Tänndalen




Ett par motivbilder från när jag var med Nora och hennes familj
i Tänndalen på jullovet. Det var otroligt vackert där!

30jan

Näst sista dagen på den här måndaden, sedan är det redan februari!!! :O

Klockan är ju inte så mycket än, men jag har redan börjat med att städa min säng. (det är så härligt att ligga i en alldels ren säng medd nya fräscha lakan). Jag har faktiskt tränat också, Friskis har ett pass klockan tio på lördagsmorgnar, det är lite lagom! Egentligen skulle vi ja haft match, som blev inställd pga all denna snö ch kyla. Det är  14 minus här hemma hos mig!

Nu ska jag vila och ha en skön dag. Gå ut och fota i solen, kanske. Senare ska jag träffa Maria och kanske Frida, M ska med min familj och min morbror på bio ikväll. Vi ska se Snabba cash!! Hoppas verkligen den är bra, läste nyligen ut boken, och den var i alla fall väldigt bra!
Ha en härlig helg,
HÖRS

29jan

"Nu är det fredgasmys, om det så är det sista jag gör, nu är det slut på veckan det är dags för freddagsmyyyyyys!"

Ja ni, finns det någon som kan ha missat den här reklamen? Tror inte det va?
Det som är så himla bra, är att den stämmer så exakt på mig, just idag!! Visst, det blir nog inte chips, men kanske lite naturgodis och jordnötsringar!

Det var verkligen skönt när sista lektionen slutade, även om jag haft kul som vanligt i skolan.
   Jag hade bestämt med Maria att vi skulle gå en sväng i centrum efter skolan, så vi köpte en smoothie och delade på och kollade runt lite i butiker. Det var säkert mer än en månad sen jag senast verkligen og mig tid att kolla i äfferer ens...Jag köpte en snygg skjorta som kommer blir skitcool i vår, och ett volym-shampoo och balsam (ge mig volym!).
Jag belutade att inte följa med på jumpa på F&S idag, dels förr att vi körde ett rätt hårt konditionspass på idrotten i skolan, dels för att jag kände att jag för en gångs skull ville ha lite tid över hemma, utan att man ska hålla tiden på läxor och träningar.
Maria kommer hit ikväll och vi ska verkligen Mysa med stort m,
HÖRS

28jan kväll

Nu har jag ätit värdlens godate middag bestående av tortillas med fyllning i ugn, och så har jag duschat. Var just på träning, men jag var så otroligt otaggad på den. Det var väldigt längesen det kändes så för mig, men jag tror det berodde på att jag fått vänta så länge i kylan och var frusen, men jag tog en skål med stekhe3t nyponsoppa och tvingade iväg mig på den lilla promenaden till hallen ändå. Och tänk, jag ångrar det inte! Det känns alltid så himla bra att komma till ett tryggt lag och spela och ha kul och träffa vänner.
Nu måste jag i alla fall skriva på svenskan, den ska vara inne imorgon,
HÖRS

28jan

Puh, så kallt det är ute! Vår idrottlärare kom (trots att hon är grymt bra) på att vi skulle ha uteidrott, och i och försig en ganska kul ide! Det har kommit ny snö sedan i tisdags, annars den "gamla" snön här legat kvar sedan mitten av december! Men det var bara på med täckisar, tjockjacka, mössa och vantar. Sedan körde vi fotboll och amerikansk fotboll tills alla la sig i snön, helt slut. Det var otroligt utmattande att pulsa i den tjocka snön!
Men direkt efter det skojiga snöbuset var det bråttom att kila upp till sångpedagogen och sjunga en stund.

Nu är jag äntligen hemma och inne i värmen efter långa väntetider på buss i ISKALLT väder.
Ska strax iväg på träning, efter det blir det sista biten i svenskan, och sedan lite vila kanske?
HÖRS

27jan

Ola!
Nu har jag kvällen framför mig med lite läxor och vila. Har varit på rep hela eftermiddagen med ett par i klassen, vi ska spela på en gudtjänst på söndag. Skulle varit träning, men ni som har det som jag idag kan inte se två meter framför sig, snöyra!
Medan jag kollar på Andra Avenyn, ofcourse, ska jag nog styrketräna lite, och jag borde ligga en stund på spikmattan, har väldigt ont i nacken, alldeles stel,
HÖRS

26jan Tidsbrist

Blir inte så mycket inlägg nu, under ett tag. Vi har en hel del läxor som måste göras, och sen är det mycket fotboll och träning. Men jag har bestämt sedan tidigare att jag bara ska skriva när jag vill och när jag har tid! Jag försöker att åtminstone kolla bloggen varje dag, men jag hinner inte alltid skriva...
Men nu vet ni i alla fall hur läget är, så man slipper undra.

