30nov

Nu har jag bytt ut blusen, jeansen, skärp och smycken mot mjukisar och en stor skogsgrön stickad kofta.
Hade lite extra sovmorgon imorse, och jag var nog lite för optimistisk med tiden, hade behövt bara fem minuter extra. Men jag fick snällt cykla till skolan i regn.
 Nu har jag en hög med läxor att göra, eller egentligen bara matte och svenska, men det var lite grand att göra, så nu ska jag inte slösa för mucket tid här =)

Har träning ikväll också, så nu krävs koncentration, men jag är rätt motivierad,


Ledsen att den blev felvänd, kom inte på det först jag laddat upp den,
och det tar cirkus... lång tid att ladda upp bilder på denna sega maskin.



Ursöta och romantiska strumpor jag köpte i torsdags

29nov 1:a Advent

Åh, vad mysigt, advent, dryga fyra veckor till jul!!

Gick upp klockan sex idag igen! Skulle sköta kiosken på Adventscupen, sen gick jag direkt upp till kyrkan för att gå på adventsgudstjänsten, och mina kusiners mammas kör var med och sjöng, jättefint! Typ alla konfirmander var där också, så det var trevligt.
När jag gick hem sedan med några konfavänner, så var det så dimmigt ute att vi inte såg två meter framför oss. Och så luktade det brasa i luften, och pepparkakor, så jag fick en mysig julkänsla!

Nu ska jag över till Ellen och titta på film med Oliver, Tobbe & Frida och ha myskväll. Ska byta om till tights och min mysiga tjocktröja först,
HÖRS

Ps. Ledsen att det inte blivit så mycket bilder på senare tid, det kommer när jag har mer tid än vad jag haft denna vecka =)

27nov

Nu blir det en liten uppdatering som kanske får täcka hela helgen. Igår hade jag inte tid, var med Maria, sedan åkte vi ned till Missionskyrkan för att hjälpa till att göra i ordning till julmarknaden idag. Sedan åt jag och mamma thailändsk hämtmat, och så skulle jag upp klockan sex idag så jag la mig till sängs efter det.

Vi hade nämligen Adventscupen, en fotbollscup inomhus. Samling 07:00. Men jag är inte så trött-ännu i alla fall.
Cupen gick inte jättebra, men jag är jättenöjd med mitt lag och mig (Captain). Efter matcherna gick jag upp till julmarknaden och åt risgrynsgröt och godis. Mötte Maria där, och ikväll ska vi gå på New Moon, kunde ju inte se den förra helgen. Mickis och Frida hänger också på.
Nu ska jag duscha och lägga mig och vila, har huvudvärk. Sedan ska vi åka till bion i eftermiddag/kväll,
HÖRS

26nov

Ingen uppdatering igår. Hade ingen lust alls,inte tid heller för den delen och ni måste erkänna att man märker am någon inte vill skriva, det blir lixom tråkigt att läsa?!

Nu har jag suttit med et stort glas iskall blåbärssmoothie, och försökt blogga från min data. Men vi har en ny rauter hemma, vilket betyder nytt närvärk, som vägrar funka på min data!!
Men vi slutade tidigt som vanligt på torsdagar, sista lektionen idrott, och vi spelade en typ av fotboll, wie! Powerwalkade hem sedan, och duschade. Ikväll har jag träning, och sedan hem för att duscha och äta, och sedan är det ju Tomtenatta i Väsby centrum! Ska dit med några vänner, och man lär ju träffa en högmed bekanta där också! =)
Imorogn är det fredag igen,
HÖRS

24nov

Exakt en månad kvar till julafton!

Dåligt med tid att skriva!! Kom nyss hem (alldeles för sent) från stan efter att ha varit på studiebesök i synagogo, moské och kyrka. Nu ska jag powerträna här hemma, lyfta några hantlar =). Sedan ska jag slänga i mig lite enkel mat, typ frukost, åt det hållet, pch sedan åka iväg för att sälja ica-häften och tjäna pengar till Barcelona.
Den 27 juni flyger hela laget!!
HÖRS

JETSET

Är det någon mer än jag som helt har förälskat sig i de fantastiska coola Jetset-klockorna?
De finns i otroligt grymma starka färger. Ska önska mig en sådan i julklapp. Det stora problemet kommer bara bli: vilken färg??  Jag älskar färger på smycken, och gärna smycken som är söta, och totalt annorlunda, med lite humor i, skulle man kunna säga. Alla smycken från cocoo är riktigt sådana i min stil som jag också tycker är grymma!
Men en klocka ser jag som ett smycke, med en finess att använda dem till att hålla tid. Egentligen spelar färgen ingen roll, men jag skulle nästan tycka att svart eller vit är för trist för mig. Man får väl missmatcha lite med dem... =)

 
De finns hos Ur&Penn. De med strass (tror jag att det är) kostar
598:- och de utan 498:-. Dessa är båda med strass. VILL HA!!

christmaswish

23nov

Åh herregud! Det är ju jul om en månad! Började vi inte skolan efter sommalovet förra veckan?
(okej, jag ska försöka sluta tjata om att tiden går snabbt!)

