll, men jag måste skippa det. Har dessutom riktigt ont i mitt ben, men har ingen aning om vad det kan vara, har aldrig känt något liknande förr...? Måste kolla upp det. Jag funderar på om jag ska gå till spåret och möta upp den, och medan de andra springer, så går jag. Skönt med luft i alla fall.

Innan jag rullar iväg bjuder jag på några söta morgonbilder. Haha, det är så kul att man kan skratta åt sig själv!



Så klockren att jag var tvungen att vända den upp&ner!

Och jag KAN se vanlig ut med! (-;
HA EN BRA DAG ALLESAMMANS

Dagens ungdomar...

Jag tog en medelhavskur efter middagen. Underbart för min förkylning, och täppan släppte verkligen. För ett fantastiskt tips mot höst-näsor tycker jag ni ska klicka på länken! Dock ersatte jag saltet med en slags kräm som finns att köpa på apoteket, VapoRub. Otrolig stark "smak" av mint, som gör susen för lungorna och näshålorna.

Nu är det järnet som gäller på uppsatsskrivning. Därefter en stund av kvällsmys. Egentligen borde läxan i matte göras, men är man sjuk så är man... HEHE

Jag stänger av datorn när jag är klar med skrivandet, då man inte mår bättre av att glo framför datorn, barn!
"Dagens ungdomar alltså, SUCK vad mycket tid det slösar på sådant där trams som teknik!?"

"Ja tänk vad mycket man skulle hinna med, och om de istället njöt
av den friska luften i naturen? DAGENS UNGDOMAR"

Sjukling, usch!

Jag är helt slut, verkligen slut. Har haft svårt att koncentrera mig idag. Jag hade nästan feber imorse och vaknade nog egentligen sjuk med ont i halsen, nästäppa och huvudvärk, men jag pallrade mig upp och var ändå helt okej pigg i skolan. Provet i tyska gick i alla fall mycket bra! Sista lektion var idrott, och vi jobbade med boxning, det är verkligen sjukt kul.

Måste så gott som skriva klart det stora historie-provet idag, men jag väntar till efter middagen. Laddar lite energi, för hela jag bara skakar och tuppar snart av!
Nåja, lite nöje först ska nog få mig friskna till. Sedan blir det knappa på datorn tills fingrarna svider... JA!

Slänger upp ett par inlägg till, blir fler klädcollage- Inspiration!

"Även den mest blomstrande måste vissna"

Promenad och Thédrickande...

Jag lade ner skrivandet för ett tag sen, och tog en långlång promenad med pappa och storebror. Det blev över 1timma ute i höstmörkret, och med tanke på min förkylning (som blivit lite mer seg huvudvärk osv, tyvärr) så är jag helt borta nu, känner jag. Hjälp! Ska lägga mig ner och läsa på lite tyska. Det måste jag göra, men det orkar jag. Ska nog för en gång skull (jag hatar thé, men jag önskar med mitt liv att jag ska tycka om det, så det är lika bra att börja träna) ta en liten kopp med varmt thé, mamma har smaksatt med kärlekssort! Det låter ju så fint och gott, och alla vackra påsar och dofter med underbara namn får mig svimma. Thé, snälla älska mig!

Nä, nog med uppdatering för idag, sov gott sen kompisar


Tapeter

Jag vet få saker som är så inspirerande som att gå in i en färgaffär. Där jag bor ligger en rätt nybyggd, stor & fin butik, och tapeterna finns i oändliga längder! Vi ska tapetsera om i matrummet hemma, så mamma och jag var och tittade in idag. Eftersom det är ett kök, så vill vi ha något vitt, blankt, och på den paralella väggen tänkte vi oss något mörktgrått.

Men jag fastnar alldeles för lätt vid annat. Jag började bläddra i katalogerna för barn-tapeter (såklart bland de andra tapeterna också). Nu har jag samlat så mycket nya inspiration! Ett tips för er som inte känner sig så kreativa, gå in i en butik med färg & tapet, så på fem röda har ni genast en mycket bättre grafisk förmåga, och inredningsidéer!
Det är så svårt att släppa en sådan butik! Ikväll innan sömnen ska jag kladda ner alla nya tips jag fick, gör det ni med när ni kommer på något ni låtit inspirerats av!
Jag blir fullkomligt såld på fina mönster, grafiker, figurer, färger, texter, målningar & ting som man från någon slumpmässig stans fått nys om, och sedan skapar något andra människor har glädje av.
Jag brinner för att inspirera folk, men känslan av att finna inspiration från någon annan är näst intill ouppenålig!




Några av mina egna bilder på övrig inredning. Jag är knäsvag för
glasburkar, färger, marint & old english + lantligt. Sedan älskar jag
modern med stilrenhet och massa annat, som jag kan berätta om senare!

FN-tema

En riktigt trevlig dag har det varit. Eftersom det var FN-dagen i söndags, hade vi det som tema i skolan. Vi tittade på två filmer, som berör otroligt mycket. Bilderna är så hemska, och man tror inte historierna är sanna. Usch hemskt. Sedan fick vi halva eftermiddagen på oss att skriva en uppsats om Fred & Konflikt. Mysig tid med klassen. Egentligen skulle vi slutat redan vid två, men vi var tvugna att ha en musiklektion också, för snart har vi konsert och sånger behövs övas! Men det var inte så farligt, vi slutade ändå redan halvtre!

Nu är det slut med nöjet på datorn, så begraver jag mig med SO och tyska, språkprov imorgon!
Vi hörs sen ♥


26oktober


Chinos, linne, kavaj i militärgrönt. Ett enkelt tunnt guldarmband & ring.

Uppsättning i klämma och bakåtstruket.

Have a nice day!

Godmorgon!

Snart dags att knalla till skolan. Har rätt mycket tid över, så jag hinner hälsa här på morgon!
Min röst låter som en kakburk (jag gillar ju kakor & burkar!) och det är inte trevligt att vara förkyld. Jag hoppas det läker sig så fort som möjligt. För övrigt är jag på mycket bra humör, förutom att pappa just fick ett otroligt påfrestande samtal som inte alls var kul att höra. Riktigt sorgligt faktiskt. Gör mitt huvud lite tyngre så här på morgonen. Men men, jag klarar mig fint.

Nu tänkte jag böja ögonfransarna innan jag måste packa ihop väskan och promenara i den fina frosten.
Hörs i eftermiddag, då vantar träning & plugg.

Ledarmöte

Oj så det kan bli när man slarvar med tänkandet. Jag kan ju inte alls träna idag? Om två timmar har jag ett möte för fotbollsledare. Vi ska få vara tränare åt småttingar i vinter/vår. Var ju åt flickor förra säsongen, men klart man ställer upp igen!

Jaja, jag hade ju kunnat träna egentligen, om jag bara kommit på lite tidigare att mötet var, då hade jag tränat i eftermiddags. Men jag har ju ändå haft idrott, och dessutom är det vikigt att jag får mycket tid till uppsatsskrivningen. Lika bra att jobba på den nu ordentligt en timma innan träffen.
Stör mig inte nu är ni snälla!


Fotbollsledare, en underbar vecka i början på sommaren!

Let the men inspire us


Jag tycker det är så hett med killt-shirts! I love it! Så enkelt att bara ha det, sedan överflöd av smycken, ett par tights och boots. Halsduk är ju inte heller helt fel? Alla t-shirts är från MQ Herr.