Nu ska jag göra, just det, läxor. Träningen är iställd ikväll pga av kyla och snö, men det blir något kul pass på Frikis&Svettis! Men plugg först.
Tror förresten jag måste ringa till stället där jag ska praoa. De har inte svarat på mitt mejl, men när jag ringde var det okej med prao-elever, hoppas det inte är några problem, vill verkligen ha platsen!
HÖRS

24jan

Ja, det var ju ett tag sedan jag skerv sist, eller ett par dagar då, menmen. Jag har haft konfa-övernattning hela helgen, och innan det, som jag skerv i förra inlägget, har jag inte haft en sekund över till data...
Halv sex ikväll har jag match, wey!!!! 
Men jag måste faktiskt bli klar med NO-arbetet om bilar idag, så hinner inte skriva mer nu heller,
HÖRS

21jan

Ett par dagar sedan jag skrev sist, men har inte haft någon tid över huvudtaget till att sitta fem minter vid datan...
Idag har jag i alla fall haft en bra, normal skoldag och väldigt kul. Massa sratt och skämt med klassen idag! =)
Snart ska jag sätta mig med en bunt läxor, och sedan träning!!
HÖRS

18jan

Hemma från skoldagen efter helgen! Helt okej dag, som alla andra dagar, fast helg är ju bättre, ofcourse! =)
Men ingen speciellt hände, och jag lämndade in teknik-labben så blev jag av med den. Men hem kom jag bärandes på en hemkunskapsbok, hade helt glömt den läxan till imorgon! Aja, typ bara två sidor att läsa:)

Eftersom de FORTFARANDE inte har plogat planerna så kan vi FORTFARANDE inte börja med våra träningar!
Men det blir nog Frikis&Svettis senare ikväll,
HÖRS

PS.
Snart kommer lite allmänna foton och bilder från Tänndalen upp, jag sorterade nämligen nästan alla bilder jag hade på datan i helgen, så nukan jag hitta bland dem. Så nu blir det mera foton med lagom spridning!

17jan

Jippie! Idag är det match, första utomhusmatchen, sen... Längesen i alla fall.
Men det skönaste är att det inte är samling först halvsex. Och idag har jag en riktig segdag. Igår var jag på bio och såg Fish Tank. Den var berörande, men också lite otäck och hemsk vid vissa tillfällen.
Men idag ville jag bara sova ut, läsa, fixa med datorn, kolla på TV och film, eller till och med spela TV-spel. Det är otroligt sällan jag har tid med det, men det finns så roliga spel att jobba på! 
Så jag har hela dagen på mig att bara ta det lugnt (ovanligt), och sedan avsutar jag helgen med det bästa man kan göra,
HÖRS 

200

Haha, det visste ni inte va? Knappt jag själv, blev aningen chockad när jag såg det, med... Det här är mitt 200:de inlägg. Vad tycker ni, är det mycket eller lite? Jag vet faktiskt inte själv vad jag tycker. Men jag startade bloggen i somras, i juni, typ. Och jag började med ett uppehåll- på en månad. Sjukt! Varför började jag blogga innan min lilla sommarturnè fullproppad med saker, nämligen anledningen till uppehållet? Ja, du. Det började nog mest för att jag gillade tanken på att blogga. Skriva och visa bilder på sin vardag som folk skulle bli så fascinerade av, och jag skulle skriva massa bra saker och ha hur många besökare som helst och alla skulle tycka jag var så bra. Ja, i mina tankar alltså. Jag hade ju läst de stora bloggarna ett tag och tyckte det var coolt och lite spännande.
De här med att blogga är ju egentilgen väldigt skumt, nästan.
Konstigt att man kan bli så känd för en sådan sak. Men jag är inte emot det, jag tycker tvärtom att det är coolt, men ändå!
Konstigt att man kan bli så känd för att bli blogga.


16jan

Såja! Hemma från träningen med nyrekryteringen, et gick bra, ett par ungar gjorde illa sig och började gråta...Men det läste sig ju så bra så!