Men det börjar allt bli dags för julshopping, men jag kommer inte hinna i helgen. Då är det Adventscupen, julmarknad i Missionskyrkan där jag ska hjälpa till, och första advent. Men jag borde börja fundera på julklappar åt dem jag ska köpa till, jag som alltid planerar till och med toabesök typ (okej, liten överdrift)!

Nu ska jag strax iväg till kyrkan, det är nämligen julpyssel, och vi pysslar och bakar till julmarknaden. Jag har träning lite senare, ochhoppas på att mamma kan skjutsa mig dit, direkt från kyrkan. Jag måste nog ta med mina kläder... Det var nog mat där också! =)

Imorgon ska hela klassen in till stan för att besöka kyrkan, moskén och en synagoga. Det tillhörde religionsarbetet vi hade för länge sen, så det blir ingen skola imorgon,
HÖRS

21nov

En fullspäckad lördag!
Morgonen började med att träna nyrekrytering. Jag tränade tillsammans med två 94:or. Vi lär alltstå ut grunder och det första året för flickor födda -03 i fotboll. Det var verkligen jätteroligt! Samtidigt som man gör något man gillar tjänar jag ju också lite kosing på det =)
Dessutom kändes det kanonskönt efter fredagkvällens kanonmatch!! Vi slog Boo FF med 8-3!! Vi hade två st -97 (!) inlånade, men de är verkligen supertalanger och en gjorde 5 av målen! Jag älskar att ha match på fredagar! Då inleder man helgen med det bästa man vet, fotboll och träning. Sedan kan duscha och bara ha myskväll hemma, så himla skönt.

Idag har jag efter fotbollsledare varit i Kista och tittat på bio med Frida. Tyvärr blev det inte New moon som först tänkt, för vi kunde i boka igår, det var något strul, och idag fanns inga platser kvar =(
Vi såg istället Så olika av Helena Bergström, den var också jättebra. Jag tycker svenska filmer brukar vara rätt mysiga. Jag köpte tre nya smycken och en härlig college-tröja också! Alla var jättesöta.
Nu har jag ätit middag med bröderna, men nu är jag själv hemma, båda försvann! Mamma & pappa är på bröllop, så det lär ju dröja innan de kommer hem...
HÖRS


Det vackra hårsmycket jag fick av Maira från Thailand, i snäckor


Ett av dagens inköp av smycken, jag älskar jordgubben & tårtan


Världens gulligaste college-tröja, och mysigaste

PS. Snålt med uppdatering imorgon! Eventuellt ska jag på konfirmations-
gudtjänst, sedan har jag träning, sedan fotbollsmöte ang. Spanienresan
med laget, sedan match direkt efter det.


20nov

Redan fredag!! Hjälp, vad tiden går! Jag vet, det här är inte första gången jag säger så, men det är verkligen så!!
Senare ikväll har jag match, och det ska bli hur roligt som helst, jag har inte spelat match på flera flera veckor! Fast jag har fruktansvärt ont i armen nu, även lätta rörelser, hoppas jag kan spela utan större problem. Man får hålla sig undan för hårda smällar...
Men den håller på ganska sent, så det blir en trevlig middag innan med familjen, och jag ska titta lite på fysiken. Vi har prov nästa onsdag, och det är bra att börja i god tid, särskilt på sådana ämnen som kräver längre förklaringar och mer tid att plugga.

