29okt

Bloggar dirket från Falköping, hos mammas moster. Bara mamma och jag här!
Skriver ett snabbt inlägg, men datorn här är vääldigt seg, så det blir nog inte så mycket, men bättre än inget.
Vi stannar här tills på lördag, och vi ska inte göra något speciellt, promenera och titta på bla möbler och inredning på Kinnarps, äta massa gott, och gå på stan. Ikväll är det extra-öppet i alla butiker, så vi ska kolla runt där. Måste titta på ny jacka & skor!  :)

Det är något magiskt med denna söta stad

27okt

Strax bär det av mot Mickis land ute på Håtö!
Jag sover över där och åker hem på onsdag eftermiddag. Vi ska bada jacuzzi, vara ute och bara vila, ska bli super!
Det blir ingen mer blogg idag, och kanske inte imorogn heller, och jag åker iväg tidigt på torsad morogn till mammas moster, så det blir snålt med nya inlägg resten av veckan!
HÖRS

Vardagslyx

Vardagslyx har jag skapat mig ikväll, tycker jag. I alla fall enligt mig!
Några personliga tips att ta hand om dig själv:

♥ Duscha varmt, scrubba,tvåla in och sätt i inpackningar mm
♥ Smörj in dig med en olja eller creme du tycker om, också ansikte & läppar
♥ Ta på dig mjukiskläder
♥ Vädra ditt täcke, kudde mm, och byt lakan & sängkläder. Jag har duntäcke/kudde, vilket blir jätteskönt att fluffa!
♥ Byt luft i ditt rum genom att öppna dörren eller fönstret
♥ Ät/drick något gott och vila, titta på TV mm.
♥ Ta på en ny pyamas, lägg dig och läs något du gillar.

Du kommer må som en prinsessa!


26okt kväll

Stan idag igen, men lite andra butiker idag då. Hittade inget nytt, det är nästan lite trist! Hela stans butiker, och man hittar knappt något man vill ha, utom ett par skor, är inte det konstigt?
Men vi hade jättekul. Efter maten köpte vi stora muffins från Muffin Bakery. Så goda! Jag delade med min vän, och vi tog smaken rabarber-vit choklad, åh!
Åkte direktbussen hem sedan, jätteskönt, inte en massa stopp osv.

Fotbollsträning när jag kom hem, i ett konstant småregn. Mend et var kul att träna igen! Som alltid!


Muffinfrossa!


26okt

MOT STAN!

PS. jättebråttom till bussen!!!!

HÖRS

25okt kväll

Har varit i stan nästan hela dagen nu. Är helt slut. Men det var i alla fall jättekul. Jag och ett gäng från laget shoppade, kollade, provade, åt och hade allmänt kul! Men redan imorse hade jag ont i huvudet, och det blev bara värre under dagen... Så i slutet var jag rätt trött och bestämde att jag är hemme ikväll. De andra skulle gå ut, och hade nog hägnt på om jag var lite piggare i huvudet... Min brorsa har bakat scones och stuckit iväg till en kompis, schysst! Jag ÄLSKAR scones!! Godast med grädde och sylt till!
Blev inte så mycket inköpt idag, bara ett tunt läderarmband i svart, passar till allt. Och ett matchenade hårband i flätat läder, som jag tittat på sedan i början av sommaren, men hittade inte det riktigt snygga först nu. Snyggt att sätta upp luggen med, eller ha i panna ovanpå luggen! :)

Ska som sagt till stan imrogn igen med andra vänner. Då ska jag titta lite nogrannare på ett par saker som jag "behöver" och se om jag hittar dem som jag vill ha dem. Visst är jag kanske lite för kräsen, men jag vill att de ska vara riktigt snygga!!

HÖRS


25okt Vintertid

Ingen har väl glömt att vrida tillbaka klockan en timme, det är ju vintertid från och med i natt!

Ska strax ta tåget till stan med ett helt gäng lagkamrater :) Vi ska bara kika runt, inte göra någo speciellt. Vädret är tyvärr inte jätteskoj, lite småregn, menmen. 
 Hade sedan länge planerat att åka till stan med en massa tjejer i skolan imorgon, så det blir ett dubbelt besök i huvudstaden. Men en dag i taget, först med laget!  :)
Ikväll händer inget särskilt tror jag, vara hemma och titta på Love Actually som går på TV ikväll.
HÖRS

24okt FN-dagen

Har just varit ute och plockat dekorationer till ett blomsterarrangemang jag fixat nu. Det är Halloween (All helgona) på lördag nästa vecka, så det har blivit med en pumpa och höstlöv i alla färger, kvistar, bär och liknande. Det blevjättetjusigt, ska fota och lägga in bild när min kamera laddat färdigt. Ni kanske har sett den nya klockan, har den bara över lovet, tror jag, den är inte så snygg tycker jag personligen. Dessutom är den svår att fatta, men det finns en vit och en grön figur längs kanterna, det är alltså minut- och timvisaren. Sedan häxan som flyger är sekundvisare.
Igårkväll efter matchen (som vi spelare vann) och en lång midag med pizza och laget, var jag hemma en stund, sedan strax efter tio gick jag över till Tobbe där några fler var och tottade på film.

