30sep

HEJ! :)

DE TVÅ PROVENVI HADE IDAG, TYSKA OCH NO GICK BRA! DET BLEV LITE SRESSTIGT DOCK, FÖR LEKTIONERNA VAR DIREKT EFTER VARNADRA, OCH JAG SATT LITE ÖVERTID PÅ NO:N. JAG VAR SÄKER PÅ ALLT, OCH VISSTJAG KANSKE HARMISSAT ATT SKRIVA DIT NÅGOT I EN FÖRDJUPNING, MEN INTESOMJAG VET, OCH JAG ÄR SÄKER PÅ ATT DET KOMMER GÅ BRA! TYSKAN DÄREMOT BLEV JAG BESVIKEN PÅ! VI HAR HAFT EN LÄRARVIKARIE SOMVI FÖRMODLIGEN SKA HA TERMINEN UT, MINST. MEN HAN ÄR OSERIÖS, OCH VET INTE HUR SKOLAN FUNGERAR. PROVET BESTOD AV EN SIDA MED ETT TJUGO-TAL GLOSOR SOM BARA VAR ATT ÖVERSÄTTA, OCH TVÅ ENKLA VERB ATT BÖJA. DET TOG MIG FEM MINUTER ATT GÖRA, INKLUSIVE ATT KOLLA IGENOM DET TVÅ-TRE GÅNGER. MEN JAG FICK I ALLA FALL ALLA RÄTT, OCH DÅ BLIR DET INTE SÅ SVÅRT ATTFÅ MVG I DET ANNARS GANSKA KNEPIGA ÄMNE GÄLLANDE GRAMMATIKEN. MENDET ÄR ROLIGARE ATT STRÄVA EFTER NÅGOT OCH FÅ DET BRA BETYGEN, ISTÄLET GÖR ATT MAN INTE LÄR SIG NÅGONTING, FÖR MAN REDAN OCH FÅR BRA BETYG.
NOG OM SKOLAN, DET GICK JU BRA!
KLOCKAN SEX SKA JAG PÅ TRÄNING MED F-93, TROR INTE VI BLIR SÅ MÅNGA FRÅNMITT LAG, MEN DET GÖR JU INGET. SKA KASNKE PLUGGA LITE TILL IKVÄLL INFÖR KEMI-PROVET PÅ MÅNDAG, OCH LITE MATTE. ANNARS SKA JAG PLANERA, PACKA OCH FIXAMATSÄCK FÖR MORGONDAGEN, DÅ VI HAR FRIIDROTTSDAG! DET SKA BLI SUPERKUL!
HÖRS

29sep en liten hemlis

GODDAGENS!

HEMMA FRÅN SKOLAN SEDAN EN HALVTIMME NU. SKA STRAX SÄTTA MIG MED LITE PLUGG. TYSKA OCH BIOLOGI, SEX & SAMLEVNADS-PROV IMORGON.
SKOLDAGEN VAR SKÖN SOM VANLIGT. BLEV ALLDELES NÄSTAN KLAR MED MITT CUPCAKE-BRODERI I SLÖJDEN, BARA LITE PALJETTER OCH SÅNT KVAR!
JAG KAN AVSLÖJA EN ROLIG SAK SOM KOMMER HÄNDA I BLOGGE UNDER HÖSTEN.
JAG HADE HELT TÄNKT ATT GÖRA OM MIN BLOGG. ÄR INTE SÅ NÖJD MED DET JAG HAR JUST NU, DÅ JAG ÄR GANSKA NY OCH HAR BARA LÄRT MIG LITE GRUNDER VIA
DESIGNADINBLOGG.SE
MIN VÄN DANIELA ÄR PROFFS PÅ ATT FOTOGRAFERA OCH HAR EN SYSTEMKAMERA, SÅ VI SKA HA EN LITEN FOTOSESSION, DÄR VI KOMMER ANVÄNDA BILDERNA TILL BL.A NY HEADER, BAKRUND,PROFILBILD MED MERA. DET MESTA KOMMER BLI HELT NYTT. JAG TROR NI KOMMER GILLA DEN NYA DESIGNEN SUPERBRA, FÖR JAG HAR LITE IDEER, ÄVEN OM INTE INTE FÖR FEM ÖRE ÄR KLAR!

IKVÄLL SKA JAG TRÄNA ETT STYRKA/MEDEL PASS PÅ F&S, OCH KANSKE PLUGGA ÄNNU LITE TILL INNA DET ÄR DAGS FÖR ANDRA AVENYN, SOM MAN INTE FÅR MISSA!
HÖRS

28sep LYCKOS MIG!

VILKEN HÄRLIG DAG!

