The cheer-girl!

Grym dag idag.
Förutom bekväma lektioner så slutade vi med idrott som vanligt. Vi har börjat med lite elevledda lektioner, och idag har turen startat hos Nora som fick hela klassen tyst & lugn med hjälp av cheerleading!! Efter ett par kullerbyttor & hjulningar satte vi igång med enklare bygg. Det var så härligt med alla applåder efter varje Thai-stand och vad det andra nu hette. Så fint att sitta i en split högst upp som top, och skratta åt att killarna tvingades ta oss på rumpan som backspots. Alla var faktiskt grymt roade! Pontus fick även till ett par riktigt heta Pencil & xxxEagle hopp! Lovely!

Som vanligt vad jag tänkt nu på måndagar drog jag till gymmet direkt efter. Körde ut musklerna rejält med intervall-löpning och massa styrka för främst armar då, men en del ben med kettlebells och rep.
Riktigt härligt efteråt när man kan ställa sig och balansera på BOSU-bollarna för att runda av. Och inte nog med att kroppen redan fått i sig nytt syre från all träning, nejnej. Promenaden påväg hem från Friskis är bara pricken över i alltså. JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA


TRÄNINGSGLÄDJE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0