Blev hastiskt inkallad igår av min tränare till att spelamatchmed -96, tillsammans med en till tjej i laget, så det ska bli kul, eftersom man själv är bättre en dom, haha, och såhar jag ju missat tre macher i rad nu!
Ikväll kommer mormor och morfar förbi tillsammans med mammas moster och fikar här. Vi ska bjuda på en surdegskaka. Det var från början smet som man får av en vän, som man rör i och ger lite ingredienser med jämna mellanrum, och efter tio dagar bakar man degen ( som heter Herman) och tillsättar extra ingredienser, så blir Herman en jättegod kaka! :) Det är en kedje deg som man ger bort fyra av fem delar till vänner, precis innan man blandar i ingredienserna sista dagen. En ganska kul idè tycker jag!
HÖRS

LOV


Min älskade vän flyger till Thailand imorgon, och blir borta 18dagar.
Tur att det inte blir längre än så. Jag kommer sakna dig!


Höstlov-Otroligt härligt

23okt

GUTENTAG!

Nuär jag hemma från skolan. Detär ju FN-dag imorgon, men vi hade temadag idag, om just det ämnet, vilket var jätteskönt eftersom det innebar att vi hade sovmorogon till 9:15 och slutade 14:00 . Behövde verkligen det,var helst slut i går kväll. Men då är det ju jättetur att det är LOV nu! Känner att jag verkligen behöver en veckas vila nu, från läxor, försäljning mm. Känner att jag har tränat mindre än vad jag brukar göra utöver fotbollen. Om jag inte är borta har jag verkligen lust med mera träning under lovet!
Ikväll är et föräldramatch på träningstiden. Spelarna mot föräldrar,och jag är supertaggad! Med vårat lags goda stämmning och spel kommer vi LÄTT ta de vuxna! Efteråt blir det hem och duscha och fixa i ordning sig, sedan ska laget träffas för att äta pizza tillsammans, det ska bli hur kul som helst! :)
HÖRS

22okt

Vi hade gympa sista lektionen, så istället för att byta om och duscha i skolan, tog jag en powerwalk direkt hem,skönt. Har duschat nu och tagit på mig en mysugt stor kofta och mjukisar och ätit mellis. Nu håller jag på att lägga in bilder i datan från min kamera. Internet är väldigt segt här nu, så allt tar sådan tid! USCH!
Efter jag har ätit middag, ska jag och mamma hem till Mikaela och Maria, jag ska sälja Newbody (märke som säljer underkläder mm, som är till för att idrottsföreningar ska tjäna pengar).
Är ganska avslappnad nu. Vi hade ingen NO idag i skolan, för vår lärare var borta med 9:orna, och vi hade vikarie i SO, så dagen har varit lugn, jätteskönt!


Hela fantastiska klassen på konsertdagen!Tyvärr blev bilderna under
själva konsertet förstörda pga ljuset...


EN av bilderna från förra lördagen med Daniela & vår "höstsession"
http://danielaz.blogg.se

21okt

Hej, och sorry för en kass uppdatering de senaste dagarna. Men jag har haft rätt fullt upp med konserterna vi hade med skolan igår. Men de gick superbra!
Vi slutade vid lunch för att få åka hem och äta, fixa kläder, håt smink mm. Hann in till centrum och köpte de nya fotbollsskorna jag tittat på. De ska premiäranvändas på fredag, på föräldramatchen, jätteskoj!
Efter skolan har jag konfa, så tyvärr blir det nog inget inlägg idag heller, eller jo, kanske senare ikväll!
Jag skalägga upp bilder från konserten i veckan, hinner inte nu. Min buss går om ett par minuter, så måste kila nu!!
HÖRS

19okt kväll

Go' kväll!
har kommit hem från träningen nu och duschat och äter lite cruch :)
ska sova nu! tidigt imorgon är det slöjd
hörs

19okt kväll

Go' kväll!
har kommit hem från träningen nu och duschat och äter lite cruch :)
ska sova nu! tidigt imorgon är det slöjd
hörs

19okt

Åh vad det är mysigt med eftermiddagar! Sitter just nu i sängen med datan i knät och har kikat i lite bloggar och laddat över bilder från kameran. Har tagit på mig myskläder och ätit knäckemackor.
Fick idag reda på att jag fick VG på engelska uppsatasen, MVG på svenskaprovet, och jag hade VG i NO:n. Efersom vi inte är klara med kapitlet, så var det max man kunde få, på delprovet vi hade. Vi hade musikrep på morgonen inför konserten som är imorgon. Vår musiklärare hade plockat ut två personer från varje årskurs (7-8-9) som skulle sjunga tillsammans i en grupp på konserten. Gissa om jag blev uttagen, JA!!  Blev jätteglad!
Nu ska jag fixa mat, och sedan är det fotbollsträning ikväll.
HÖRS