KOM HEM FRÅN TRÄNINGEN FÖR EN STUND SEN.
DET VAR LITE TUNGT ATT KOMMA IVÄG, KÄNDE ATT JAG HELLRE VILLE STANNA HEMMA. MEN NÄR JAG VÄL TRAMPAT IVÄG, LOVELY!
DET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT HÖSTEN ÄNTLIGEN ÄR HÄR! DET LUKTADE RÖNNBÄR OCH FUKTIG SKOG NÄR JAG CYKLADE GENOM BOSTADSOMRÅDENA, FÖR DET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT DET SAMTIDIGT FINNS LAGOM MED NATUR HÄR OCKSÅ. ÅH, I LOVE!     
MEN VÄDRET VAR INTE LIKA VACKERT PÅ VÄGEN HEM FRÅN TRÄNINGEN. TÄT REGN, BLÅST, KYLA OCH KOLMÖRKER. MEN JAG BESTÄMDE ATT INTE TYCKA SYND OM MIG. ISTÄLLET TÄNKTE JAG: LYCKOS MIG SOM FÅR KOMMA HEM OCH TAEN AVSLAPPNANDE DUSCH, SMÖRJA IN MIG MED ETT GOSIGT BODY-BUTTER, LÄSA BLOGGAR ÄTA SMÖRGÅSAR!
SÅ NU SITTER JAG HÄR OCH GÖR DET. ÄR INTE LIVET UNDERBART? VÄND POSITIVT TILL NEGATIVT, OCH DAGEN KAN VARA RÄDDAD, GOTT FOLK!
SOV GOTT!
HÖRS

27sep

HEJHOPPP!

SKA ALLDELES STRAX BYTA OM OCH TRAMPA IVÄG TILL FRISKIS. MEN HINNER SKRIVA LITE GRAND INNAN.
HAR VARIT PÅ INSTALLATIONSGUDTJÄNST AV MISSONSKYRKANS NYE PASTOR. DET VAR JU LITE SPECIELT, SÅ DET TOG LÄNGRE TID... GICK EN SVÄNG I CENTRUM SEDAN, SJÄLV. KÖPTE EN GRÅ-STICKAD KOFTA FRÅN LINDEX. SKA VI SE OM JAG KANSKE FÅR UPP EN BILD PÅ DEN NÅGON GÅNG OCKSÅ?! HAHA, JAG LOVAR, DET SKA FIXAS!
HAR ÄTIT MIDDAG NU, MED SMUL-ÄPPELPAJ TILL EFTERRÄTT, MUMS!
MEN NU SKA JAG SOM SAGT GÅ OCH BYTA OM, INNAN MEDELPASSET PÅ F&S.
EFTER DET BLIR DET KLÄDVISNING HOS EN KOMPIS SOM SÄLJER KLÄDER FRÅN CAPRI COLLECTION.

PUSS&HÖRS :)

26sep kväll

GO'KVÄLL ALLEHOPA!

HAR JUST VARIT UTE MED NÅGRA I LAGET.
FRIDA UNDRADE OM JAG VILLE HÄNGA PÅ OCH ÄTA PIZZA MED CISSIOCH HENNE IDAG IGEN (FÖRRA FREDAGEN OCKSÅ), MEN JAG SA ATT JAG FAKTISKT SKULLE ÄTA HEMMA. VAR LITE TRÖTT EFTER ATT HA VARIT IGÅNG HELA DAGEN MED ANDRA. MEN VID HALVÅTTA CYKLADE JAG NER TILL BIPPEN, OCH FRIDA, FANNY, FANNY, CISSI, JAG EMIL & DAVID SKULLE SPELA FOTBOLL. MEN DET ÄR JU MÖRKT PÅ KVÄLLARNA NU, SÅ DET VAR LITE SVÅRT. VI BUSADE LITE MED VARNADRA ISTÄLLET, OCH TOG VARANDRAS GREJER OCH STACK IVÄG.
MEN VIS HALVTIO-TIDEN STACK JAG OCH CISSI HEM ÅT VÅRT HÅLL, OCH FANNY ÅT SITT, VI PALLADE INTE MED LÄNGRE, DET KÄNDES LITE TRIST ATT BARA VÄNTA...
CISSI OCH JAG SNACKADE EN DEL OM FÖRTROENDET TILL FÖRÄLDRARNA OCH HUR MYCKET DE EGENTLIGEN LITAR PÅ OSS. EN VIKTIG SAK SOM JAG KANKSE TAR UPP HÄR I BLOGGEN SENARE.
NU HR JAG SUTTIT MED ETT GLAS VATTEN OCH TACOCHIPS OCH VILAT.SKA NOG G OCH LÄGGA MIG TYP NU, ÄR SUPERTRÖTT VERKLIGEN!
HÖRS :)