Nu ska jag nog strax till centrum för att eventuellt köpta ett par jumpa-tights, m jag hittar ett par snygga. För tillfället tränar jag i mina löpartights, om jag inte har fotboll ofcourse.
I eftermiddag har hela damsektionen i BSK ett gemensamt core-pass, ska bli kul faktiskt,
HÖRS

Inspiration


•Bloom where you're planted
•Reach for the sun
•Like a rising sun
•Live the life you love
•Stråla som solen du är
•Carpe diem

Flera av mina favorit-citat och motton, eller livsbuskap, vad man än vill kalla dem.
Jag gjorde den i somras, tänkt som header,eftersomden symboliserar mig och mitt liv
så bra men tyckte den passade så mycket bättre
som en egen liten dreamboard. Hittade den i arkivet nu, och tänkte att
jag kanske skulle publicera den och förhoppningsvis kunna inspirera några av er.
Ett tips är att göra en egen med motton som du antigen lever efter, som du vill leva
efter, eller kan hämta styrka ifrån när du behöver det.
LYCKA TILL

PS. Ja, jag vet att kvalitén är dålig, men det överlever man ;)

UPDAT. Tolka citaten som du vill, för mig betyder de något speciellt,
medan någon inte ens förstår vad jag menar med dem. Gör din egen verision av dem!


14jan

Just hemkommen från träning med det lilla fantastiska laget. Som vanligt en underbart rolig träning, med lite nya grejer att göra!
Vår So-lärare ställde in första lektionen imorgon, helt utan anledning, men jag klagar inte för sovmorgon, nej! Då får jag istället extra tid för lite läxor, som att skriva rapport till tekninen, och göra lite matte om jag vill.

Imorgon ska det bli en kanon rolig dag. Dels lite sovmorgon, känns att det behövs lite grand ändå. Sedan är det idrott och vi ska börja planera elevledda lektioner, hur roligt som helst! Sedan flyter dagen på väldigt smärtfritt & lätt. Direkt efter skolan åker jag hem till Mickis tillsammans med Maria och Frida. Sedan ska vi gå på ett pass på SATS, dans-afro. Jag går ju egenligen på Friskis&Svettis, men de har bara dans-afro i Täby eller Åkersberga, tror jag, för inriktiningen är helt ny. Ska alltså bli superkul med lite afriskanska stamp!

HÖRS

...

BAJS.TRÄNINGEN BLEV INSTÄLLD.

12jan

Jaha, andra skoldagen avklarad. Eller, nja, jag tycker inte det är så jobbig att gå i skolan, så det är ingen fara. Vad som är mer fara: jag har inte börjat på engelskan än, och den ska vara kla imorgon och man måste skriva rätt mycket. Visst, det är inga svårigheter, men jag måste äta först och sen har jag träning! Men jag hinner ändå göra lite efter, fast då skulle jag egenligen vilja se Mästarnas mästare som börjar på SVT1 idag igen. Tykcer det är ett väldigt kul program!
Men självklart så går jag på träningen ändå. Det skulle faktiskt aldrig falla mig in att sitta hemma och göra läxor istället för att träna. Never

Just därför så ska jag sluta att sitta och blogga, så jag kan börja på engelskan innan jag ska äta och träna. Då kan jag också skriva lite grand efter träningen, och på så vis bli klar med arbetet och hinna koppla av, vilket är nödvändigt, framför ett bra TV-program,
HÖRS

I feel so much stronger now

Idag har jag träffat min kära Maria igen, och jag är så glad för det! Det var knappt två veckor sedan vi sågs, och vi behövde prata igenom en hel del, och måla naglar, wie!

Vid fyra var det träning med laget och DJ (damjuniorerna). Det var fys och teknik i huvudsak, och lite match i slutet. Jag var helt slut efteråt, benen vek sig som spaghetti, redan innan fysdelen.
Men jag har ju lixom inte slutat träna på lovet. Tacka Gud för Frikis&Svettis! Och skidåkning!
Men just idag var jag lite seg, och jag har ändå skärt ner lite på träningen, för att få tid till andra saker.
Men inte först idag upptäckte jag hur mycket jag faktiskt saknat laget. Jag har knappt träffat någon under lovet, vi hade bara två träningar pga snö på planen, och jag var borta en av dem. Det är verkligen underbart att träna och träffa laget, vi har otroligt kul tillsammans!