PS. Hade tänkt lägga upp bilder från helgen med Daniela, men det funkar inte på den här datan... Spana in hennes sköna fotoblogg, vettja!      http://danielaz.blogg.se


18okt

Hejsan!
Jag läste nyss en kommentar om att min nya bloggdesign var jättefin & höstinspererad, jag blir så glad! Jag tror ni har förstått att det var meningen med "lite" höst i bloggen, självklart! :)
Jag har varit på möte på bippen, om att bli fotbollstränare för årgång -03/04, och sedan var det träning efter det. Men tyvärr hade jag jätteont i magen, inte alls kul att träna då :(
Men när jag kom hem, gjorde jag det mysigaste som finns. Man är frusen, tar av alla svettiga kläder,hoppar in i duschen och skruvar upp på jättevarmt och scrubbar hela kroppan, håret får en inpackning, tånaglarna får en uppfrächning och man smörjer in kroppen i en mjuk bodybutter. Sedan går man ner till köket och äter något riktigt gott, snacka om en äkta söndag!
 Nu ska jag smörja in ansiktet i nattcreme, och lägga mig!
HÖRS

DESIGN

vad sägs som min nya design?
Kommentera gärna om det är något ni vill ha lite ändringpå, för är inte helt klar än. Ni kanske har några ideer om något litet? :)
nu ska jag iväg till centrum och köpa nya fotbollskor, sen ska jag nog måla lite akvarell när jag kommer hem, och kasnke ta ner studsmattan.
HÖRS

16okt DESIGN!

GOKVÄLL!
HAR JUST ÄTIT OCH DUSCHAT CH SÅ EFTER TRÄNINGEN. BARA JAG OCH BRORSAN HEMMA, RESTEN ÄR PÅ FREDRIKS FOTBOLLSMATCH TILL SENARE IKVÄLL.
OM NÅGON ÄR HEMMA(VILKET DET INTE VERKAR SOM) SKA JAG FÖRSÖKA DRA MED DEM PÅ LITE FREDAGSMYS, HOPPAS! :)

FÖRRESTEN, IMORGON SKA JAG TRÄFFA DANIELA, OCH VI SKA FOTA LITE FINAHÖSTBILDER, TROR JAG, OCH SEDAN SKA VI FIXA MIN BLOGG DESIGN TILL NÅGOT GRYMT COOLT!
SPANA IN PÅ SÖNDAG ELLER LÖRDAG KVÄLL, DÅ HAR FÖRHOPPNINGSVIS DET MESTA BLIVIT KLART!


HÖRS

15okt

HALLÅJ!
NU SKA JAG STRAX IVÄG TILL MIN VÄN. VI SKA PÅ 456m MUSIKAL, JAMARNA & GÄNGET, SOM VÅRA YNGRE MUISKKLASSER STÄLLER UPP.
HAR VARIT OCH SPRUNGIT EFTER IDROTTEN ISKOLAN, EFTERSOM JAG INTE KÄNDE AV LÅRKAKAN I BENET. MEN JAG SKULLE VILAT, KÄNNER AV DEN NU!
MEN DET ÄR URMYSIGT ATT SPRINGA PÅ HÖSTEN, NÄSTAN BÄTTRE ÄN SOMMARN. LÖVEN HAR FALLIT LITE I SPÅRET, DET ÄR LAGOM KALLT OCH DET DOFTAR GRYYMT!
SMAKADE LITE AV CHOKLADEN FRÅN STOCKHOLMS CHOKLADMÄSSA. MINA VÄNNER VAR DÄR, MEN EFTERSOM JAG INTE KUNDE KOMMA,PLOCKADE DE ÅT SIG LITE MSAKER TILL MIG, GULLIGT!
NU MÅSTE JAG SÄTTA PÅ MIG LITE ANDRA KLÄDER INNAN JAG SKA TILL TOBBE!
HÖRS