26sep

HEJ! OCH URSÄKTE DEN USLA UPPDATERINGEN, MEN PÅ TORDAGSEGTERMIDDAGEN VAR JAG MED MARIA, OCH SEDAN PÅ SPINNING PÅ F&S.
OCH IGÅR, FREDAG, BLEV JAG HASTISKT INLÅNAD TILL F-96, SOM HADE MATCH I DJURSHOLM. SAMLINGEN VAR NÄSTAN DIREKT EFTER SKOLAN, CH DET BLEV LITE UPPSKJUTET, SÅ KOM INTE HEM FÖRST HALVNIO. MIN TRÄNARE RINGDE SOM SAGT TILL MIG PÅ DAGEN, SÅ HADE INTE SÅ MYCKET INFO, MEN ALLTID KUL ATT STÄLLA UPP PÅ EXTRA MATCHER! MAMMA OCH JAG VAR SJÄLVA HEMMA, GRABBARNA VAR PÅ LANDET. VI SKULLE ÄTIT THAI, TAKE-AWAY, MEN DE HADE INGET RIS OCH DET VAR FÖR STRESSIGT, SÅ MAMMA KÖPTE VARSIN KEBABLÅDA ÅT OSS, SÅ VI SNABBT KUNDE FÅ MATEN. HADE LITE MYSKVÄLL SEN. DANI OCH ELLEN KOM FÖRBI EN SVÄNG.

IDAG HAR JAG VARIT MED MARIA, ELLEN OCH DANI. EGENTLIGEN SKULLE MARIA OCH JAG FIRA FRIDA SOM FYLLER ÅR IDAG, MEN HON HADE ANDRA GÄSTER OCH HANN INTE TRÄFFA OSS, SÅ VI TAR DET PÅ MÅNDAG ISTÄLLET. STRAX SKA JAG ÄTA MIDDAG, TROR JAG, OCH KANSKE HANDLA LITE GODIS
HÖRS

24sep

GODMORNING BOYS AND GIRLS!

ETT MORGONINLÄGG IDAG IGEN. SKA STRAX TRAMPA IVÄG TILL SKOLAN.
EN VANLIG SKOLDAG, OCH VI HAR IDROTT! WIIE!!! SKA SE OM MARIA VILL HITTA PÅ NÅTT SEN EFTER SKOLAN, OCH IKVÄLL SKA JAG GÅ PÅ FRISKIS&SVETTIS. VET INTE RIKTIGT VILKET OASS, FÅR SE VILKEN TID SOM ÄR BÄST.
HÖRS KANSKE I EFTERMIDDAG, HA EN BRA DAG!

PUSS&HÖRS

23sep

GODKVÄLL! EN BRA DAG?

JAG HAR HAFT DET BRA I ALLA FALL, OCH EFTER SKOLAN SÅ HADE JAG KONFIRMATION. KUL ATT TRÄFFA DE I GRUPPEN OCH PRATA LITE. JAG KÄNNER JU ALLA, MEN MAN KAN ALLTID BLI NÄRMRE VÄNNER! :) VI GJORDE LITE ROLIGA ÖVNINGAR, TYP RITA SINA INTRESSEN OCH MÅL MED KONFAN, FAST MED VÄNSTERHANDEN! JAG UPPTÄCKTE ATT JAG NÄSTAN VAR BÄTTRE MED HÖGER ÄN MED VÄNSTER, HAHA!
NU HAR JAG ÄTIT OCH KOLLAT RUNT PÅ LITE BLOGGAR, SÅ NU ÄR DET LÄXDAX EN STUND. MÅSTE GÖRA FÄRDIGT MATTELÄXAN OCH LÄSA LITE SIDOR I SO:N OM ISLAM.
HÖRS I MORGON, OCH HA DET BRA!

PUSS&HÖRS

MUFFINS

PÅ TAL OM CUPCAKES...! VAD TYCKER NI OM DEM JAG BAKADE NU I EFTERMIDDAGS?
VANLIGT RECEPT PÅ CHOKLADMUFFINS OCH SEDAN EN KLICK SMÄLT BLOCKCHOKLAD PÅ, OCH NÅGON TOPPING: SILVERKULOR, HJÄRTFLARN, FRUKTSTRÖSSEL, JORDGUBBSSTRÖSSEL, KOKOS ELLER KULSTRÖSSEL (FRÅN ITALIEN) !! HAR INTE SMAKAR ÄN, MEN DET BLIR EN IKVÄLL :)

GODA? FÖRHOPPNINGSVIS! :)

PUSS!


Tävling hos Cocoo!