Fin höst

Ursäkta mig för de senaste dagarnas bloggeri, det har bara varit lite för fel för det. Men ny vecka & ya tag, jag är pigg på uppdatering igen! :D

Det är superfint höstväder ute, men jag får se om jag hinner gå ut. det är väldigt mycket att jobba med på min uppsats, väldigt mycket. Ikväll tänkte jag träna, det blir gym + pass, tror jag. Måste känna efter hur jag känner mig på träningsfronten. Sista lektionen som var idrott tog vi det lugnt, och då var det ingen fara.

Innan jag börjar med plugget ska jag sätta ihop ett par kollage som hamnar i bloggen, och fixa lite med den.
Hörs sen!

Imma smiley today!


Lektion

Just nu sitter jag i skolan på svenskalektion i skolan. Vi håller på med media, och skriver debattinlägg, men jag är klar, så jag underhåller mig själv med datorn istället!
Måndagar är rätt bra skoldagar tycker jag, helt okej lektioner och vi slutar redan vid tre.
Efter skolan ska jag skriva på en historie-uppsats och sedan träna. Var ju lite sjuk igår, men jag tycker mitt halsont  inte känns så mycket längre. Jag får träna efter förmåga.

Nu måste vi stänga av datorerna, lektionen är slut. Nu är det matte som gäller! Diagnos-test på första delkursen, hoppas det lyckas bra! :D


Ha en fin måndag allesammans!

Ny design? Vad tycks?

Tack Sara att du räddade min bloggdesign. You are super! :D

Har faktiskt varit skönt med en realtivt bloggfri dag, och jag har verkligen inte gjort någonting! Annat än att leta upp lite inspiration åt mig själv och andra, som kommer dyka upp i bloggen senare. Är inte klar med designen än, lite småsaker hit&dit som ska fixas, kategorier som ska ändras. Det kommer eftersom!
Nu ska jag testa att göra högskoleprovet på datorn. Min storebror gjorde det igår, han tyckte det gick relativt bra för att vara så ung (18 år), och jag tänkte testa bara för att se vad det egentligen är. Det är ju inte särskilt seriöst när jag gör det själv på DN. :D

Tack igen Sara för bra jobb, verkligen smörnöjd!


söndag i oktober

Kvällen igår blev rätt super. Visste ni att jag blev rankad 3/19 totalt!? Och jag som inte är sååå grym på Laserdome? Nu är jag lite stolt över mig själv.
Efter ett tag hos kusinerna var jag väldigt trött, ändå sov jag dåligt inat... Jag behöver ordentlig sömn känner jag nu. Bli riktigt utsövd.

Idag var det tänkt att jag och Daniela skulle fota, men hon vägrar svara i telefon, och det regnar mycket ute. Just nu väntar jag på att mitt överflödiga lager med Blueberry Body Butter ska sjunka in, det brukar ta några dagar.
Förresten, jag håller på att bli sjuk, min hals värker, jag är snuvig/täppt och min kropp är seg och värker...

Får se om jag har lust till mer blogg idag.

GRATTIS FINA CECILIA PÅ DIN DAG, JAG ÄLSKAR DIG♥

Laserdooooome!

Segern är vunnen, och segern är vår. Japp, vi vann på straffar mot föräldrarna. Båda hade rätt klena lag med 8 spelare.

Pappa & jag har ätit kycklingfilé med pasta och kryddig svampsås, och nu ska jag snart byta om och sätta på mig vettiga kläder. Dagen fortsätter nämligen i tema: fotbollslag för min del, och hela truppen åker in till stan för att lira Laserdome! Riktigt nice!
Får se om jag hinner till Kusinvitamin ikväll, antagligen en liten stund i alla fall.
Senare ska jag träffa Frida & Oliver, om det hinns med.

Så länge ska jag smaka klart på mina praliner från förra helgens Chokladmässa. Gjorde världens tabbe när jag skulle smaka kokostryffeln, tappade ner kokosflingor i tangentbordet, så nu är "nedåtpilen" helt trög... Får fiska upp den, hehe!
Hörni, vi hörs!
Njut av en fin lördag!

Match mot Föräldralget BK

Tjolahopp! Här kommer S&fia som inte uppdaterar på fredagar 22oktober 2010! :D

Nä, jag hade helt enkelt annat för mig. Till exempel träffa många fina vänner, äta middag, skratta, prata, mumsa nattmacka & sova. Det är la Lux. Kändes som en perfekt fin dag igår. Och jag vet att typ varenda bloggägare ar klagat på snön som föll i Stockholm, men det struntar jag i! Det var inte flera meter, kanske 5cm, det var inte allt för många minusgrader, och den var mysig! Så trevligt att någon är positiv i alla fall! (-; Dessutom är den snart borta, och det finns inget att göra åt att snön faller från himlen.

Idag väntar en otroligt skoj dag. Det som förgyller min lördag är föräldramatchen vårt lag ska spela idag. HEJA BARNEN! Haha, och som jag saknat att spela med mitt lag! Päronen kommer be om nåd efter två röda, låt oss köra över dem!

Ikväll fyller Kusinvitamin Kakis år (eller han fyller år hela dagen, antar jag) så vi ska dit och fira honom och min morbror som fyller om en vecka. Måste ändå säga att jag är lite avis, för de ska åka till Israel i två ½ vecka snart, och mormor&morfar åkte till Paris imorse. Kul med lite omväxling.
Innan pappa kommer hem från sin jobbkonferens och vi ska mötas i fotbollsmatch,
ska jag börja med en grund&botten för mitt SO-arbete som ska vara inlämnat senast på fredag. WAH.
Okej, vilket busigt & glatt humör jag var på då! (Som nästan alltid!)
See & hear soon!

Jag tror vi vinner...

"Småfolk & rövare"

Snart ska jag kila ut med vinterjacka & mössa till busshållplatsen där Maria hämtar upp mig. Vi ska titta på mellanstadiets musikal, som är deras höstprojekt. Ska bli mysig och skön avslappning inför fredag imorgon.
Körde riktigt hårt på gymmet med löpning i 50minuter, och lite styrka.
Sedan blev det en snabb middag, för det är lite bråttom.

Som sagt, fortfarande bråttom nu, och jag har inget på mig, så det är bäst att skynda om man ska vara klar om en kvart! Vi ses!

Torsdag 21okt

Nyss hemkommen från skolan, och idag var det riktigt isande kallt att cykla både till&från. Mina öron krampade imorse, och det gjorde ont att vrida på huvudet, jag glömde mössan...

Nu hade jag tänkt att träna, så här tidigt på eftermiddagen. Fick veta igår att jag hade löpträning ikväll, och bestämde att jag skulle gå på den. Sedan kom jag på att 456:orna har musikal i aulan, som vi hade bestämt flera i klassen att vi skulle gå på. Så jag tänkte att jag tränar själv, men nu ångrar jag ändå att jag inte valde träning med laget, har en klump i magen. Vet att det är barnsligt, men I miss them. Jag älskar fotboll, och laget! ♥
Men jag får stå för vad jag lovat & bestämt mig för, vilket betyder Friskis&Svettis gym om en stund, bara lite mellis först. Blir nog löpning på band i 1timma, ochsedan styrka.

Får se om vi hinner höras av innan jag går på musikalen ikväll, annars hörs vi troligen efter det!
Ha en skön torsdagseftermiddag!