Uppd. 14okt

HEJHOPP!
BLEV INGEN UPPDATERING FRÅN GÅRDAGEN EFTERSOM JAG INTE VAR HEMMAFÖRST ELVA PÅ KVÄLLEN. JAG HADE EN RIKTIGT TREVLIGT DAG SOM JAG SKA BERÄTTA LITE KORT OM.
JUSTE, FICK MVG PÅ MIN VALFRIA UPPSATS INOM SEXUALKUNSKAPEN!
EFTER SKOLAN TOG JAG OCHMARIA TÅGET IN TILL STAN, OCH VI STROSADE RUNT PÅ DROTTNINGGATAN. JAG LETADE EFTER GRÅRIBBADE STRUMPBYXOR, MEN HITTADE INTE NÅGRA NÅGONSTAN SOM VAR EXAKT SOM JAG VILLE HA DEM (OKEJ MAN FÅR INTE VARA FÖR KRÄSEN). BLEV ISTÄLLET ETT ROSA BAND OCH HUDSALVA FRÅN APOTEKET, HAH!
SEDAN ÅT VI MIDDAG PÅ JOHN CHRIS PÅ DROTTNING. SUPERSMARRIG PASTA! SEDAN MÖTTE VI UPP MIN PAPPA SOM SKULLE GÅ MED OSS PÅ DE TRE MUSKETÖRERNA PÅ KULTURHUSET. SÅ VI SÅG ALLTSÅ DEN MUSIKALEN. JAG MÅSTE BARA SÄGA ATT OM NI FÅR TAG PÅ BILJETTER, SE DEN! DEN VAR FANTASTIKST ROLIG. VÄLDIGT FRÄCK, MEN MODERN OCH ROCKMUSIKEN OCH RÖSTERNA VAR OTROLIGA! WONDERFUL!
HÖRS


13okt

HEMMA FRÅN SKOLAN, EN GANKSA BRA DAG, ALLTID!
FICK REDA PÅ PROVRESULTATEN FRÅN MATTEPROV B-DEL, OCH TOTALT FICK JAG 31 AV 40,JAG ÄR NÖJD! ANNARS VAR DET INGET SPECCIELT SOM HÄNDE SÅ DÄR VA?
MEN EN JOBBIG SAK VAR ATT IGÅR FICK JAG EN LÅRKAKA PÅ TRÄNINGEN, VILKET INTE GJORDE SÅ JÄTTEONT DÅ, FÖRUTOM NÄR JAG FICK SMÄLLEN. SÅ JAG FORTSATTE TRÄNA, KÄNDES INTE ORDENTLIGT FÖRST NÄR VI SLUTAT, SÅJAG HAR HALTAT RUNT I SKOLAN IDAG, UPP OCH NED FÖR TRAPPOR...HOPPAS DET GÅR ÖVER SNART!

JUSTE, IMORSE SNÖADE DET HEMMA HOS MIG! INTE NÅGRA FLINGOR, UTAN REJÄLT FAKTISKT! MEN DET VAR FÖR BLÖTT FÖR ATT SNÖN SKULLE LÄGGA SIG, SÅ DEN SMÄLTE BORT, VILKET NÄSTAN VAR LITE TUR, SNÖ REDAN I MITTEN PÅ OKTOBER VET JAG INTE OM JAG ÄR JÄTTESUGEN PÅ...?
HÖRS

En av mina nya blusar jag fick från en vän i födelsedagspresent.
Supersöt med den lilla rosetten!

Ursäkta vridningen! Tänkte sätta mig och måla lite grand nu, med
akvarellfärgerna & materialet jag fick när jag fyllde år, som önskat!

12okt

HALLÅ! :)

HAR JUST LÄST KLART DE BLOGGAR SOM JAG FÖLJER VARJE DAG, SOM JAG GILLAR. DAGS FÖR MITT INLÄGG ALLTSÅ!
SKOLDAGEN VAR SOM VANLIGT, NÄSTAN. MATTEPROV B-DEL, MEN DET GICK BRA. OCH KEMIN VAR UTBYTT MOT EXTRA MUSIK ISTÄLLET, EFTERSOM VÅR KONSERT MED KLASSISKT TEMA ÄR PÅ TISDAG NÄSTA VECKA, SÅ NU BEHÖVS MYCKET REPETITION OCH FINSLIPNING.
SKA GÖRA SVENSKAN NU OCKSÅ. DET ÄR SLUTLOGG PÅ BOKEN VI LÄST "EN BLOMMA I AFRIKAS ÖKEN". FÖR ER SOM INTE LÄST DEN, GÖR DET! DEN ÄR HELT BASERAD PÅ EN SANN, OTROLIG BERÄTTELSE.
HALVSJU HAR JAG TRÄNING. PÅ ONSDAG HAR JAGMATCH EGENTILGEN, MEN JAG MISSAR DEN, FÖR JAG SKA SE #DE TRE MUSKETÖRERNA" I STAN, VILKET I & FÖR SIG ÄR ROLIGT, MEN DET ÄR TREDJE MATCHEN I RAD JAG MISSAR! JAG GRÄT FAKTISKT TILL OCH MED LITE IGÅR, FÖR JAG HATAR DET!
AJA, MÅSTE RINGA MAMMANU OCH SE VAD JAG SKA ÄTA.
HÖRS

12okt

HALLÅ! :)