STORBLOGGAREN FOKI HAR EN TÄVLING PÅ G I SAMMABETE MED cocoo.se !
DÄR KAN MAN VINNA ETT VALFRITT SMYCKE FRÅN NÄRBUTIKEN MED ETT ENORMT UTBUD AV SMYCKEN I ANNORLUNDA STYLE! :)
JAG VALDE ETT HALSBAND MED EN ROSA CUPCAKE, URSÖTT! HAR EN LITEN HUNG-UP PÅ CUPCAKES, KAKOR, TÅRTOR &BAKVERK FÖR TILLFÄLLET, GODA ATT BÅDE SE & ÄTA! DESSUTOM TYCKER JAG DE PASSAR MIN PERSONLIGHET: FÄRGSTARKA, SÖTA, GLADA & ROLIGA :)

MIN CUPPY


FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA:
SPANA IN fokis.se OCH PASSA PÅ ATT KIKA RUNT I HENNES GULIGA BLOGG!
PUSS!


22sep

MM, MYSIGT, DET BÖRJAR BLI HÖST PÅ RIKTIGT NU!

HAR I ALLA FALL HAFT EN BRA SKOLDAG, VI HADE FOTOGRAFERING. JAG BRYR MIG INTE JÄTTEMYCKET,MEN JAG BLEV SÄKERT BRA! :)
JAG HAR INGET SPECIELLT ATT GÖRA IDAG, HADE TÄNKT ATT TRÄNA PÅ FRISKIS&SVETTIS MEN JAG SKIPPAR DET OCH ÄR HEMMA OCH MYSER ISTÄLLET. DET MÄRKS ATT HÖSTEN ÄR PÅ G NU, IDAG HAR DET REGNAT MASSA PYTTEDROPPAR, MEN DET VAR BARA HÄRLIGT. HASR SATT PÅ MIG MYSKLÄDER OCH TOFFLOR NU, OCH TÄNKTE FUNDERA UT EN SNYGG BLOGGDESIGN ATT JOBBA PÅ.
FUNDERAR PÅ ATT BAKA EN PLÅT MUFFINS OCKSÅ, VORE KUL!

HA EN HÄRLIG KVÄLL ALLIHOPA!

HÖRS

21sep

GOMORGON!
SKA STARX CYKLA IVÄG TILL SKOLAN, MEN JAG HANN FAKTISKT KIKA LITE PÅ DATAN NU MORGON OCKSÅ:)
JAG HOPPAS ATT VÅR ORDINARIE MENTOR ÄNTLIGEN ÄR FRISK FRÅN 2 ½ VECKAN SJUKDOM/VABBNING. DET ÄR INTE KUL ATT HA VIKARIER, SÄRSKILT INTE MATTE, NÄR MAN HAR NÅGON SOM INTE ENS VET VAD VI SKA GÖRA...
IKVÄLL ÄR DET TRÄNING SOM GÄLLER, OCH LITE LÄXLÄSNING OM VI FÅR NÅGRA NYA, FÅR SE.
HA EN HÄRLIG DAG!
HÖRS


Om 20sep

HEJ! JAG VET AT DET INTE BLEV NGOT INLÄGG IGÅR, MEN JAG VAR BORTA NÄSTAN HELA DAGEN, SÅ JAG HANN INTE...

JAG VAR MÄLIGEN MED MARIA I STAN. VIHADE JÄTTETREVLIGT, MEN ACK SÅ TRÖTT MAN BLIR AV ATT KNALLA RUNT I TIMMAR. VI LUNCHADE PÅ BIBLIOTEKSGATAN, BAKAD POTATIS MED SKAGENRÖRA. DET VAR TÄNKT ATT VI SKULLE LETA PRESENT TILL FRIDA SOM FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG, MEN VI HITTADE INGENTING SOM VI KÄNDE SKULLE VARA KUL ATT GE HENNE. ISTÄLLET BLEV DET FÖR MIN DEL EN STICKAD LÅNGTRÖJA FRÅN BIKBOK, SKA SE OM JAG FAKTISKT KAN FIXA TILL DET HÄR MED BILDER NU, JAG VILL VERKLIGEN HA MER FOTON, MEN HAR INGEN BRA KAMERA FÖR TILLFÄLLET.
JAG KÖPTE JELLYBEANS TILL NORA OCKSÅ, FÖR JAG HAR LOVAT ATT OM JAG HITTAR DE SÅ SK JAG KÖPA DET TILL HENNE. DE FANNS PÅ STOCKHOME, SOM JAG VISSTE INNAN. JAG TROR DET ÄR ENDA STÄLLET DÄR RIKTIGA JELLYBELLYS FINNS, FÖRUTOM PÅ NÄTET. JELLYBELLYS ÄR MITT FAVORITMÄRKE SOM GÖA JELLYBEANSEN, JAG ÄLSKAR DEM VERKLIGEN! SÅ ROLIGA SMAKER, FÄRGER OCH IDÈER.
PÅ KVÄLLEN HADE JAG TRÄNING, JAG VAR SUPER TRÖTT INNAN NÄR JAG GJORDE LITE LÄXOR EN KORTIS, OCH TRODDE ALRIG JAG SKULLE ORKA TRÄNA. MEN NÄR JAG VÄL KOM TILL PLAN VAR JAG HUR PIGG SOM HELST OCH JAG ORKADE SPRINGA HUR MYCKET SOM HELST! HÄRLIGT!
GÅRDAGEN DET!