Gymnasievalet

Milda makaroner! Jag som tänkte läsa träningstidning idag? Men det tycker inte posten, de tycker jag ska läsa GymnasieValet 2010, en tidning där i princip allt står inför mitt nästa skolår... Det är väl bäst att man börjar plöja igenom närapå 300 sidorna då. Fast i & för sig är det här något riktigt kul och spännande. Lite svårt att förstå att om ett år sitter jag i en skolsal och pluggar något alldeles eget och instressant, som man själv valt. Det första stora valet inför framtiden... WOW

Ja, så nu ska jag koncentrera mig på gymnasiet istället. Jag tillhör kategorin som inte alls bestämt sig, och inte ar någon aning om vad jag ens vill gå. ALLT verkar så spännande? Jag vet ungefär vad jag vill jobba med i framtiden, men har så många olika saker. Jag vägrar arbeta inom samma företeag/yrke fram till pensionen. Nejnej, variation ska det vara. Tänk hur mycket man går miste om när man inte testar nya saker?
Jag vill gärna hinna med som mycket som möjligt, många risker & utmaningar, och nya människor & tankevägar.
Det här ska bli spännande.
MITT LIV


Militärt

Juste hörni! Minns ni i slutet på sommaren att jag visade upp mina söta skosnören, ett par rosa med vita prickar som jag snörde på mina vita Converse. Lite annorlunda, inte som alla andra vita skor direkt.
Men nu när hösten slagit till var jag ju tvungen att byta till de militärmönstrade som jag också köpte i somras på språkresan, tillsammans med de rosa. Gillar det riktigt mycket! Snyggare än de rosa. Så frymt snyggt till mina chinos, en oversize-tröja & tusen smycken! ELLER?





Vilket är snyggast?

Efter-skolan-mysigt!

Åh vilken härlig dag! Riktigt fin har den varit. Visst, nu börjar det bli lite segt på morgorna att gå upp, och jag har aldrig i mitt liv haft problem med att gå upp tidigt. Jag kan räkna antal gånger jag snoozat på en hand..! Men med vilja går allt, det känns bara lite som att gå upp mitt i natten.

Förutom det har dagen varit finfin, provet gick verkligen helt galant! Tyskan var koncentrerad och lärorik, och de andra lektionerna var också bra, som vanligt. Idrotten bjöd mig dock på väldigt sega ben, och jag var taggad på beep-test idag, men det blev inställt pga problem med materialet, vilket då var rätt tur. Orkade inte så mycket idag, har ju tränat hårt 2dagar i sträck.

Nu ska jag njuta av att inte ha något särskilt att göra idag. Bara ägna mig åt trivsamma saker. För tillfället bloggar, bilder & musik. Sedan ska jag bläddra i Friskispressen i sängen. MYS!
Känner jag för det kanske jag börjar med någon av de tre uppsatsskrivningar vi har i historia, idrott & biologi. Vi har lite längre tid på oss att göra detta, så ingen brådska. Men det kan vara skönt att ha en början och något att utgå ifrån, och dessutom är det rätt intressanta grejer!

Lugna ner sig

Missade ju stretchningen på passet, så jag tar igen den nu hemma. Ska torka håret och smörja in mig också.
Kvällen lugnande blir att fila naglarna, och sedan sätta mig en stund med tända ljus och skriva ner ett par saker och sedan läsa. Låter som en underbar kväll för mig.

Förresten, jag behöver nog kolla igenom biologin en gång till i alla fall, prov imorgon!

Jag säger godnatt med gårdagens väder.

Pass- Uppbyggnad

Det blev ett medelpass + gym i ca 30minuter för överkroppen som dagens träning.
Dock tyckte jag passet hade lite trist musik, även om man blev riktigt trött och körde slut. Jag skippade nedvarvning & stretch, och körde biceps, triceps, rygg, axlar, nacke & insida lår.
Annars tycker jag F&S medelpass är riktigt grymma, eftersom de är upplagda på ett bra sätt:
Uppvärmning med hopp/jogging/armar/ben,
Töjning av muskler, som mjukar upp och motverkar skador 
Puls med fartig musik som tröttar ut och ger kondition,
Styrka för hela kroppen, flera upprepningar med samma muskel
Balans/styrka som bygger upp muskler och balans på ett bra sätt, och som känns
Pulsdel igen som ökar konditionen och är tänkt att köra slut på alla krafter innan nästa block,
Nedvarvning, gå, sträcka ut, minska puls, andning,
Stretch där hela kroppens använda muskler gås igenom noga & ordentligt

Detta är då ett medelpass, de andra passen kan vara uppbyggda på lite annorlunda sätt. Enligt Friskis&Svettis finns "regler" på hur de ska så se ut och hur rörelserna ska utföras.
Riktigt bra träning är det verkligen, och kul med musik till.


Ett lite mer oktober

Tydligen så var det ett Dans-Fuego jag var på igår. En duktig svensk kille ledde passet, han var rätt speciell. Tyckte dock i största allmänhet att zumba är roligare och lättare, och dessa latinotakter eventuellt skulle krävt mer förkunskaper... KUL och troligt svettigt var det i alla fall!

Oktobervädret har dessutom flyttat in, och det var blött&kallt på cykeln hem. Menmen, jag överlver såfort man fått av sig ytterkläderna och på med mjukis istället! :D
Förresten, idag i skolan gjorde vi tårtor av olika sorter på hemkunskapen, för att fira tysk Oktoberfest. Mättande, men vääääääldigt skoj!
Jag har gjort upp en liten plan för eftermiddagen. Nu ska jag läsa lite bloggar och uppdatera mig på nätet ett tag. Sedan blir det plugg med biologi, eftersom vi har första delprovet imorgon. Ska läsa på om nerver, hjärna, minne, nervceller, ryggmärg & sjukdomar. Efter ett tag måste jag ta en liten "släppa-loss stund" och då ska jag göra en skiss över hur min nya design till bloggen ska se ut! Fick några ideér i huvudet igår, så jag ska planera.

Senare ikväll tänkte jag träna. Hoppas det är något intressant pass, annars blir det gym.


Storebrors t-shirt idag! Underbar färg som inte fångas på bild. Sammets-
tight, maskulin klocka och silverhjärta.

Latino-dans

God middag med familjen nu ikväll. Höstigt med grytbitar, rödvin, lagerblad, lingon & lök.
Tog en pratprommis med Cissi först, och luften är verkligen underbar så här på hösten. Tog ett par bilder, men jag visar dem lite senare, orkar inte ladda upp bilder från kameran igen.

Jag har packat ned mina smycken jag fick i present i lördags, och plockat runt i min låda med alla armband, ringar coh askar. Halsbanden hänger på insidan av the wardrobe, och samlingen bara växer. Jag ser lissom inte alla, ch vad jag har att välja mellan?
Samtidigt har jag lyssanat på musik & dessutom några stämmor på webben som jag behöver lära mig ordentligt till konserten.

Nu ska jag byta om till träningskläder. Hade tänkt gymma före passet. Idag blir det F&S verision av latinamerikansk dans. Alltså lite som zumba (Friskis har inget koncept för den träningsformen, de har en del krav för att de ska få godkännas på pass i deras förening, så några tjejer som är ledare i Sollentuna men driver ett zumba-företag vid sidan av brukar leda), men det här är deras egna pass. Minns inte vad det heter, berättar sedan!  
HA FINT IKVÄLL




Så hett, rosett

Ja, idag bestod min outfit av massa rosetter, vilket blev dagens match. Se själva!


Ring från Jersey. Precis lagom&lovely enligt mig.

Svarta rosetter i öronen var en del av sweet Mahnas present i lördags

Armbandet är ett budgetfynd från H&M från igår. 30kr, stelt silver+söt detalj.