HAR JUST LÄST KLART DE BLOGGAR SOM JAG FÖLJER VARJE DAG, SOM JAG GILLAR. DAGS FÖR MITT INLÄGG ALLTSÅ!
SKOLDAGEN VAR SOM VANLIGT, NÄSTAN. MATTEPROV B-DEL, MEN DET GICK BRA. OCH KEMIN VAR UTBYTT MOT EXTRA MUSIK ISTÄLLET, EFTERSOM VÅR KONSERT MED KLASSISKT TEMA ÄR PÅ TISDAG NÄSTA VECKA, SÅ NU BEHÖVS MYCKET REPETITION OCH FINSLIPNING.
SKA GÖRA SVENSKAN NU OCKSÅ. DET ÄR SLUTLOGG PÅ BOKEN VI LÄST "EN BLOMMA I AFRIKAS ÖKEN". FÖR ER SOM INTE LÄST DEN, GÖR DET! DEN ÄR HELT BASERAD PÅ EN SANN, OTROLIG BERÄTTELSE.
HALVSJU HAR JAG TRÄNING. PÅ ONSDAG HAR JAGMATCH EGENTILGEN, MEN JAG MISSAR DEN, FÖR JAG SKA SE #DE TRE MUSKETÖRERNA" I STAN, VILKET I & FÖR SIG ÄR ROLIGT, MEN DET ÄR TREDJE MATCHEN I RAD JAG MISSAR! JAG GRÄT FAKTISKT TILL OCH MED LITE IGÅR, FÖR JAG HATAR DET!
AJA, MÅSTE RINGA MAMMANU OCH SE VAD JAG SKA ÄTA.
HÖRS

11okt

EFTERMIDDAG!

EN DÅLIG UPPDATERING KANSKE, SORRY.             EFTER ATT DE SISTA BRUNCH-GÄSTERNA HADE GÅTT VAR DET BARA LITE TID ÖVER INNAN VI SKULLE IVÄG ME FAMILJEN TILL STAN FÖR ATT ÄTA UTE. VI ÅT PÅ INDIAN GARDEN PÅ SÖDERMALM. VÄLDIGT GOTT! TROR FAKTISKT JAG GILLAR IDISKT BÄTTRE ÄN KINA ELLER THAI. DET ÄR LITE SÖTARE SÅSER OCH FRUKTER OCH SÅDANT INOM DEN INDISKA MATKULTUREN, VILKET JAG GILLAR!
SÖNDAGEN (IDAG) HAR BESTÅTT AV TIDIG MORGON, EFTERSOM JAG OCH NÅGRA TILL, BL A KONFIRMANDER SKULLE TRÄFFAS OCH REPA INNAN GUDTJÄNSTEN DÅ VI SKULLE SJUNGA & SPELA.
SEDAN BLEV DET EN MASSA VILA EFTER PROMENAD HEM FRÅN KYRKAN. VAR I CENTRUM EN KORTIS OCH KOLLADE OM PERSONALEN HADE NÅGON IDÈ OM MITT MYRAKVARIUM (LÄS 8"SEP" EGENTILGEN 8OKT, MEN JAG HAR GJORT FEL, LÄNGRE NER PÅ SIDAN) , JAG INTE TYCKTE FUNGERADE SÅ BRA...

STRAX KOMMER KUSINERNA OCH FARMOR & FARFAR HIT FÖR LITE SLÄKTFIKA, FÖR ATT FIRA MIG OCH JOHAN! BLIR ANANASPAJ OCH TOBLERONEPAJ, SMARRIGT VÄRRE VA?  :)
HÖRS


10okt Födelsedag & Brunch

HEJHEJ! JOHAN FYLLER ÅR IDAG (FYRA DAGAR EFTER MIG, ÄVEN OM HAN ÄR TRE ÅR ÄLDRE) SÅ HAN BLEV UPPVAKTAD I MORSE REDAN VID HALVNIO-TIDEN.

JAG SKULLE JU HA NÅGRA VÄNNER HÄR PÅ BRUNCH, OCH VI VAR SJU TJEJER.
DE HAR NYLIGEN GÅTT HEM OCH VIHADE SUPERTREVLIGT, OCH JAG FICK MASSOR AV JÄTTEFINA PRESENTER! JAG KAN JU FOTA DEM I VECKAN OCH VISA UPP KANSKE... :)

Höstig dukning. Kastanjer, höstlöv, värmeljus & röda äpplen från tomten.


Coolt tjejgäng på brunchen med Nutella runt munnen


Jag på min lilla bjudning. Körde fakttiskt nästan på helt svart. Inte ofta
man ser mig i svart, tror knappt jag äger något svart. Jo! En skjorta!
HÖRS


9okt

EN SNABB SAMMANFATTNING BARA OM DAGEN, HINNER INTE MER...