HÖRS

19sep En fantastisk Dag

HALLÅ! :)

IGÅRKVÄLL BLEV DET LITE ÄNDRADE PLANER. JAG FÖRJDE MED FRIDA, JOSSAN, FANNY, DAVID OCH ALEX OCH VI ÅT PIZZA TILLSAMMANS OCH VAR UTE LITE. MEN JAG FICK JÄTTEONT I MAGEN SÅ JAG ÅKTE HEM VID NIO-TIDEN. KOLLADE LITE GRAND PÅ DIRTY DANCING INNAN JAG GICK OCH LA MIG.

IDAG BÖRJADE JAG MED ATT PLOCKA LITE I MITT RUM OCH TA UNDAN LITE SAKER. SEDAN GICK JAG TILL FRIDA FÖR ATT HÄMTA MIN CYKLE SOM JAG HADE HOS HENNE FRÅN IGÅRKVÄLL. EN SUPERSKÖN KORTPROMENAD! VÄDRET VAR KANON, SÅN DÄR MYSIG HÖSTSOL. HELA FAMILJEN HADE TRÄDGÅRDSDAG IAG OCKSÅ, SÅ VI HAR KLIPPT BUSKAR FÖR FULLA MUGGAR. TILL LUNCH LEV DET EN LYXVARIANT AV KORV MED BRÖD, MED MASSA SMARRIGA TILLBEHÖR. VIS TRE HADE JAG SAMLING FÖR MATCHEN, SOM VI VANN MED 3-0, OCH DÄRMED HAR VI SÄKRAT FJÄRDEPLATSEN FÖR SÄSONGEN! WIE!

HAR JUST ÄTIT MIDDAG MED MAMMA OCH PAPPA, SÅ NU SKA JAG SE OM JAG SKA HITTA PÅ NÅTT.

HÖRS


18sep (uppd. 17sep)

G'days! :)

Sorry, det blev ingen uppdatering igår...hade inte riktigt tiden.
Jag var i skolan som vanligt, och sen var jag med Carro efteråt, och vi kollade på filmen Slumdog Millionare, och den var rätt bra. Vi körde också lite Guitar Hero och hoppade studsmatta. Vi hade jätte kul! Vid halvsju typ, skulle jag till farmor för hon har fyllt år. Vi fick ost-och skinkpaj och kräftpaj! Jag älskar verkligen paj, alla sorter!  Pappa kom hem från Danmark också, kul att träffa honom! Sov rätt dåligt också, men kände mig ändå utvilad när jag vaknade, skönt!

Nu ska jag göra lite läxor innan jag har träning klockan fem. Ska bli kul att komma tillbaka till fotbollen, även om jag bara missat en inställd träning. Ikväll ska jag nog bara ta det lite lugnt, det är match imorogn också.
Ha en trevlig kväll!
HÖRS

16sep

Hallå! :)

Nu ska jagsnart iväg på ett danspass på F&S. Hade lite beslutsångest om jag skulle välja spinning, eftersom det engentligen är konditionsträning idag med fotbollen, men den är inställd. Men jag kom fram till att jag tar ut mig mycket på danspass också. Jag har nyligen druckit en smoothie, så jag tar middag när jag kommer hem istället.
Det är bara jag och lillebror hemma nu, vet faktisktinte var mamma är,hon har inte ringt heller. Pappa är ju bortrest med jobbet, men jag vet inte heller var Johan är?
Näe, nu ska jag byta om. Ha en trevlig egetermiddag!
HÖRS


15sep

Hallo !

Såg nu att jag skrivit fel datum på rubriken igår, det skulle stårr 14sep...  ! URSÄKTA!
Jag har haft en toppendag idag, som alltid!
Vi hade aldirg något prov idag, jag tror(hoppas) vikarien isåg hur sjukt det var!
Men vi hade idrottslyft, amerikansk fotboll. Det var jättekul och vi fick tacklas med skydd och hjälmar! Och kasta lite och sånt också då...:)
Jag hade tänkt gå på ett sep-pass påFriskis&Svettis, men ångrade mig. Var istället ute med några kompisar och hade kul. Har pluggat igenom no-läxan en snabbis också.
Nu ska jag sätta på te, och läsa lite ur min bok. Sedan har ju Andra Avenyn börjat för säsongen igen, missa inte det! För er som inte vet, jag är galen i AA! Jag tittar aldrig på GossipGirl, One tree hill, eller så. Det är bara Andra Avenyn, och Topmodel när jag kommer ihåg!
Ha så trevligt, och titta på era favorit-program!
HÖRS

13sep

Hejhej! Hur har er måndag varit?