Stockholm Chokladfestival 2010


Nordiska museét. Köv var endast ett par minuter för oss, men lördagen
och senare på em kunde man vänta ett bra tag innan man blev insläppt.

Otroligt mycket praliner&tryfflar, men också chokladkakor, bakelser,
nougat, frukt, thé mm i alla former!

Fina och säkert goda. Men citron ska det vara!

Hehehe! Vi fyllde våra burkar&påsar med provsmaknings-bitar.
Efter två varv i mässhallen var vi nöjda, med massa olika sorter...!

Vädret var ortoligt på Djurgården! Underbart höstväder, som påminner
om att jag borde gå och fota ute nu! (-;

Tidig eftermiddag

Kom hem lite för sent för att orka blogga igår. Efter en otroligt underbar dag i stan med Chokladmässa, och K2, var det skönt att bara komma hem, ta en dusch, äta upp provsmakningschokladen och sedan sova. Tänkte lägga upp lite bilder snart.

Och veckan börjar bra också, vi slutade före2 idag eftersom vi inte hade någon idrott. Fyra lektioner som gick enormt snabbt! Snart ska jag träffa fina vän Cecilia, som för övrigt var med och vann skolDM i fotboll tillsammans med resten av tjejorna i Norrviken skola (GRYMT!), ska jag roa mig med datorn en stund. Samtidigt provsmakar jag några av de fina pralinerna jag köpte med hem igår. Lingontryffel, hjortronpralin & fläder/kamomillthé i chokladbit var verkligen underbara! Dock var jag på jakt efter en enda speciell, min favoritsmak på allt är citron eller lime, och i kombo med vitchoklad = MUMS! Fick med mig två olika tror jag. SKa hugga in på en utav dem snart!

Tills C hör av sig sitter jag här i storebrorsans snygga t-shirt och njuter av fin musik.
Kommer strax!


Cholkadmässa

Så härligt att sova ut imorse, men det blev ändå bara till nio. Lade mig ju väldigt tidigt igår. Men det är altid lika skönt att vakna på helger och veta att man inte behöver stressa.
Trots det är min dag fullbokad idag. Jag ska snart åka till stan & Nordiska museét för Cholkadmässan 2010! Maria, Frida & Mickis följer med, och eventuellt några andra tjejer från klassen. Ska verkligen bli mysigt att strosa runt en höstdag som denna, ocn testa mörk & vit choklad med vänner man älskar.

Klockan4 ska jag på K2, också det i stan, så jag stannar kvar på mässan tills det blir dags att bege sig till Södermalm istället, där vi kommer ha träff. K2 är som en fortsättning på konfirmation, men nu är det mer en ledarutbildning, vilket jag tycker är kul att hålla på med.
Jag kommer hem från stan runt9. Jag hoppas jag orkar uppdatera då.
Till dess vill jag hälsa en fantastisk söndag!


Kroppslig boost

Jag har verkligen myst med mig själv ikväll. La en ansiktmask efter duschen, medan jag började på filmen Valentine's Day. Tyckte inte den var så himla bra faktiskt, alldeles för rörig. Men vad gör man inte för en egentids-kväll i soffan med en film som egentligen inte har någon mening & som man kan förutsäga slutet på!? Jag älskar RomCom's ändå, just för de där känslorna som egentligen inte xisterar, men tårarna kommer fram ändå, man blir rörd.

Passade även på att packa in händer & fötter i olivolja. Fossingarna njuter fortfarande i sina nya frottésockar! C-vitamin fylldes på också, med hjälp av jordgubbar & röda vinbär. Toppade med lite müsli (torkad frukt, nötter & gryn i är grymt för kroppen) och mjölk.
Nu är ögonlocken lite för tunga, såjag ska krypa ned i en underbart mjuk säng och dra täcket upp till hakan och somna på två röda.

Detta är njutning

Lyckad "lunch"

Ja, de sista gästerna gick vid halvsex, vilket betyder sex timmar för en lunch me tio tjejer. Måste säga att dagen blev otroligt lyckad! Imorse ställde jag mig och skalade äpplen, och bakade pajerna i ugnen. Sedan rörde jag ihop en stor&god sallad med pasta, fetaost, tomat, gurka, majs, sallad, pesto & kyckling. Frida kom vid halvelva med sin del av maten, och vi förbredde dukning mm tillsammans. Alla tjejer tyckte maten var underbar, och det blev en hel del snacks, skratt, dricka och paket! :D

Jag och storebrorsan gick för en stund sedan till ICA och hyrde film, så nu ska jag byta om från kalas-outfit'n till mjukisar & ta en snabb varm dusch. Behöver det nu! Medan jag ser på filmen i soffan och vilar mig lite, ska jag nog lägga en ansiktsmask! Underbart! Ensam hemma ikväll igen, rätt skönt faktsikst. Johan är ju kasnke hemma, men han brukar ju inte precis störa... (-;
Nu måste jag skutta in i duschen!

Imorgon ska jag på Cholkadmässan i stan, wiho.


Dukning med fina höstlöv, hemodlade äpplen, glastallrikar, ljus...

Fina tjejor till bords!

Säger hela klädseln idag! Ugglan (jag får orgasm när jag ser den) fick
jag som önskat av FinFrida! Tillsammans med instoppad puffärmströja & jeans.

Haha, brudarna känner mig! Smycken till tusen är det som gäller! TACK

Kväll för mig själv

Åh jag älskar lugnet när man kan göra precis som man vill, allt bygger på egen vilja.
Efter skolan åkte jag, mamma & Frida och handlade inför vår lunch imorgon. Blev en del grejer, så det håller på att förberedas ikväll & imorgon. Sedan var klockan nästan redan halv5, och då var det dags för jumpa på F&S, så jag tog ut mig rejält på veckan bästa medelpass.

Föräldrarna och brorsorna är inte hemma ikväll, vilket gör att jag har i timmar spelat Kent på högsta volym via Spotify på datorn nere i köket. Samtidigt åt jag en faktiskt god fryspizza med grönsaker & salami. Det är skönt att inte behöva bry sig så mycket om maten någon gång ibland = fryspizza OK...
Istället tillbringar jag kvällen i köket ändå, fortfarande med Kent till tusen på, och har lagat paj till imorgon. Paj, och snart ska börja på äppelpaj tror jag. Medan pajen stått inne i ugnen diskade jag och snyggade upp på bänken, och åt lite rester av glass direkt ur paketet. GOTT

Innan jag börjar skala äpplen ska jag ta en promenad och fixa en sak.
Tårarna
har varit nära mångamånga gånger ikväll, och skulle inte förvåna mig om de kommer snart. Men jag tycker om att gråta, det låter känslorna komma ut ordetligt. Jag behöver tårar nu, min kropp behöver dem.
Imorgon kommer våra vänner någon gång runt12, inte säkert jag hinner uppdatera före det. Vi får se.
Nu ringde kock-klockan om pajen, HÖRS SEN
Kent i mitt ♥

Mina favoritjackor Del2

Här kommer Del2 om mina jackor. Dags för skinnjackan! Den är köpt för ca 2 ½ år sedan i London, på famous Primark, men jag älskar den fortfarande. Den liknar inte någon skinnpaj jag sett förut, och sådant är alltid kul. Svårt att fånga färg på bild, men den är skarpt mullvads-grå, lite annorlunda! Jättefina detaljer, och vilken sjal som helst gör sig snygg tillsammans med det grå/bruna. Min favorit är en riktigtriktigt turkos sjal (också från London) i underbart material, lång & varm. Så snygga kontraster!