SKOLADAGEN VAR GREAT, AS USUAL. FRIDA FÖLJDE MED MIG HEM EFTER, OCH HON SKJUTSADEMIG PÅ MIN CYKELNER TILL BIPPEN DÄR JAG SKULLE TRÄNA OCH HON SKULLE TRÄFFA EN VÄN.
ÅT MIDDAG, WOK, NÄR JAG KOM HEM OCH TOG EN MJUK DUSCH.
BAKADE MUFFINS SEN. LIKNANDE MOT DE JAG GJORDE FÖR NÅGRA VECKOR SEDAN, NI HITTAR BILDER UNDER RUBRIKEN TILL INLÄGGET "MUFFINS" . BLEV EN MASSA SMET ÖVER, SÅ JAG GJORDE SMÅ MINIMUFFINS I SMÅKAKSFORMAR, DE VART URGULLIGA. KANSKE KOMMER UPP BILDER SNART!
BAKVERKEN SKA JAG HA IMORGON DÅ JAG HAR MIN BRUNCH FÖR NÅGRA VÄNNER. DET BLIR PANNKAKOR, MACKOR, YOGURT, JUICE OCH MASSA ANNAT GOTT! SKA BLI SUPERMYSIGT.
MIN BROR JOHAN FYLLER JU OCKSÅ ÅR IMORGON, SÅ HAN SKA UPPVAKTAS LITE GRAND TROR JAG, 17-ÅRS DAGEN JU!
SEDAN FÅR JAG SE VAD SOM BLIR. HAR EN RÄTT FULLSPÄCKAD HELG, SÅ SKA FÖRSÖKA TA UT MYCKET VILA NÄR DET GÅR. BLIR MER UPPDATERING I HELGEN.
HÖRS

HÖST

ETT PAR FOTON FRÅN MIG. VISST ÄR HÖSTEN FANTASTISKT VACKER.






8sep

HEJ, OCH FÖRLÅT FÖR ETT BARA VBRUTET INLÄGG IGÅRKVÄLL, VAR TVUNGEN...
TROR ATT DET KANSKE VAR LITE MER JAG FICK, SOM JAG INTE SKREV, MEN ETT LITET SMAKPROV KOM DET DÄR!

IDAG HAR JAG VARIT HOS EN SÅNGPEDAGOG EFTER SKOLAN! VI BÖRJADE SJUNGA PÅ BJÖRN & BENNYS HEAVEN HELP MY HEART, MEN EFTERSOM JAG SJUNGIT DEN TIDIGARE MYCKET SJÄLV HEMMA, SÅ LÄMNADE VI DEN RÄTT SNABBT OCH GICK IGENOM I DON'T KNOW HOW TO LOVE HIM FRÅN JESUS CHRIST SUPERSTAR, OCH JAG FICK ÄVEN NOTER PÅ ONE OF US AV
ABBA.

HÄR KOMMER FÖRRESTEN NÅGRA BILDER PÅ MITT MYRAKVARIUM JAGBERÄTTADE OM IGÅR. FOTADE MED MIN NYA KAMERA! SKA NOG GÅ UT OCH FOTA LITE NATUR SEDAN.


här "letar" jag myror i stack. De ska krypa in i den blå burken man ser.


visst ser de lite bisarrt ut? lite äckligt faktiskt


instruktionerna sa att jag skulle ha runt 18 (!) myror, då var det bäst, men man skulle
börja med åtta stycken. När jag skulle försöka få ner några i gångarna jag börjat med,
rymde typ alla. och jag tror det är fel sorts myror, för de vägrar krypa ned och bygga
gångar, ska fråga storebror vad han tror, när han kommer hem...
HÖRS

7sep

G'DAY THE BLOGG. ELLER G'NIGHT KANSKE. FÖRLÅT FÖR SEN UPPDATERING...

DAEGN HAR VARIT TOPPEN, SOM ALLTID. FICK REDA PÅ ATT JAG FICK MVG PÅ MITT PROV I SEXUALKUNSKAP, VILKET ÄR TOPPEN! SEDAN HADE VI ENGELSKAPROV OCKSÅ, OCH DET GICK NOG BRA, KÄNDES GREAT I ALLA FALL :)
KAN BERÄTTA LITE OM DE YTTERLIGARE PRESENTERNA JAG FICK IGÅRKVÄLL.
-LÖPARTIGHTS (WEEEY!!)
-2 LÖPAR T-SHIRTS (WEEIY IGEN)
-BÄDDSET I BÄCK&BÖLJA (JIPPIE)
- MYR-AKVARIUM (SÅ COOLT, BLIR LITE BLOG OM DET I VECKAN!)
-MYSIG HÖSTKOFTA
-FILMEN "THE HOLIDAY" (KAN SE DEN YUSEN GÅNGER!)

MÅSTE DRA NU, OCH LÄSA LITE.
HÖRS

6okt Min födelsedag

HEJ! IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! JAG FYLLER FJORTON ÅR!

HANN ALDIRG UPPDATERA OM IGÅR, MEN INGET SPECIELLT ATT SKRIVA ÄNDÅ, KEMIPROV & TRÄNING BARA, OCH BÅDA GICK JÄTTEBRA!