Jag har just gjort so-läxa och ska nu skriva klart no:n hade jag tänkt. Har varit en bra skoldag med bara fyra lektioner. Fast vår mentor är sjuk/vabbar fortfarande och ska vara det hela den här veckan. Då har hon varit borta i två och en halvvecka! Vi får inte reda på någonting och lär oss ingen matte knappt. Idag fick vi reda på att vi ska ha ett prov IMORGON! Vi har inte fått någon planering och vet inte vad vi ska ha prov på, inte vikarien heller. Usch för oorganiserade lärare, prov och fakta!
Efter arbetet är klart ska jg äta middag och fotbollsträning vid halsju till åtta. I värsta fall, om jag inte är klar med no:n, gör jag den efter träningen.
Nu ska jag jobba lite grand. :)
HÖRS


13sep

UPPDATERING:

Jag ber very much om ursäkt för senaste inlägget! Något hände, så det sparades på bloggen, fast jag inte skrivit klart?!
Jaja, jag kan fortsätta lite grand.
Nu har jag ätit soppa med Fredde och pappsen. Hag gjort lite matteläxa också. Senare ska jag vara med Frida G, Jossan och nån mer, kanske? Får se vad vi hittar på. Ikväll hade jag också tänkt göra färdkigt mitt no-arbete, eller möjligtvis imorgon. Sen vill jag helst titta klart på Mamma Mia! Började kolla på den igårkväll, men vi orkade aldirg se klart hela. Och visst, man har ju sett den ett antal gånger, men det är så himla bra, dessutom var det ett tag sen jag såg den.
Ni ska jag fota mitt skrivbord, hade tänkt lägga ut det på Blocket, sen bädda om sängen och rensa smink.!
Ha det!
HÖRS

13sep

Godday!

Jag kom nyligen hem från Edsberg sportfält, där matchen varit. Vi mötte Sollentuna United och spelade lika, 1-1. Men oj vilken laganda, tycker jag. Vår tränare sa det efteråt: "Så här ser ett lag ut som spelar för varandra!"
Och jag tycker faktiskt det stämmer rätt bra, vi är ett toppenlag!
Jag åkte till matchen direkt från Missionskyrkan, där vi hade bibelutdelning och gudtjänst. Jag konfirmerar ju mig, så idag fick vårt material.

12sep

Har haft en riktigt härlig dag på landet idag!

Vi kom iväg redan strax efter nio hemifrån, och det var dessutom jättehärligt väder! Gud så skönt det var att vara där ute, om än så bara över dagen. Vi tog upp båten idag, fixade med segeljollen och sådär. Jag sågade ner ett par träd, faktiskt! Sedan har jag bara njutit av att vara där överhuvudtaget. Men senare på eftermiddagen blev det lite kyligare och vi åkte hem vid sex-tiden.                Sitter nu hemma och sak strax duscha, sedan blir det mysigt kvällsfika med rostmackor osv.
Imorogn är det konfirmationes-gudstjänst, och sedan dirket till min fotbollsatch i Edsberg.
Ha en trevlig lördag-kväll!
HÖRS


11sep eftermiddag

'Dagens!

Kom just hem från skolan. Pretty okay dag faktiskt, precis som alltid!
Bestämde med Tobbe,Ellen och kanske Oliver att vi sak se på film ikväll, och så. Men det blir nog inte först efter sju någon gång. Först är det träning vid fem, sen måste jag äta och duscha innan vi ses. Men det blir en riktigt fin fredagkväll!
Men först måste jag äta något stadigt till mellis före träningen!
HÖRS

11sep

Godmorgon! Jag hinner faktiskt skriva ett morgoninlägg idag!

Ska strax cykla iväg till skolan. Härligt med fredag redan! Känns inte alls så, men det är det i alla fall. Efter skolan har jag träning redan vid fem. Sen blir det hem och äta middag med mamma och Fredde. Pappa och Johan ska äta ute idag i stan., så fixar något gott här hemma. Får se sen om någon vill ha lite filmkväll eller så, hoppas! :)

Förresten, idag är det 11 september. Jag tror de flesta vet att det var dagen då World Trade Center-tornen rasade ihop efter en attack 2001.
Det var också den här dagen då utrikesministern Anna Lindh avled efter att ha blivit knivhuggen inne på NK...
Man får hålla en liten minnesstund idag, i skolan, med familjen, vänner eller ensam.
HÖRS

10sep

Ursäkta sen uppdaterning!