Radiosporten!

Om en timma ska jag befinna mig på samlingen inför ett besök i stan med laget. Vi ska göra något riktigt kul, nämligen åka till Radiosporten. Där ska vi få vara med på en livesändning och se hur det gå till. Det är allt jag vet, tänk om vi kanske blir med i radio också? HAHA, nejdå, vet faktiskt inte mycket mer. Men det ska i alla fall bli jätteskoj! Vet inte alls hur länge allt kommer ta, eller hur det är planerat.
Ska därför gå och göra mig mat nu, så man inte svälter ihjäl under tiden, hihi. Sedan promenerar jag bort ner till platsen därifrån vi sedan åker in till stan.

Tror inte jag kommer ha tid gör inlägg ikväll, får se. Som sagt, allt beror på vad som sker vid Radiosporten. Håll koll på den kanalen idag, så får ni höra något som laget är "med" på. Tror allt kan börja runt halvsju-sju, för vi ska vara där kvart över sex.
Njut nu, imorgon är det veckan bästa dag!


Mina "nycklar"

Jag visade igår ett par söta hörlurar jag gärna ville ha. Tänkte visa min nyckelknippa, och visa er hur den ser ut. En av mina favoriter i lovet för tillfället, faktiskt, hihi! Något så tråkigt som nycklar, kan faktiskt göra att man längtar till att öppna skåpet varje dag, eller tävla om vem som ska öppna dörren!


Earring. Ett öra med en nyckelring som örhänge! Finns i flera färger hos
älskade Stockhome, såklart!


Passar mig perfekt!

Monkeys, även dem från Stockhome. Söta färgglada ansiktsuttryck från
apor pryder min knippa!

Latkväll!

Frida & jag planerade och ordnade inför lördag då vi ska ha brunch/lunch tillsammans eftersom vi båda fyllt år nyligen. Hon kom hem från Spanien igårkväll, och hade massa spännande saker att berätta, och var så där lagom & snyggt brun som man bara blir avundsjuk på...!

Väl hemma serverades världens godaste soppa, "thailändsk" morotssopppa med kokosmjölk. + pannkakor med yougurt och hemgjord hallonsylt till, fantastiskt gott!
Jag kom precis på att jag inte var klar med min svensk-uppgift, så ska hoppa i bekvämkläder och göra den nu. Sedan blir det mest njutning och avslappning ikväll. Börjar lite senare imorgon, så det ska bli så skönt att vila och sedan sova, HAHA!


Ser fram emot lördag & lunch med vänner i klassen! Denna för drygt
ett år sedan, då hade jag brunch också. Alla ser SMÅ ut
:O


..

Har lite bråttom, ska till Frida och planera till brunchen som vi ska ha på lördag tillsammans.
Skriver mer ikväll, sak äta upp min skagenknäcke nu, BYE

Söta saker

Halvlek i matchen nu, och Sverige spelar dåligt och ligger därför under i EM-kvalet i fotboll mot Holland med 2-0...
Något som är lite roligare, är då istället det hära. Jag köpte ju nya hörlurar i somras till min iPod, och de rosa matchar snyggt. Nu har jag hittat några andra jag funtar på att köpa. Ni vet, I ♥ sweets in product


Visst, dessa gillar jag riktigt mycket, meeeen...

De här fullkomligt ääääälskar jag! Cupcakes in my heart!
Smart & sött

Ändrade planer

När jag satt & höll på med svenskan, ringde min tränare och sa att jag kunde gå på Talangträningen 40minuter senare. Tackade ja såklart, och är glad för det, för det var en riktigt grym träning, och tränarna var riktigt nöjda. Kände att jag fick ut mycket av det, och det som jag inte gjorde "rätt" vet jag till nästa gång hur jag borde göra.
Alltså har jag inte haft tid med någon fotografering, och inte heller till jackan jag tänkt visa...
Menmen, sånt händer ibland.

Nu är det Sverige- Holland som gäller framför TV:n, med stretching!
Det börjar nu, måste gå.

Cecilia, du är fantastisk

Vanlig tisdag i oktober

Jag är på riktigt fint humör just nu! Blev dock lite ledsen när jag kom på att min kamera var urladdad, men den är på laddning nu!

Ska alldeles strax fixa lite med Spotify, musik, nednaddningar & iPod ett pyttetag hade jag tänkt. Sedan vill jag ut och fota den underbara hösten!! Måste passa på medans det är ljust ute, då blir bilderna bäst, och dessutom är det så snyggt när man ser ljusen genom löven, för himlen reflekterar så härligt!
Har en svenskauppgift sedan som jag tänkte börja på. Den ska inte ta allt för lång tid, en insändare som ska skrivas.
Ikväll ska jag träna Ki-boxning, ett något längre pass med österländsk-inspirerad boxning. Rätt jobbig styrka om jag inte minns fel från när jag körde nyheten på testomgång.

Tänkte visa upp Del2 om mina jackor senare, hoppas jag!
Ha fint.

Blåsor under fossingarna väntar...

Mina fötter tigger efter behandling nu, efter ett intesivt pass av DansAfro.
 Zumban var utbytt idag... Men det gjorde inte så mycket, för afro är så sjukt skoj det med! Har bara kört ett par gånger på SATS, men Friskis verision är minst lika bra. Egentligen bättre eftersom lokalen är ca 10 gånger större, det är mer folk, högre musik och roligare/lättare att verkligen köra slut. DansAfro är inte så himla krävande, så jag räknar det till mina lättare pass. Körde lite armar & rygg på gymmet efteråt.
Man dansar ju barfota, och stampar ordentligt i golvet, hehe! Jag har i alla fall uppoffrat en het dusch och tvagning till mia stackars fossingar. Tur att de hade kul på kuppen i alla fall, haha!
De ska till&med få en olivinpackning inatt.

Nu ska jar kika igenom det sista inför provet imorgon. Kände under träningen att det kommer gå riktigt bra. Lita på dig själv och din insikt!
GODNATT


Plugg & zumba!

Tjena folket! Hoppas er vecka börjat bra, så man har kraft som orkar till helgen?
Själv börjar min lediga eftermiddag med rejält av plugg. Egentligen är det bra hemkunskapen jag ska göra, men det skriftliga provet är imorgon, och jag måste tyvärr påstå att jag inte kan allting än...
Så därför ska jag råplugga nu! Sedan kommer jag fylla på lite grand senare under kvällen, och påminna mig.

Vid halvåtta ska jag på Zumba på F&S. Det var verkligen länge sen jag tränade det, och har bara gjort det en gång, men den känslan var svår att uppnå. Det var nog det roligaste jag gjort på väldigt länge! Därför är det dags att skaka rumpan till latino-musik igen, nu när vi har ett litet träningsuppehåll på fotbollen. Det kändes som en sten la sig i bröstet när jag fick veta att vi tar en paus från träningarna. Denna paus kommer vara i 1-2 veckor... Jag vet, barnsligt, men jag älskar verkligen att spela fotboll över allt annat!

Hur som haver, före zumba ska jag gymma lite. Vill träna upp en ännu starkare överkropp.
Dags att återgå till konsumenekonomin & min enorma kopp med vatten!
Vi hörs ikväll!


Underbart höstväder idag!