Imorgon ska jag gå på bio med Frida, vi ska se NEW MOON!!! Idag ändrades nämligen åldersgränsen till 11 år! Wie!! Förra filmen Twilight sattes 15-årsgräns på, men det var från början tänkt en gräns på 11 år. Man överklagade beslutet, men man valde att följa filmbolagets gräns på 15 år. Även New moon skulle från början få 15, men man överklagade också det här, och på allmänhetens premiärdag ändrades gränsen till 11!!
Fantastiskt! Jag har läst alla Twilight-böcker och tycker de är riktigt bra, så jag blir riktigt glad,
HÖRS

19nov

Wie, snart helg igen! På skolveckans tidigaste dag slutade vi ännu tidigare istället! Hela klassen utom fem stycken tog nämligen svininfluensavaccinet (långt ord!) och någon nämde att en skolasköterska hade sagt att man inte skulle träna på 48 timmar efter sprutan, så alla gick hem, eftersom det var idrott sista lektionen, och det nog dumt att ha redskap en halvtimma senare... Så jag är hemma tidigt, men jag ska träna ikväll ändå, för jag känner ingenting i armen eller kroppen. Det är ju fotboll, så det är lungt =).
Däremot så hatar jag sjukhus, sprutor, och miljöerna och det, jag blir helt skakig av bara tanken! Men jag är väldigt nöjd med mig själv, för de senaste veckorna har jag varit väldigt lugn, och inte alls tänkt på att det kommer vara obehagligt. Det var just när jag steg in och skulle ta sprutan som först i klassen att ta, som jag blev nervös. Men nu är det över!!

NU sitter jag som vanligt med Spotify och bloggar, läser bloggar och ska eventuellt titta på Andra Avenyn som jagmissade i tisdags! Kanske ska jag sjunga lite grand, läsa i soffan eller svara på frågor i SO:n,
HÖRS

18nov

Blir en sen uppdatering idag. Har nämligen varit på konfirmation till halvsju, och sen har jag pluggat till svenskaprovet på fredag, ätit middag och grejat lite hemma.
Idag hade vi tyskaprov, och det gick kanonbra, provet var alldeles för enkelt!! Sedan hade vi engelska"test" också, inget vi kunde plugga på, utan mest för att få se lite hur ett nationellt prov kunde se ut. Det var nämligen niornas nationella prov vi gjorde, förra årets alltså. Jag tycker inte det var så svårt, men blev inte helt klar, men vi får fortsätta på måndag, eftersom vi ska få den fullständiga tiden 80 minuter, istället för 60 min som idag.

Snart ska jag göra mig i ordning för kväll, och sedan lägga mig och läsa "Ökenblomman återvänder". Det är fortsättningen på "En blomma i Afrikas öken", vilken vi läste på svenskan i skolan, och jag blev själv nyfiken på fortsättningen. Boken är en självbiografi och är helt sann. Den handlar om Waris Dirie som är nomad i Somalias öken. Som 13-åring rymmer hon hemifrån då hennes pappa tvingar henne att gifta sig med en gubbe på 60 år. Waris berättar om sin otroliga resa från nomad till världsberömd fotomodell, och vidare till FN-ambassadör där hon motarbetar kvinnlig könsstympning (omskärelse) som hon själv blev utsatt för som litet barn.
Boken är fantastisk, och man får en skarp världsbild. Läs den om ni inte har det! Den är verkligen värd det!
HÖRS

17nov

Tisdag, redan! Veckorna går otroligt fort!
Just kommit hem från skolan, sitter med Spotify och läst bloggar och ska strax plugga en stund till tyskaprovet imorgon. Måste nog äta middag tidigt, för strax före sex ska vi samlas med laget för att sälja rabatthäften. Inte helt rätt väder för detta, menmen, =)
HÖRS

16nov

Oj, nu har jag suttit i dryga 45minuter, bara med att tagga folk i album på Facebook, vilken tid det tar!
Jag har just satt på lite mat, för jag har fotbollsträning halvsju ikväll. Vid tillfälle ska jag plugga lite, tyskaprov på onsdag, svenskaprov på fredag.
Morgonen i skolan kändes så himla seg, men jag kom snabbt igång, och det är nästan lite skönt med måndagar. Det blir helg så snabbt!!
Här kommer förresten bilder på skorna jag köpte igår, och mina fina naglar Maria fixat. Jag fick en hårklämma från Thailand också när hon var där, vita hjärtan av snäckor, den var jättefin,
HÖRS


Nya skor med platå. Hur användbara som helst och passar till allt!


My moviestar-naglar. Ska sätta dit en kristall eller två också! =)

15nov upd. 14nov

Bad update, SORRY!