Men jag har varit lite "nere" på sista tiden. Jag har absolut inte varit ledsen eller så, men jag vet att det hela har med den lilla sol som är framme på vintern. Man får inte i sig det ljus man behöver och missar en del ämnen och vitaminer. Men träning har räddat mig från det, totalt. Jag märkte en stor skillnad på mig efter träningen, jag känner mig helt lugn, fräsch och... ny? Nä, de är ju inte första gången jag tränar precis, haha! Men det är verkligen det bästa jag vet, bättre än allt annat. Både springa och styrketräna på egen hand, på föreningar och med laget, såklart. Fanny i laget beskrev det här så bra, att det är onödigt att skriva om, så kika in hos henne istället. ;)

Det som krävs för att få mig på topp, vilket jag alltid är i och med denna kombination, är att få träffa en riktigt bra vän, och såklart träna ett par timmar, så är livet bäst!
HÖRS


I'm home

Hemma från en vecka i Tänndalen med Nora och hennes familj plus hennes syrras pojkvän. Det var skit(d)kul hela veckan typ. Fast jag måste ju erkänna att det var lite jobbigt med 30 minusgrader, eller vad tror ni?
Rekordet vi kom ned till var -32! Två av fem daggar var liftarna stängda för det var så kallt, men en dag åkte vi i Funäsdalsberget istället för Tänndalen, och det funkade ju också!
Förutom utförsåkning, plus några ett par kilometer längdskidor på prov, har vi haft trevligt. T ex badat, duschat och bastat på ett mysigt hotell, och spelat spela allihopa nästan varje kväll, sådant är ockås kul, att bara umgås på ett lugnt sätt.

PS. Självklart kommer foton upp, men det blir senare

Fjällen dag 2

Andraa skiddagen idag. Eller skidor o skidor, idag blev det fyra åk. Anledning: -29.
Nej, inte just jätteskoj att åka skidor så här. Dert spelar liksom ingen roll vad man klär på sig eller hur mycket. Det är ändå så kallt att man fryser oavsett...
Igår blev det lite mer skidåkning, men det var ändå kallt, -17.
Strax ska Nora & jag gå till Hotellet och bada och basta, ska bli riktigt skönt!

Imorgon väntas -34...

HÖRS

2009/2010





Nyårsfirande med Tobbe & co. Vi hade supertrevligt med go mat
Förätt: Mango-och räksallad med avocado och hummer
Huvudrätt: Chevre-gratinerad oxfile med potatisgratäng
Efterrätt: Caiprina cheesecake med granatäpple och exotiska frukter.

("Menyn" bara för att du så snobbigt bad om den, haha, helt onödigt!  YOU KNOW)

God fortsättning och ha ett bra år!

Fjällen 3/1 - 9/1

Nu håller jag på att packa alla kläder & saker som ska med till Tänndalen.
(Har jag sagt detta:? ) Jag ska åka upp till Tänndalen med Nora och hennes familj i en vecka och åka skiodr, både slalom och längd. Jag har bara provat längdskidor en gång, ch det gick väl... bra kanske?
Nej, skämt å sido! Men det ska bli jättekul och det kommer bli en kanonvecka!

Kommer inte blogga därifrån, Noras pappa tar med sin jobbdata, men den är bara till för arbete och film tror jag =) Känner dessutom inget behov att bloggning därifrån, nu ska jag bara njuta av det bästa!
Ha det så bra hemma,
HÖRS

Just because I love these little cute things I'm going crazy 'but them


Mina egna Christmas cupcake med pepparkakssmal och dekoration


Jordens finaste smycke & julklapp

Gott nytt år

Jag glömde helt bort att säga det! 
Dags för nytt år och nya krafter! Jag hoppas det kommer bli ett riktigt bra år, precis som det förra.
En massa spännande saker är redan inplanerade, så som fotbollscup i Bacelona med bästa laget i juni/juli! Och i påsk ska familjen åka skidor på ett mysigt ställe, Fågelboet tillsmmans med fler andra vänner till familjen. Kanske ska jag också på språkresa till Jersey med Tobbe, Lucas & Nora.
Som sagt, en massa glada förväntningar över 2010

Hoppas alla får ett bra år!
Hade ni förresten några nyårslöften?
=)

Trist i längden

Usch, jag är verkligen utled på min header nu. Utomhus singlar just nu små snöflingor ned lättsamt på marken, och såhar jag en färgstark höstheader... Känns lite trist. Jag skulle som sagt fota till ny design och ha fått dit den innan jul, men ingen av oss har haft tid, och jag har inte ens haft tid att göra en header själv under lovet...
Men jag lovar, i vår ska ni slippa se den, gott folk!  =)

RSS 2.0