Myskväll

Just nu ha mitt humör sjunkit något... Jag byter ut sidenblusen mot mjukisar istället. Och så ska jag plocka i ordning alla underbara presenter jag fått från släkten idag! Måste också läsa konsumentekonomin, prov på tisdag, GAH! Fast det går bra, och det är intressant och då brukar det underlätta. Jag kryper ned under en filt och mosar upp mig mot min nya enorma kudde med Kent på, så kommer det gå fint!

Eventuellt går jag ut och träffar en fin vän om jag hinner. Ska se hur det blir.
Känner mig väldigt oinspirerad och fåordig... Ni märker nog. Det är fel humör just nu. Jag som annars brukar vara så glad? (-:


Älskade F, kom hem från sköna Spanien!

Frukostbuffé & domare

Åh vilken mysig morgon det blev! Efter att Johan öppnat lite paket for vi mot okänd destination, haha! Som visade sig vara Scandic Crown, ett av Sveriges finaste hotell, som ligger väldigt nära oss. Där väntade en underbar frukostbuffé med oändligt mycket att äta. För mig blev det yougurt med linfrö, pumpafrö, solrosfrö och torkad banan att börja med tillsammans med en god ost-och skinksmörgås. Sedan fylldes magsäcken på med massa färsk frukt, frukstsallad, en minicrossiant, pannkakor mm. Otroligt fräscht & gott!

Direkt därifrån åkte jag till idrottsplatsen och dömde tre matcher i en tjejcup, Tigercupen! Som vanligt kul att döma, och det gick bra. Lite lättförtjänta pengar till plånkan också (-;
Nu har jag bytt om och duschat efter fotbollsuppdraget, och det börjar nog komma släkt när som helst för att fira en 18-åring, och mig som 15-åring!
Jag knaske skriver något med ikväll, annas hörs vi senare
HA FIN SÖNDAG

(är det bara mig det inte fungerar att inte ladda upp bilder för längre? Jag vet att jag inte lagt in någon de senaste inläggen, men det har inte fungerat?)


Guitar Hero!

Båda brorsorna har dragit ut, så jag ska spela Guitar Hero på högsta volym tills jag stupar ikväll! (-;
Middagen blev kanon, helt grymt god, men proppmättande! Skagenröra, salladsblad, citron & räkor på kavring, och sedan oxfilé med potatisgratäng & vitlök, varma grönsker och kantarellsås.

Lyssnar järnet på lagommusik nu! Typ Oskar Linnros, Raubtier & en del av Kents låtar med lite mer ös i. Filar naglarna till det, och ska måla dem med stärklack. Sedan blir det GH, woho!

Imorgon ska jag upp rätt tidigt, dels för att döma. Men eftersom Johan fyller 18år så har mamma & pappa fixat någon surprise, som inte ens jag vet vad det är. Så vi ska åka iväg klockan9, för att överraska den myndige! (-;

höres

Trött lördag

Hejhej! Jag har verkligen inte varit så bra på uppdateringen idag, hehe.
Spelade slutspelsmatch mot Täby söder om stan. Matchen förlorade vi, synd eftersom vi verkligen borde vunnit den och gått vidare i slutspelet. Menmen, inte så mycket att göra åt nu. VI gjorde en bra insats, men förlorade ändå. Även en sådan sak kan hända också för ett bra lag...

Direkt efter matchen åkte jag hem och lämnade bara i princip väskan, sedan cyklade jag ned till hemmaplan där A-laget spelade sin viktigaste match i Norrettan! Mot Vasalund blev det även torsk för dem, verkligen synd! men jag hade i alla fall trevligt med bästa lagkopmisarna, med snack, skratt & sola i det sköna underbara höstvädret!

Har faktiskt lite ont i huvudet, mamma säger att jag hållt i gång för mycket... Jag ska i alla fall ta det väldigt lugnt & bara fixa spellistor och musik med Spotify nu. Sedan blir det födelsedagsmiddag för mig och storebror som fyller 18 imorgon! :D
Skagen-kavring till förrätt, oxfile & potatisgratäng är varmrätt, & mörkchoklad efteråt!
En kort kväll också, imorgon ska jag döma några matcher på en cup innan det är släktfirande hemma. Bloggandet har inte högsta prio i helgen. Ber om ursäkt för det, och ska försöka kompensera i veckan.
Ha en fin helg!

Laddar med sömn

Nu ska jag krypa ner under det varma duntäcket och läsa några korta berättelser ur en av Marian Keys chic-lit's!
Det blir en bra uppladdning, för imorgon klockan10 har jag samling för fotbollsmatchen, som är slutspelsmatch mot Täby! Vi slutade på andra plats i tabellen efter en förlust... Men jag är ändå nöjd med lagets insatser denna säsong, med tanke på vår knappa uppställning... hehe (-;

Kvällen har varit väldigt lugn, vilket är väldigt skönt efter träningen som tog slut totalt på kroppen. Trodde jag skulle falla ihop av utmattning innan middagen. Nu ska jag i alla fall lägga mig och ladda ordentligt.
IMORGON SEGRAR VI

Massa olika träning

Bestämde mig för att köra ordenligt på träningen idag. Mest för att det är det roligaste som finns.
Jag får ju egentligen alltid min dagliga dos vardagsmotion när jag cyklar fram/tillbaka från skolan varje dag. Det tar totalt ca 20-25 minuter. Oftast har jag egen träning sedan på kvällen, annars brukar jag gå en promenad eller något.

Nu ska jag snart knyta på mig fotbollsskorna och köra en repris från förra fredagen. Ska ner till planerna och köra lite egen teknik och så med boll. Sedan cyklar jag visare till Friskis och går på ett medelpass med världens bästa ledare! Antingen före eller efter passet, beror på vad jag hinner, så kör jag lite extra styrketräning för överkroppen på gymmet. Vid halvsju-tiden börjar fredagsmyset! Då blir det dusch & middag, mys med vänner eller familj. Har faktiskt inte bestämt sp mycket för ikväll... Men vänta här nu, det är ju nu myset börjar, med träning! :D


Visst, inte mina fotbollsdosor, men annars... Träningsskorna&kläderna
gör mig lycklig! Lyckligare än vilket fredagsmys som helst.

Going off to School...

... off to school in:

Stövlar med klack, bikerleggings, brunt zebralinne, gammelrosa kofta,
indie-inspirerat halsband & en supersöt liten skinnväska!

Bonze-ögonskugga, och ett gulligt diadem med sötvattenspärlor &
swarowski-kristaller


Äntligen fredag!

Jag älskar fredagar! Det är en så härlig kombo mellan skolan, som man jobbar bra i för man vet att snart är det helg. Eller tvärtom, så är hela klassen på bushumör & till och med lärarna faller med och börjara skratta och tycker inte ens snacket är jobbigt. Och sedan, när dagen är slut, så börjar helgen! Mys med vänner, shopping, träning, middag osv.

För mig blir det idag ett medelpass på F&S, och sedan lite egen styrketräning på gymmet, I think.
Nu ska jag cykla till skolan, och jag hoppas inte himlen öppnar sig på vägen dit eller tillbaka, som igår!
Om det inte regnar för mycket, kanske jag cyklar ned till fotbollsplanerna och tränar lite själv, i & med inställd träning igår, får se.

HA en riktigt härlig fredag, gott folk!
HÖRS i eftermiddag!


Höst-cupcakes






Hade inte så mycket dekoration hemma, men blev ändå nöjd med
strösslet, som ska likna nedfallna höstlöv! Även blommor i höstfärg.
Vad tycker ni förresten om silikon-formarna? Orangea hjärtan, blå
fyrkanter, och rosa cirklar. Love them!