MEN IDAG HAR JAG HAFT EN TOPPENDAG OCKSÅ! IMORSE FICK JAG EN DIGITALKAMERA SOM JAG ÖNSKAT MIG. INTE FÖR JAG KAN SÅNT OM MODELLER,MEN DET VAR EN ROSA FUJI J-27 I ALLA FALL. SÅ NU HOPPAS JAG PÅ ATT ORDENTILGT KOMMA IGÅNG MED EN MASSA FOTON HÄR I BLOGGEN! SEDAN FICK JAG LITE PENGAR AV MORMOR & MORFAR SOM ÄR I INDIEN NU,MEN JAG FÅR PAKET AV DEM NÄR DE KOMMER HEM. SEDAN FICK JAG ETT NATTLINNE AV MIN GAMMELMOSTER, JÄTTEGULLIGT!

I SKOLAN HADE VI IDROTTSLYFT, INNEBANY. JAG SPELADE DET FÖRR I TRE ÅR, OCH DET ÄR FAKTISKT EN OTROLIGT ROLIG SPORT, OCH JAG SAKNAR DEN VERKLIGEN!! MEN JAG HAR INTE TID ATT BÖRJA, SÅ DET FÅR BLI LITE EXTRA NÅGON GÅNG IBLAND. KLASSEN SJÖNG FÖR MIG ETT PAR GÅNGER MINST OCKSÅ.      JUSTE! DET VAR JU DN:s NUTIDSORIENTERING IDAG OCKSÅ! JAG ÄLSKAR DEN, SÅ HIMLA ROLIGT! JAGHADE BARA TRE FEL PÅ DE VANLIGA FRÅGORNA, SEDAN TRE FEL PÅ DE FEM UTSLAGSFRÅGORNA! HUR GICK DET FÖR ER?

IKVÄLL HAR JAG VALT MAT, PANERAD RÖDSPÄTTAFILÈ MED PRESSAD POTATIS, REMOULADSÅS, SPENAT OCH CITRON. JAG ÄLSKAR FISK! TILL EFTERRÄTT BLIR DEET KLADDKAKA MED VARMA HALLON OCH VANILJKESELLA! MUMS! TILL FIKAT BLIR DET OCKSÅ FLER PRESENTER, OCH DET KOMMER NOG BLI SUPERTREVLIGT!
HÖRS

4okt

MORR'N!

EN SKÖN SÖNDAG OCH MAN FÅR TID ATT SOVA UT, HÄRLIGT!
JAG SÅG PÅ FILMEN "HEMMA BÄST" IGÅR. DEN HANDLAR OM EN 35-ÅRIG KILLE SOM FORTFARANDE BOR HOS SINA FÖRÄLDRAR, VILKET SABBAR HANS KÄRLEKSLIV, DÅ ALLA FLICKVÄNNER GÖR SLUT MED HONOM NÄR DE FÅR REDA PÅ DET. HANS FÖRÄLDRAR HYR IN EN SNYGG TJEJ SOM SKA FÅ HONOM ATT FLYTTA UT, MEN RELATIONERNA UTVECKLAS. FILMEN VAR VERKLIGEN JÄTTEBRA, OCH SUPERGULLIG. MATTEW MCCONAUGHEY & SARAH JESSICA PARKER HADE HUVUROLLERNA, OCH DE VAR SUPERSÖTA!

SOV LAGOM LÄGE IMORSE OCH ÅT EN LÅNG FRUKOST. HAR FORTFARANDE INTE GJORT MIG I ORDNING, MEN DET BEHÖVS INTE STRESSAS. KLOCKAN ETT SKA JAG TILL KYRKAN FÖR ATT ÖVA LITE LÅTAR MED NÅGRA I KONFA-GÄNGET, VI SKA SPELA PÅ EN GUDTJÄNST OM TVÅ VECKOR. INNAN JAG STICKER IVÄG SKA JAG PLANERA LITE INFÖR MIN FÖDELSEDAG, HADE JAG TÄNKT.
JAG ANTAR ATT JAG SKRIVER NÅGOT MER INLÄGG IDAG, ELLER INTE. MÅSTE VERKLIGENPLUGGA PÅ KEMI IDAG, OCH SEN HAR JAG TRÄNING VID SJU.
HÖRS


3okt kväll

GUKVÄLL!

DAGEN HAR VARIT FANTASTISKT TREVLIG OCH KÄNNS VÄLDIGT LÅNG, VILKET ÄR SKÖNT! JAG OCH NORA BADADE I DET NYA BADET, SUPER FINT! JAG LÄRDE MIG DESSUTOM ATT DYKA! JAG ÄR JÄTTEGLAD! JAG HAR KUNNAT DYKA FÖRRUT, MEN INTE PÅ RIKTIGT, JAG MEST SKÖT FRÅN KANTEN. SÅ NU KAN JAG SÄGA ATT JAG KAN DYKA, BÄTTRE I ALLA FALL!
SEDAN TJMADE MARIA & MICKIS SLUMPMÄSSIGT PERFEKT MIN HEMKOMST FRÅN SIMHALLEN, OCH MÖTTE UPP MIG JUST NÄR JAG SKULLE GÅ IN GENOM DÖRREN FÖR ATT SEDAN TA BUSSEN TILL DEM. SÅ VI FICK SKJUTS AV MICKIS MAMMA ISTÄLLET, SKÖNT I REGNET! VI BAKADE SUPERSMARRIGA KANLEBULLAR!
SEDAN HÄMTADE PAPPA UPP MIG EFTER SIN INNEBANY OCH VI HANDLADE MIDDAG ÅT FAMILJEN, LÖVBIFF, SMASKIGT!
SÅ NU HR JAG ÄTIT EN BULLE OCH LITE SMÅGODIS OCH KOLLAT LITE PÅ TV. SKA GÅ OCH TITTA LITE MER NU, OCH BARA MYSA! EN HÄRLIG KVÄLL HELT ENKELT!
HA DET SÅ BRA!
HÖRS