Hela lördaegn var fullspäckad, så det var svårt att klämma in ett blogginlägg. Jag klev upp tidigt på morgonen för att städa på SÖRAB med laget. Det låter hur äckligt och tråkigt som helst, och jag kan säga att det var det nog. Men vi städade runt containrar och plockade skräp med hanskar som antingen blåst ut, men mycket också som ohövligt folk inte gör sig möda att plocka upp, eller är för lata för att göra något åt minimala problem! Anledningen att vi gjorde et skitjobb(dessutom i regn & rusk) var att vi ska tjäna ihop pengar till vår resa till Barcelona i juni 2010!! Så, vad gör man inte för att få åka till Spanien med världens bästa lag! =)
Efter städningen var det bara hem och lunch, och sedan åka hem till Dani som har fyllt år, och fira henne!
Jag var inte där så länge, för alla skulle iväg, och jag skulle träffa Maria & Frida.
Vi hade jättemysigt och lagade jättegod scampi med stark gräddsås och ris. Sedan mös vi och hade mysigt =) Maria hjälpte mig attfixa mina naglar, knallrött, så nu har jag moviestar-naglar!!

Idag har jag varit i stan med mamma, målet var ett par pumps. Blev ett par enkla svarta som passar till allt, med 7cm klack och platå. Vill jag göra dem lite roligare kan man sätta på små rosetter, typ hårklämmor. Jag har några som är från Vagabond, som är gjorda att ha på skorna, de är i svart och guld, och man klämmer på dem på skon, det piffar upp det hela!
Nu är det dags för söndagsmys i soffan,


13nov

Idag har jag varit världens lyckligaste! Bara sådär, utan anledning. Jag kände det redan när jag gick till bussen på väg till skolan imorse, och jag tänkte att idag får inget göra mig sur, och det har det inte. Humöret har varit TOPP sedan sju imorse! Även om jag kanske gjorde några/något fel på matteprovet, vad gör det?!
På musiken var det bara glädje som kom ut, och på gymnstiken lyckades jag med snygga hopp och volter på trampett, och alla kändes trevliga idag. Fast alla kanske känns trevligare, omman själv bemöter folk på ett trevligt sätt. (Jag menar inte att jag INTE brukar göra det, för det gör jag alltid, men alla borde tänka på det)
Jag gick innanför dörren med ett smil upp till hårfästet efter skolan.
Undrar om allt berodde på att jag äntligen tränade igen igår, det finns inget bättre!

Små saker som gör vardagen bra, jag ser varje dag som en ny dag,
jag är nästan alltid glad, men idag var det överskottsglädje med!

12nov

Åh, ännu en dag har ågtt, bara en dag kvar till helg!
Den här dagen har gått snabbt och skönt, fast vi slutade lite senare.
Det var nämligen en tjej som berättade om det nya gymnasiet som ska byggas här
i Upplands Väsby. Det sk bli superbra, låter det som, menjag är ändå sugen
på att gå i stan eller något, mest för omväxlingens skull. Men det viktigaste är ju förstås att de har rätt inriktning!
Är inte helt säker än, men vet ungefär åt vilket håll det lutar =)



Utlovat


My new suede shoes, or my new cool boots


Jag & Cissi hos Jossan på hennes födelsedag


Konfahelg, film


;)

11nov

Sorry att det inte blev något bildinlägg igårkväll, men internet fungerade inte!

Jag ska göra lite läxor nu, ligger ju liiite efter, jag missade ju två dagar i skolan nu närjag var sjuk. Så det blir kemi och matte, roliga ämnen, men de tar lång tid att arbeta med!
Jag kommer säkerligen uppdatera ikväll, förhoppningsvis med bilder.
Jag måste nog ta något att äta när jag pluggar, är jättehungrig,
HÖRS

10nov

Hemma från skolan idag igen. Känner mig i alla fall betydligt bättre, som tur är, så imorgon, BACK TO SCHOOL!!
Har redan läst ut en bok, ätit frukost, städat i huset och nu har jag ätit lunch framför datan för att hinna med lite andra saker. Lyssnar på min playlist på Spotify. Det är så himla bra!
Jag har fäst upp en hel del 3D-kort på bakrunder och dekorerat dem, och när jag letade igenom alla gamla lådor, hittade jag hur mycket roliga & fina dekorationer som helst, så nu ska det göras julkort för fulla muggar! Men jag upptäckte också hur dammigt det var i mina lådor! Så nu ska jag starx gå uppoch rensa i lådorna och damsuga ordentligt och kanske slänga en del grejer.
Hinner jag ska jag ladda upp alla bilder från helgen på datan, så då kommer det nog ett inlägg här också, med kombinerade foton,
HÖRS

9nov

Äntligen lite bloggande igen!
Men desto tråkigare är... att jag är sjuk! Jag åkte hem tidigare igår från kyrkan och missade gudtjänsten vi konfirmander skulle medverka i. Mådde jättedåligt, hade feber och var snuvig... Var hemma resten av dagen och sov, vilade och tog det lungt.
Hemma från skolan idag då, febern har gått ner med är fortfarnade väldigt snorig och har huvudvärk, sucks! Hatar at vara sjuk. Självklart blir det då ingen träning heller. Morfar kommer och hämtar mig snart, där ska jag klippa mina 3D-kort och måla akvarell, läsa, titta på TV och vila.
Hoppas jag känner mig bättre tills imorgon.