Hej i alla fall! :)

Dagen har varit superbra! Inte så mycket lektioner, och våran tidigaste dag. Sista lketion var idrott, och vi hade freesbee-golf och spjutkastnning. Min teknik UTAN spjut, tyckte jag var super, och tänkte att det här kommer nog gå bra. Men när det väl ko till kastet gick det inte alls så bra, hah! Men det gör mig ingenting! Det var kul, och jag vill lära mig bättre.
Efter skolan tog jag det riktigt lungt. Läste amelia
och några sidor på en ny bok. Sedan lagade jag linssoppa med bröd till hela familjen som middag. Vi har typ aldirg ätit det, men det var riktigt gott!
Kl halvåtta cyklade jag ner till F&S och tränade ett medelpass där, super! 
När jag sen cyklade hem i kolmörkret i endast en liten joggingjacka ovanpå svettiga kläder och kalla fingrar, kände jag mig så fri! Jag vet, det låter poetiskt och dumt, men så var det! Jag trampade på ordentligt och sträckte ut båda armarna i luften och sjöng halvhögt på Brolles "watching the stars" medan man tittade upp mot himlen, VACKERT!

Föresten, det brann inatt på en däckfirma typ tvåhundra meter från vår gata. Lite otäckt faktiskt, det var med på nyheterna idag, och jag såg hur hela byggnaden hade rasat ihop, när jag cyklade till skolan, jag cyklade rkat genom röken typ!

Nu ska jag lägga mig och mitt nyvättade fräscha hår på en rosa handduk på kudden och läsa som tusen!
HÖRS


9sep

Godkväll! Härlig dag idag för min del, hur har det varit för er?

Efter en vanlig skoldag var jag på mitt första konfirmationsmöte. Jag, Ellen, Pontus och Tobbe cyklade upp till Missionskyrkan, bara ett pa hudra meter från skolan. Vi och fem till, alltså nio pers, ska konfirmera oss! Ska bli riktigt kul! Vi åt mackor till mellis och prtade lite om vad vi ska göra, tider och vad som ska hända under läsningen. Jag har alltid velat konfirmera mig, och eftersom min familj och jag är kristen och aktiva inom Missionskyrkan, var det självklart för mig.
Det var bara jag, pappa och Fredde hemma, men F skulle på träning och pappa hade redan ätit, så jag åt ensam. Pappa hade köpt hem Burger King! Vi äter nästan aldrig sådan hämtmat eller Mcdonald's över huvudtaget, men undantag idag! Och det var gott.
Pappa berättade att Fredde, min lillebror, inte visste vad han skulle svara när hans kompisar pratar om alla nya hamburgare och sånt, eftersom han aldrig ätit dem, haha! *skratt*
Pappa och jag har kollat på Sverige- Malta på TV nu, Vm-kval. Kass fotboll, säger vi båda! Det blev en varsin stor tårtbit framför Tv:n ocks¨å, vi hade något över i frysen från alla augusti-kalas. Eftersom jag inte har någon träning den här veckan, bara måndag och fredag, och match söndag. Har jag bestämt detta till vilovecka. Fast imorgon är det både itrott i skolan och Friskis&Svettis på kvällen hade jag tänkt. Ska bli kul!
HÖRS

8sep

Tjohoo!

Vilket perfekt väder det har varit idag! Inte för varmt, inte för kallt, lagom är bäst!
Imorse när jag gick upp vid sju, kom jag på att jag började klockan åtta istället för nio, så då går jag upp halvsju istället. Men jag hann och behövde inte stressa särskilt mycket. Grejen var bara att jag cyklar alltid, och har inget busskort, och jag fick skjuts till skolan. Men Mickis var gullig och skjutsade mig halva vägen hem på sin cykel.
Kom hem från skolan för en stund sen. Har varit en bra, vanlig skoldag. Inga läxor, skönt!
Men tills på torsdag har vi en musikläxa och så har vi ett frivilligt no-arbete, men dem hade jag tänkt jobba på senare ikväll. Ska ringa en vän och se om någon vill hitta på nått. Är grymt sugen på att baka något!
HÖRS


7sep

HEJ! Jag vet att det blir lite snålt med inlägg nu, men det är så.

Dels är det rätt mycket med skolan, eller sådär lagom mycket, så man orkar med. Så efter skolan blir det läxstund om vi har någon. Sedan är det träninga typ varannan dag. Men jag skriver så fort jag har tid, och jag tror det kommer bli minst ett varje dag. Dock kan det bli lite sena inlägg, så jag kanske inte uppdaterar först på kvällen...

Men i alla fall. Måndagen har varit bra. Vi har "bara" fem lektioner, och slutar kvart över tre. Gjorde läxor när jag kom hem, och åt lasange. Träningen gick inte alls så bra.... Jag har sträckt ljumsken, så jag har ont och kan inte skjuta eller överanstränga höerbenet. TRIST! Men jag såg på vår hemsida att vi inte har nästa träning först på fredag, så det blir vila ett atg nu, vilken kan vara bra för ljumsken.      Ska gå ner och hålla familjen sällskap nu, och t något lätt att äta!
Ha en trevlig kväll och sov gott!
HÖRS


6sep

Hej!