Ännu mer bakning med Maria

Tjena!
Maria sitter här i mjukisar på min säng, och vi är klara med allt: plugg, bakning & musik.
Jag cyklade hem från skolan i ösregn. Jag kom hem alldels dyngsur och håret hängade i stripor... Men det var bara mysigt att komma in och torka sig, sätta upp håret, tofflor & mjukiskläder!

Sen satte vi igång med bakning av chokladbollar & småkakor. Medan degen svalnade i kylen, övade vi stämmor till musiken. Efter att vi var klara med bakningen åt vi middag.

Nu sitter vi och pratar, och har skrattat grymt mycket åt roliga röster & miner vi ägnat oss åt, HAHA!
Bästavän far om om en halvtimme ungefär...
Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, träningen blev inställd vilket är jättetrist... Kanske tar en promenad och kör lite styrketräning hemma. Sedan bara ta det lugnt och njuta av en läxfri kväll.
Ha det fint!

GodmorgonGodmorgon!

Godmorgon på er!
Jag har ju sovmorgon och börjar kvart över nio idag, men ställde ändå klockan lite tidigare. Jag ska skriva ut ett arbete om fysik, och eventuellt läsa ett par sidor i historieboken också.

Jag har ätit frukost och fixat mig, ska bara böja till fransarna innan jag fixar plugget. Snart cyklar jag iväg till skolan. Maria följer med mig hem sedan, så ska vi baka småkakor & chokladbollar! Uppdaterar sälert någon gång innan jag sticker på träning sent ikväll.
Ha en fin dag!




GodmorgonGodmorgon!

Godmorgon på er!
Jag har ju sovmorgon och börjar kvart över nio idag, men ställde ändå klockan lite tidigare. Jag ska skriva ut ett arbete om fysik, och eventuellt läsa ett par sidor i historieboken också.

Jag har ätit frukost och fixat mig, ska bara böja till fransarna innan jag fixar plugget. Snart cyklar jag iväg till skolan. Maria följer med mig hem sedan, så ska vi baka småkakor & chokladbollar! Uppdaterar sälert någon gång innan jag sticker på träning sent ikväll.
Ha en fin dag!




Födelsedagsmiddag

Usch vad man blir galen på blogg.se! Tog ett tag innan de löste problemet, och jag hade precis blivit klar med ett fint inlägg för publicering, men nejnej!

Nu har jag i alla fall en liten stund till vid datorn innan jag ska sova. Sovmorgon imorgon, yeah!
Dagen har verkligen varit kanon! Började med en del fina presenter. Tänkte visa några av de bästa när allt firande är över efter helgen, med släkt. Vännerna blir det för nästa helg! 

Efter att jag förberett äppelpajen, fick pappa och jag för oss att springa, så det blev helt enkelt en löprunda i otroligt härligt tempo! Ökning hela tiden, men vi höll den farten också! Coolt att springa i oktober, riktigt fin & fräsch luft! Efter en kort dusch, lagade vi mat tillsammans, som blev skaldjurspasta, som jag valt! Grädde, kryddor, vitlök, kräftstjärtar & färska räkor till färsk fettucini. SUPERMUMS! 

Ganska nyligen åt vi upp den smarriga pajen framför TV:n. Verkligen höstigt & enkelt med äpplen och kanel. Godaste blandningen! Sedan har jag fixat lite på datorn och med bilder. Bland annat installerat mina nya högtalare som min storebror gav mig i present.
Nu ska jag lägga mig och läsa lite grand, sov gott!

Blir man lite sugen?

Äppelpaj med mycket smuldeg och extra mycket kanel&socker


KIKA IN I BLOGGEN IMORGON, DÅ VISAR JAG UPP CUPCAKES SOM JAG BAKADE NU I VECKAN!

SWEET 15

Så var man stor & gammal då! :D
Skoldagen var alldeles okej, det blir liksom på något sätt lite roligare när man fyller år! (-;
Matteprovet gick dessutom superbra!

Nu ska jag börja på en äppelpaj. Tänkte göra smuldegen, och kanske skala lite äpplen i Mor Huldas äppelskalare... Sedan ska jag ta en snabb dusch och sen försöka hinna lägga in lite bilder på mina underbara cupcakes! Annars får ni ursäkta uppdateringen den 6e Oktober... Men jag fyller år, tänker ägna lite tid för familjen! (-;


En glad Fia idag!

Kläder


Instoppat, så underbart! Och jaa, jag kan lika gärna sluta lägga upp
outfit's, för ni vet ändå att det oftast blir blåå&vitt... (-;

Imorgon smäller det!

Jaa, imorgon fyller jag år! 15 levnadsår!
Jag gillar glädjen i födelsedagar!

Just nu ska jag i alla bli klar med NO-arbetet, har bara egna åsikter & tankar kvar, vilket ändå är riktigt kul!
Sen ska jag äta middag innan träningen!
Efter det måste jag faktiskt kika igenom matten en gång till, eftersom imorgon är det prov på hela kapitlet. + att jag ska ordna dekorationen på mina cupcakes!!  (-:


Jag slänger upp min outfit från idag alldeles strax, sedan tror jag inte vi hörs så mycket mer ikväll, tyvärr...
Imorgon hinner jag nog berätta lite om det fina dagen innan det blir privat firande med familjen så länge.
Kanske visar min önskelista? (o:

Ha en fin eftermiddag!


Kanelbullens dag

Jag höll på att glömma! Ni med eller?

Har ni ätit några bullar idag, då? Eller bakat egna?
Håll med om att nybakta kanelbullar med mjölk, måste vara ett utav det godaste som finns! Tyvärr så bakade vi faktiskt inga egna, det fick bli från ICA Bageriet... Men det var inte fy skam det heller kan jag tala om! Istället så bakade ju jag mina egna cupcakes! Väntar dock med frosting & dekoration till imorgon. Det doftar verkligen gott, men det slår inte bulldoften! Har grundat från en recept, men gjort om det en del, och muffinsarna blir verkligen underbara!

Allt blir lite gladare också när man bakar i silikonformar i olika form och färg. Sådant som jag älskar, ni vet! Visar bilder när de är klara om någon dag eller så!

Ät gott om bullar så mår magen bra och ni sover gott,
KRAM

Känslor

Ni vet den där känslan man kan få när man längtar tillbaka till något, och man ångrar att man inte njöt mer av tillfället då det varade? Jag försöker verkligen ta vara på alla fina stunder (och även de dåliga för att kunna jämföra) och ta dem tillfånga i minnet. Jag tycker ni ska försöka med det också, för det är sådant som verkligen kan förstärka en och göra dig lycklig. Ta tillvara på det du har, och plocka fram dem när det behövs motivation och styrka. Eller bara lite glädje! Varje gång du vet att något kommer bli nått som betyder för din framtid: upplev & fånga & spara! Det är det som kallas nyckeln till lycko-framgång!
Just nu saknar jag sommaren på Jersey lite grand.

På disco med Beach-tema. Som vi valde att ignorera, och körde regn-
tema istället, för vi tyckte sträderna var regninga! Vi fick en del blickar...

...men såklart fanns det fina dagar med sol & strand!

Besök på Disneyland Paris innan vi åkte över till Jersey var grymt häftigt!


(Det verkar vara något fel på datorn, den vill inte ladda upp bilderna jag lägger in... Hade tänkt mig några fler. Får hoppas det fungerar en annan gång då.!)

Cupcake-time!