Förresten, jag SKA bli bättre på att lägga in bilder här. Har kameran full med en massa,men jag hinner aldrig lägga in dem i datan, känns det som, men somsagt, jag ska bli bättre,
HÖRS

5nov Guy Fawkes Night

Jag vet att GuyFawkesNight inte firas i Sverige, bara Storbrittanninen, men ändå, det är det idag i alla fall, orkar man får man googla på vad det är för något, jag orkar inte förklara, blev nämligen på riktigt dåligt humör just precis nu!!

Efter skolan var jag ju på utveckligssamtal, men det var inte så mycket, så det tog bara tio minuter. Sedan gick mamma oc jag till centrum, och jag köpte en present till Jossan som fylller år imorgon, och jag ska till henne. Typ hela laget ska dit! KUL! Jag köpte också ett par nya, jättecoola skor! Och det är därför jag är så irriterad, inte för de nya skorna, utan för att när jag skulle fota dem, bland annat för att lägga in dem här på bloggen, funkar inte objektivet/linsen på min kamera!! Jag änvände den senast för en vecka sen, och då var det inga problem med den, men nu funkar inte motorn som ska skjuta in/in objektivet, inte heller när man stänger av eller ska zooma! JAG BLIR SÅ SUR, DEN ÄR JU BARA EN MÅNAD GAMMAL!!!

Det betyder ju att jag inte kommer ha någon kamera imorgon eller till helgen, sucks man! 
Förresten, lika bra att jag sriver det nu. Imorgon blir det ingen uppdatering, för direkt efter skolan ska jag till en sångpedagog och sjunga, sedan bara hem och byta om för att sedan dra och fira Josefin, och sedan hem och packa för konfahelgen. Går upp supertidigt, och blir borta till och med söndag. Blir  ingen uppdatering först söndagkväll, tidigast,
HÖRS


4nov

Har just ätit middag, efter att jag kom hem från konfirmationen. Roligt, som vanligt. VI snackade lite om helgen, vi ska nämligen ha övernattningmed gruppen, och vara med på Bibeläventyret i Tumba, och sedan kolla på film, äta, och leka & busa i kyrkan här hemma! Och "sova", förstås!
Någon som ska vara med på Bibeläventyret?

Sitter och fixar lite nu. Ska snart göra lite läxor... Lyssnar på Spotify, alltid lika mysigt! ;)
Imorgon är det utvecklingssamtal, inte ett dugg orolig, vet ju vad som väntar, vi har fått omdömen,
HÖRS

3nov

Ska nu byta om till ett roligt medelpass på Friskis&svettis!

Dagen har varit bra, vi slutade tidigare eftersom vi var på en teater med skolan. Ganska kul, liteskönt att inte behöva göra så mycket efter en annars rätt jobbig dag. Frida följde med mig hem efteråt och vi titta på Andra Avenyn, ett avsnitt båda missat. Sen gick vi ut och mötte Oliver och var med honom en stund innan han skulle på träning, och Frida plugga.
Nu ska jag iväg,
HÖRS


2nov

Oj vilken dålig uppdatering jag har haft, och förlåt för det!!
Men st beror det på tidsbrist. Var ju i Falköping, och där fanns inte tid, och bara ett långsamt internet...
Igår när jag var hemma hade jagen rätt dålig dag, och kände inte alls för bloggen, så...

Men är igång nu igen!
Skolan började idag igen efter höstlovet, och det kändes bra!
Fick tillbaka a-delen på matteprovet, och jag fick ala rätt, toppen!!
Ikväll är det träning, lite matteläxa och förhoppningsvis lite Andra Avenyn (som jag älskar!) på SVT play, missade ett avsitt för två veckor sedan när vihade konsert, perfekt att kolla på datan sen!

Blir kankse mer uppdatering senare ikväll,
HÖRS


RSS 2.0