Har just haft match här nu på förmiddagen. Vi förlorade mot Täby IFK med 0-4. Det var väldigt synd, de är serieledarna och har inte släppt in ett enda mål i hela Sanktan, så vi tänkte ändra på det, med det blev inte riktigt så. Men jag tycker vi kämpade bra, och spelade bra. Dessutom är stämingen toppen i vårt lag, så den där trista förlorar-känslan finns knappt där, vilket är toppen!

Nu ska jag bara vila, göra lite läxor och äta, KANSKE gå på danspasset på Friskis&Svettis. Men det fotbollsträning senare ikväll också, så det kanske inte blir nått med dansen. Det var ju match nu också...
Ta't lungt!
HÖRS


4-5sep

Sorry för dålig uppdatering de två senaste dagarna,men har tyvärr inte hunnit...

I fredags hade jag träning, nästan direkt efter skolan. Alltid lika kul! Fredagskvällen spenderades hemma bara, gjorde inte så mycket.
Igår, lördags, var jag med Maria & Mickis nästan hela dagen. Marias pappa har flyttat, så vi titade på nya lägenheten och bakade äppelpaj och stekte pannkakor. Mums! Eftersom min farbror fyllde år, så tog jag tåget hem tillbaka till Väsby och firade honom hos farmor och farafar, där jag åt middag. Vid halvfem åkte jag tillbaka till Maria, men Mickis hade åkt då. Så M och jag hade myskväll och gjorde inte så mycket, lyssande på musik, snackade, och var ute. Det värsta var när vi var ute: Vi satt vid en busshållplats och pratade och fotade. Då skriker några typ tio-åringar "Wannabe-fjortisar". Sedan håller de på ett tag, ochvi kommenterar lite ibland,men tycker är otroligt omogna. Sedan cyklar de förbi och kastar nävar med sten på oss?! Dåfår vi nog och går där ifrån, och dåföljer de efter oss upp, och antagligen chanser lite bilken dörr vi gick in i, och sedan ringer de på, och springer iväg. HUR OMOGEN FÅR MAN VARA? Dessutom var det ett par år yngre än oss....
Usch alltså, Sedan ser vi från fönstret att de bodde några våningar under Maria. Vi tänkte nästan gå ner och berätta för deras mammor hur de höll på...
Tänk er för vad ni gör.
HÖRS


3sep

Godkväll! Blir en sen uppdatering idag, har varit lite upptagen.

Skola som vanligt med sexualkunskap, musik, religon och idrott. Idrotten var jättekul, vi spelade volleyboll och hoppade längd. Längdhopp är en av mina favoritgrenar inom friidrott.
Vilken idrott gillar ni bäst?

Efter skolan cyklade jag och Mickis hem till henne och åt mellis och pluggade massa: kemi, matte och musik. Vi kollade på lite videos på Youtube, bland annat lite jullåtar, och vi längtar sååå till julkonserten 18 december, som våra musikklasser på skolan har varje år i Immanuelkyrkan i stan.
Jag åtmiddag där också, linssoppa och pannkakor med hallon, hjortron och glass! Åh vad gott!
Snart ska jag göra mig i ordning,och läggamig och läsa redan. Jag lägger mig nästan alltid vis halv tio, så skön att inte vara trött på morgonen.
Sov ordentligt!
HÖRS

2sep

Hallå! Haft en bra dag?

Skoldagen har varit som vanligt: engelska, musik, kör, bild, No... Gjorde so-läxan när jag kom hem efter skolan. Självklart regnade det när jag skulle cykla till och hem från skolan, men restan av dagen har det varit uppehåll... Åt middag innan det var dags för löpträning med laget i spåret. Vi var bara sex stycken där, men det var trevligt. Blev ganska slut,men nu har jag duschat och ska sntrax ta något litet att äta. Sedan ska jag börja på ett friviligt No-arbete, inom sexualkunskapen.
Ha en trevlig kväll!
HÖRS

1sep

HejsanSvejsan! Hur har dagen varit?

Idag försov jag mig inte, men jag undrade varför min väckarklocka ringde halvsju en lördag? Så lite borta är jag nog, kom på sedan att det ju var vanlig skoltisdag...
Vi hade taekwondo som idrotslyft på morgonen. Det var väldigt roligt, och svettigt! Sedan fortsatte vi med syslöjd, jag med mitt cupcake-broderi. Vanliga lektioner resten av dagen, sedan. Städdag på mentorstiden, så vi städade skolgården, ingen åsikt riktigt om det, menmen.
Nu ska jag göra korvstroganof, klockan sju ska jag gå med Step på Friskis&Svettis.
HÖRS

RSS 2.0