Jag uppdaterar lite dåligt just nu, yrsäkta! Sen jag kom hem från skolan efter en sk. 300-träning på idrotten har jag förberett lite pluggande, handlat inför kvällens bakning, ätit middag och fixat med rummet.
Tyvärr blev träningen inställd ikväll, fy vad tråkigt! Men 300-träning innebär en massa styrkeövningar som upprepades totalt 300ggr, så det är väl okej på den fronten ändå...

Nu ska jag baka fina cupcakes till helgen! Äntligen, vad kul det ska bli! Jag älskar det!
Jag sak verkligen försöka uppdatera er lite mer idag med roliga bilder & tips.

VI hörs sen!


Jag älskar sånt här


Ovanlig match...?

Nu begraver jag mig med NO-uppsats och matte ett tag innan jag tar en paus och träffar en vän.

Matchen slutade i förlust, men jag är ändå nöjd med hur det såg ut. Med tanke på en lite speciell uppställning med ett lag som innehöll 94a, några av våra egna 95:or & två 96:or (som alltid spelat med oss), 97:or och som grädde på moset några smurfar från F- 99. Sug på den japanen va? Tänk er tre duktiga flickor (ja, de är grymma, annars hade vi aldrig lyft in dem hur stor spelarbrist vi än hade) som går i femte klass och är kanske 11 & 10 år, springa runt och jaga boll tillsammans med stora 95:or eller i vårt fall även två tjejer -94!
Men jag känner mig ändå rätt bra för det gick faktiskt bra för mig. Körde på som mittback vilket är rätt nytt, och även som ytterback. I vanliga fall spelar jag yttermittfält eller möjligtvis på topp. Men min tränare vill testa lite nytt och tycker jag passar på backlinjen!

Tugga plugg är det som gäller nu!

Förbrett & planerat

Jag är ledsen, men detta kan bli mitt enda inlägg idag... Eller jag uppdaterar nog senare ikväll när jag är klar med allt hur dagen varit, och kanske kör någon sppecialre, typ tipsar eller något!

Jag har faktiskt redan packat fotbollsväskan med allt som behövs för matchen, och nu ska jag ut och gå en uppfriskande promenad i en halv timme.
Sedan blir det väl någon typ av lunch innan det är dags att tagga smöret inför Åkersberga matchen. Seger here I come! När jag kommer hem blir det avslappning och scrub-dusch. Då ska jag ta itu med allt plugg jag har också. Jag är faktiskt lite taggad...!

Ha en härlig söndag, Carpe Diem


Sleep well (cykelställ)

Ja, som den duktiga gästbloggare jag hade idag så har alltså mestadels av kvällen tillbringats på en pizzeria tillsammans med laget & föräldrar. Riktigt mysigt som vanligt med allt som har med fotboll och F-95 göra! (-;

Så fort jag är klar med det här inlägget ska jag lägga mig bums. Jag är verkligen trött och behöver sova ordenligt, och där med basta! Imorgon väntar sista matchen för säsongen mot Åkersberga och då gäller det vara pigg som mörten. Sedan är det faktiskt en massa plugg som jag verkligen behöver göra, och det är lika bra att få det gjort. Jag laddar redan nu.

Men det är viktigare att ladda för matchen, den betyder mer (=måste sova nu!)

Sweet dream's ♣

SUPRISE!

Gästbloggaren nummer 1 här! S&fia skrev ju tidigare att ikväll händer det en väldigtväldigt rolig grej, vill ni veta vad? Vi ska ner till pizzerian i Infra och äta med laget (+ föräldrar)! Kommer bli asbra rent ut sagt, för det blir det alltid med vårat lag. Halv sju ska vi vara där så nu håller Fia på och byter om, sen ska vi börja gå.

Idag mötte Fia mig vid stationen när jag kom med tåget, sen tog vi en promenad till Väsby Centrum och bara kollade runt (båda kom hem tomhänt). Sen tog vi en promenad hit (med ett stopp på BK och ett på ICA, inte bra av mig alltså)!

Hahaha, Fia har tänkt gå på toa två gånger nu men båda gångerna har det varit upptaget, så nu böjer hon ögonfransarna bara för att dra ut på tiden.. Typisk Cecili@ och S&fia humor!


Det gäller ju att bjussa på sig själv, eller hur?
Jag älskar dig mest cheyen! Du är bra, bättre, bäst.
PUSS&KRAM
The One And Only, Cecilia

Soligt & vackert

Hm, lite snabb enkel lunch nu, så ska jag ägna en liten stund åt att leka med våra spelkonsoler. Lillebror har idag köpt ett nytt Xbox 360! Han vill antagligen få med mig på en omgång i FIFA-11. Men jag är mer sugen på lekar och GH... Vi får ta den diskussionen senare!

Om det går så kanske Cecilia kommer hit sen. Annars ska jag ta en långpromenad med kameran i högsta hugg. Men det är trist att fota ensam! Jag vill ha en systemkamera och en assistent! Haha, men så fort jag min bloggdesigns-hjälp Daniela har en gemensam tid, ska vi ut och köra en session med nya bilder till bloggen!

Vi hörs sen!

Lördag

Nu ska jag cykla iväg till Frida och lämna en grej. Sedan tror jag att jag ska spela lite EyeToy och Guitar Hero här hemma, innan jag åker iväg och träffar kusinerna från Växsjö som är här på besök!
En vacker dag som denna är det också ett måste att vara ute i det underbara vädret och njuta av denna underbara årstid, eller hur? (-:

Ikväll väntar något väldigt kul, det berättar jag mer om sen, hihi!
Ha en fin lördag ♥


Livsviktigt

Ögonlocken faller igen precis när som helst... MÅSTE SOVA!


Jag lär varit piggare när denna bild togs med bästavän som nattgäst...


Känner mig uppjagad?

Har lite bråttom nu, såg kommentarer nu som jag vill svara på. Publicerar några stycken, sen svara jag på fler sen!

Är lite skakis och trött i kroppen efter ett tag på fotbollsplanen med skott, volleyskott, finter, driva mm.
Stack nästan direkt till gymmet sen och körde uppvärmning och sedan bröst, nacke, rygg, och armar.
Jag har ätit en god middag med färskpasta, fläskfilé, örtcremé fraische, färsk ruccolasallad och soltorkad tomat.
Efter en varm och skön dusch som är svår att ta sig ur ska jag nu kila bort till Ellen och titta på film tillsammans med Frida, Maria, Mikaela +/- någon.

MÅste ta det lite lugnt nu, känner mig så uppjagad. Inte bra.
Djupa andetag, in & ut.



Individuellt

Nu har jag sen jag kom hem från skolan för någon halvtimma sedan, suttit i trosor och linne och tagit det lugnt framför bloggar mm. Nu ska jag klä på mig lte träning- och fotbollskläder och kasta mig på cykeln med en boll!
Jag ska träna lite själv på planen, lite vänsterskott (som jag för övrigt har fått rätt bra kläm på!), finter, teknik mm. Jag ska erkänna att jag nog aldrig gjort det förut, trots min långa fotbollskarriär...
Men jag kände mig plötsligt väldigt sugen på att köra ordentligt med individuell träning, och då kör jag på!

Efter det får jag se om jag tar mig till Friskis&Svettis och kör lite styrka för armar & mage.
Ikväll får jag se om det blir film tillsammans med några vänner, eller om jag stannar hemma med pappa. Resten av famlijen är borta! Jag hinner höra av mig mer sen.
Nu sak jag ta något lätt att äta innan jg sticker iväg.


Vägen till lycka är att göra det som gör dig lycklig


RSS 2.0