3okt

GODMORGON! :D

JAG HAR GJORT MIG IORDNING NU, OCH ÄR ENSAM HEMMA. MAMMAÄR PÅ JYMPA PÅ FRISKIS, JOHAN JOBBAR, PAPPA & FREDIK ÄR PÅ HANS FOTBOLLSTURNERNING I KISTA.
HÄR DÄR JAG BOR HAR EN HELT NYBYGGD SIMHALL ÖPPNAT, FÖR DRYGT EN MÅNAD SEN. JAG HADE TÄNKT ATT GÅ DIT OCH BADA OCH TA DET LUGNT ETT TAG, SIMMA OCH FIKA OCH SÅ. SKA BLI KUL ATT SE HUR DET ÄR!
I EFTERMIDDAG SKA JAG TRÄFFA MARIA & MIKAELA FÖR ATT BAKA BULLAR. IMORGON ÄR DET JU KANELBULLENS DAG! DEN FÅR MAN INTE GKÖMMA! SÅ VI SKA BAKA OCH KANSKE PLUGGA LITE KEMI OCH MATTE SAMTIDIGT, DET SKA BLI JÄTTEMYSIGT!
VI FÅR SE OM JAG HINNER UPPDATERA FLER INLÄGG IDAG, DÅ HÖRS VI I SÅ FALL!
HÖRS


Glöm inte Kanelbullens Dag imorgon!

2okt

GODDAGENS! :)
ÅH VILKEN TRÄNINGSVÄRK JAG HADE IMORSE, OCH NU OCKSÅ FÖR DEN DELEN! JAG BRUKAR ALDIRG HA DET, MEN JAG ÄR INTE SÅ VAN ATT ÄNVÄNDA ARMARNA TILL ATT T EX. KASTA SPJUT ELLER KULA, SÅ NU FICK JAG TA DET, MEN DET ÄR INGEN FARA.

VID HALVSEX HAR JAG SAMLING INFÖR MATCHEN SOM SKA SPELAS IKVÄLL. SKA ÄTA LITE MIDDAG FÖRST, OCH PLUGGA LITE OM JAG ORKAR. TVÅ PROV TILL PÅ MÅNDAG, OCH BÅDA BEHÖVS VERKLIGEN PLUGGAS TILL,KEMI & MATTE, TVÅ RÄTT SVÅRA ÄMNEN...
UPPDATERAR KANSKE SENARE IKVÄLL, ANNARS FÖRMODLIGEN IMORGON.
HÖRS

1okt friidrottsdag

OLLA!
 KOM RÄTT NYLIGEN HEM FRÅN VILUNDAVALLEN DÄR VI HADE FRIIDROTTSDAG IDAG.  SPJUT, 800METER, STAFETT, KULA, LÄNGSHOPP, HÖJDHOPP & 100METER VAR DET JAG OCH RESTEN AV ALLA ÅTTAR OCH NIOR I MIN SKOLA SYSSLADE MED. DET VAR SUPERKUL,MEN JAF BLEV INTE HELNÖJD MED ALLA MINA RESULTAT, MEN DET VAR ROLIGT OCH DET VAR HUVUDSAKEN. MEN NU ÄR JAG HELT SLUT I BENEN, SÅ JAG SKA GÅ OCH TA EN VARM DUSCH OCH GÖRA MIG FRÄSCH OCH SKÖN. SEN SÄTTA PÅ MIG NÅGRA MYSKLÄDER OCH TILLBRINGA RESTEN AV DAGEN TILL LITE LUGNARE AKTIVITETER, TYP KOLLA PÅ FILM ELLER TV ELLER NÅGOT, EFTERSOM JAG ALDRIG HINNER DET I VANLIGA FALL PÅ VARDAGARNA. KASNKE, TYVÄRR SÅ MÅSTE JAG GÖRA SISTA TALEN UR MATTELÄXAN, OCH PLUGGA LITE TILL KEMIPROVET, MEN DET ÄR INTE SÅ FARLIGT.
KANSKE UPPDATRAR LITE SENARE IKVÄLL, FÅR SE OM JAG ORKAR. :)
HÖRS

RSS 2.0